Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 12:42 6 500 8

Разкритие: Даяна обичала повече Хари, защото Уилям бил...

  • принцеса даяна-
  • хари-
  • принц хари-
  • принц уилям-
  • уилям-
  • обича-
  • любов-
  • кралско семейство

Когато стане дума за британското кралско семейство, всички очакват с нетърпение разкритието на някоя добре пазена тайна, която да докаже, че и те са хора. Сега авторът Ричард Кей, който пише книга за живота на покойната принцеса Даяна, разкри нещо точно такова.

Той твърди, че самата принцеса на народа му е споделила приживе, че повече обича малкия Хари, отколкото Уилям, и че именно на малкото си момченце обръща повече внимание. Причината се оказа не друга, а самият Уилям.

„Съдбата на Уилям е предопределена. Някой ден той ще бъде крал на Великобритания. Всеки го обича от малък и му обръщат много по-специално внимание. А горкият ми Хари сякаш е пренебрегван. Точно затова се опитвам да му отделям повече време и внимание. Не, че не обичам и Уилям, но той ще е обичан от всички някой ден, а Хари малко или много ще остане в страни от обективите”, споделила навремето принцеса Даяна.

Тя все пак признавала, че с принц Чарлз се опитват да отделят по равно внимание и обич към двете си момчета, но за разлика от тях другите не постъпвали така.

„Веднъж Хари ми каза, че не обича да ходим при баба му Елизабет. Причината е, че Кралицата е много по-развълнувана от появата на Уилям и му отделя повече внимание и любов”, спомняла си с тъга принцесата на народа.

Даяна и Чарлз искали децата им да имат сравнително нормално детство и точно затова карали всички в двореца да се обръщат към малките принцове само с малките им имената, а не с кралските им титли.

„Хари ревнуваше Даяна, ревнуваше и от Уилям. Даяна прощаваше всички бели на малкия си син, а към големия бе сравнително по-строга майка”, спомня си Ричард Кей. Той разказа и една странна случка, която самият принц Хари му споделил: „Болен съм и днес няма да ходя на училище. Това е страхотно, защото целия ден с мама ще бъдем сами в двореца и тя ще се грижи само и единствено за мен. За мен, а не и за Уилям”.

И въпреки, че Даяна е била по-снисходителна към Хари, както той така и Уилям споделят през 2007 година, когато се навършиха 10 годни от смъртта на майка им: „Тя бе една страхотна жена, която всички гледаха с интерес и възхищение. Каквото и да правеше тя, най-вече бе най-страхотната майка на света. Като нея нямаше и няма да има друга”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грам

    30 4 Отговор
    Ние сме в България и ни интересуват съвсем други неща, нека кралското семейство да дискутира първо нашите магистрали, газови връзки и квартални улици и санирания. Като почнат да го правят те, ще почнем и ние да слушаме за тях.

    Коментиран от #4

  • 2 в другия

    20 1 Отговор
    местя....

    Коментиран от #5

  • 3 KEF

    8 3 Отговор
    ОБЕДНЕЛИТЕ НАРОДИ СА В БЕЗНАДЕЖДНО РОБСТВО. ТЕ ИМАТ САМО ФИКТИВНИ ПРАВА.

    Бедността принуди народите към тежък труд и ги притиска по-силно, отколкото ги притискаше робството и крепостничеството. От робското си положение те можаха да се освободят, но от нищетата на живота никога не ще могат да се отскубнат. Ние сме вмъкнали в конституциите на държавите права на народните маси, които в същност са фиктивни, а не действителни. Всичките тези така наречени “права” на народа, съществуват само като отвлечени идеи, които никога на практика не ще се осъществят. Каква полза има пролетаризираният работник, който се е превил под тежестта на труда и е потънал в грижи за своята участ, от правата на бърборковците да дрънкат глупости, на вестникарите – да дращят наред с разумното и безброй глупости, щом пролетариата няма от конституцията никаква друга полза, освен трохите, които ние му хвърляме от нашата трапеза, в замяна на неговия глас в полза на нашите предложения, на нашите кандидати и агенти? - СИОНСКИ ПРОТОКОЛИ .. Жената на Уилям е еврейка по майчина линия, и дцата им са евреи тогава, тоест престолонаследникът.
  • 4 Баш Майсторът

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грам":

    Хайде по статията,какво ще кажете?Нашето си го знаем,по статияга,нещо кажеге,моля.
  • 5 Баш Майсторът

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "в другия":

    Първо го намери.
  • 6 Агент

    4 1 Отговор
    Даяна винаги е била подозрителна ! Нали затова я ликвидираха .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.