Last news in Fakti

17 Юли, 2018 00:30 7 939 20

Съществува ли наистина G-точката?

  • g-точката-
  • съществува-
  • секс-
  • оргазъм
Съществува ли наистина G-точката? - 1
Снимка: Shutterstock

Учените се кълнат в наличието на тази зона, но никой не е успял да го докаже наистина. Това не пречи на заинтересованите да търсят магическия бутон за оргазми, като заровено в гората злато, макар той най-вероятно просто да представлява част от клитора.

Това че няма G-точка, няма да накара оргазмите ви да изчезнат. Напротив, могат само да се умножат, ако научите повече за тази зона и какво точно представлява тя.

Какво e G-точката наистина?

Дълго време, тя е описвана като малка по площ еротична зона, която се намира върху предната стена на вагината. Според информацията, при стимулация, G-точката води до много интензивни оргазми. Вярва се, че тя е точката, в която се срещат уретрата, клитора и вагината.

„Изобретяването“ на G-точката

G-точката е кръстена на първия мъж, който я е открил през 1950 г. Неговото име е Ернест Графенберг. Той е описал G-точката в академичния си труд, който описвал ролята на уретрата в женския оргазъм. И така, зоната, която ви кара да стенете от удоволствие, всъщност е кръстена на мъж.

След като Графенберг „открива“ G-точката, други учени също продължават да разследват съществуването ѝ. Звучи като доста перверзно занимание, но истината е, че те са търсели магическия бутон най-вече във вагините на женски трупове. Всъщност, направена е дисекция само на един труп, което определено поставя съществуването на точката под въпрос.

Ето защо доста учени са категорични, че тя представлява „гинекологично НЛО“ и всички доказателства всъщност не са никакви доказателства, а конспирации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колумб

    63 1 Отговор
    Намирам G-точки безплатно!
  • 2 Дедо МъдрЮ

    28 7 Отговор
    Един млад старец седнал на един дървен камък, загледал се в близката далечина и забелязал бяла точка да се чернее.
  • 3 Държавата на БМВтата и Шкембе чорбата

    14 6 Отговор
    Аааа, ма един друг си отворил ПОРТФЕЙЛ0 и му притъмн€ло от т0чки, защото попаднал в БГ курорт, пълен с @ри$тократки, дето знаят наизуст всички произведения на Софи Маринова, Азис, Милко, Кондьо, Кати и т.н. та получил аристократичен масаж и кот си искаш, такоз ще намериш в онаа дупка - Менделеев, затва е оставил таблицата свободна за елементи...
  • 4 Зорлем

    31 2 Отговор
    7 часа от публикуването на статията и никой още не е коментирал, че G-точката при жените се намира накрая на думата "shopping"? Излагате се, дами и господа коментиращи!
  • 5 куртиера

    21 1 Отговор
    Вени искам да открия твоята G- точка за да се увериш наистина дали е има тази точица
  • 6 бббббб

    12 0 Отговор
    Вениии да потърсим заедно твоята ,щом до сега не си е открила?!?!?
  • 7 Ива

    9 1 Отговор
    G точката не съществува - тя е просто мит съществуващ единствено в мъжкото ви въображение
  • 8 зомби килър

    15 0 Отговор
    Веднъж за винаги,G точката съществува и тя се нарича G класа.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Edna jena

    7 2 Отговор
    За жени които НЕ са изпитали удоволствие от стимулиране на G точката,може би не съществува. Но точката я има 😊

    Коментиран от #17, #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Радо

    6 0 Отговор
    По спомени от математиката, точка е мястото, в което две прави/линии се пресичат, т.е. при жените според мен, же-точката би трябвало да се намира отдолу, между дупето и ренглотката.
  • 13 Шляхтиц

    12 0 Отговор
    Госпожо Маринова, това, за което става дума във Вашата статия, не е точка, а област с диаметър около три, четири сантиметра, намира се в предната част на влагалището, зад срамната кост. Докато останалата част на влагалището е с гофрирана конструкция и позволява силно разтягане, за да премине през нея и бебе, тази област е с гладка повърхност, не се разтяга, но за това пък е снабдена с множество нервни окончания и рецептори. При нежни стимулации на тази област с пръст и особено с език реакциите на жената стигат до потръпване на стъпалата и конвулсии в коремната област. Областта става лесно достъпна като се издърпа пубиса нагоре. При всички случаи става дума за област с размери три, четири сантиметра и в никакъв случай за точка.
  • 14 Распутин

    10 0 Отговор
    На жените G точката е G класата на Мерцедес!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Професора

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Edna jena":

    Зная, колежке, че я има и съм я открил още през 1948 година, даже написах дисертация по въпроса. Аз я кръстих GET TO SHOPPING, BABY?! Ала колегата през 1950 година потвърждава това епохално откритие и името му остава в историята. Но и двете много си приличат,. Аз като биофизик доказах, че оргазма е право пропорционален на количеството влизания и излизания на жената в мола, с пълна чанта хартиени зелени всеки път и оргазма нараства, колкото повече се увеличава количеството на зелените хартийки и броя на влизанията и излизанията. И досега считам, че размерът на клитора е без значение. Ако имаш зелени, достатъчно за женския оргазъм, ако ще херинга да си в главата и отвес долу, оргазмите са в кърпа вързани. Но и колегата Ернест е потвърдил теорията, макар и от друг ъгъл на физиологията. И двата метода доказано водят жените до оргазъм. А, съчетанието от двата направо ги побърква и изпадат в делириум - състояние, при което след всеки сексуален оргазъм изпитват нов, чрез ударна шопимг терапия. Опитайте и двата метода.
  • 18 Факт

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Edna jena":

    Има я, наистина! Г-точката се нарича Г, защото се намира в Г"ЗА, а не отпред!!! Така че споко, съществува наистина и води до интензивни оргазми!!!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Дама

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    Гейчетата да не дават акъл!
  • 20 доктор Йоткер

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Факт":

    Момче, не бъркай Д-точката с Г-точката. Виж, как се дразни №19. Ти като метнеш Д-точката, тя търси с пръсти Г-точката. И пейзажа става кафяв някоко пъти.