Last news in Fakti

10 Август, 2018 01:28 1 660 2

Готвачът на Дани де Вито посреща гостите на модно шоу в св. Влас

  • свети влас-
  • готвач-
  • дани де вито

За шеста поредна година св. Влас ще е домакин на престижното модно събитие Grande Glamour Show, което ще се състои на 11 август от 16.30 часа, съобщиха за БТА организаторите. Специално за дефилетата пристигат световни топмодели от Македония, Украйна, Сърбия, Ливан, Русия.

Модното шоу съчетава мода, красота, артистизъм, танц и музикални изпълнения. Тази година 12 топ-модела и носителки на титли за красота ще дефилират на подиума. Предвиден е спектакъл, съчетан с танци, музика и много артистизъм. Водеща ще е оперната прима Весела Нейнски, а за музикалното настроение ще се погрижи Сънхарт. За дефилето ще бъдат подбрани 6 модни къщи и дизайнери. Готвачът на Дани Де Вито - Стефано Стека, ще се погрижи за гурме удоволствието на гостите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 0 Отговор
    Е, гладен ли ще стои дребосъка, докато готвача му показва чалъми на село?
  • 2 АКО НЯМА АФГАНИСТАНКИ НЕ УТИУАМ

    0 0 Отговор
    .........