Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 15:32 1 328 4

Дани Де Вито и съпругата му Риа Пърлман очакват второ внуче

  • дани де вито-
  • риа пърлман-
  • внуче-
  • дете-
  • бебе-
  • семейство

Дъщерята на комедийния актьор е бременна с първото си дете

Дани Де Вито и съпругата му Риа Пърлман очакват второ внуче - 1
Снимка: Shutterstock

40-годишната дъщеря на Дани Де Вито и Риа Пърлман - Луси, очаква първото си дете от годеника си, потвърждава сп. People.

Бебето трябва да се появи на бял свят през това лято, съобщава представител на звездата.

В събота 75-годишната Риа Пърлман мина по червения килим на наградите SAG 2024 заедно с най-голямата си дъщеря, която за пръв път показа издутото си коремче в червена рокля.

Бебето на Луси ще бъде второто внуче на Дани и Риа. През юни 2023 г. съпругата на комедийната звезда разкри, че една от дъщерите ѝ е посрещнала първата си дъщеря миналата година.

Въпреки че тогава Пърлман не каза дали майката на бебето е Луси или по-малката ѝ дъщеря, 38-годишната Грейс, тя сподели името на внучката си: Синклер Лусил ДеВито. "Запазиха името ДеВито, въпреки че тя е омъжена и съпругът ѝ не е Де Вито, но това са избрали," поясни Пърлман.

Публикация, споделена от Lucy DeVito (@lucywatoosy)

Актрисата от "Бар Наздраве" разсъждава и върху това какво означава за нея да стане баба.

"Всички казват, че това ще промени живота ти - да имаш внуче, и това е така. Има една определена любов, имам предвид, че я почувствах, когато се родиха собствените ми деца, такава любов, каквато никога преди не съм изпитвала към нищо... Но това беше дълбоко чувство и ето, че то отново се появи. Сякаш внуците не могат да направят нищо лошо. Да погледнеш едно ново човешко същество е толкова невероятно."

Освен двете си дъщери Луси и Грейс, Пърлман и Дани имат и син Джейкъб, на 36 години.

Дани Де Вито и му Риа Пърлман започват да се срещат през 1971 г. и се женят през януари 1982 г. Пърлман и Де Вито се разделят през октомври 2012 г. след 30-годишен брак. Те се сдобряват през март 2013 г., преди да се разделят отново през март 2017 г. Въпреки че продължават да са разделени, през 2022 г. Пърлман споделя пред People, че тя и Дани все още са семейство.

"Все още сме разделени, но се виждаме често и все още сме семейство," каза четирикратната носителка на "Еми". "Можем да правим неща заедно, можем да правим неща поотделно. Наистина, наистина се радвам, че с Дани успяхме да преминем през някои трудни дни, за да можем да имаме този различен вид отношения. Мисля, че това е доста рядко срещано, но виждаме толкова много неща по сходен начин, че има смисъл."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ГА Ю

    1 4 Отговор
    Въй! Леле мале! Уеуе мауйе!

    Коментиран от #4

  • 2 ако това е

    1 0 Отговор
    сестрата на Рон Пърлман, леле мале, красота отвсякъде, брат и все на черния цвят налита, и в Холивуд все роли на Франкенщайн му поверяват, а нея за първи път я чувам, явно и тя има странности като например да си пада по хипофизни джуджета.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.