14 Декември, 2018 15:19 5 951 7

Лошото момиче Меган Маркъл пак наруши правилата (ВИДЕО+ СНИМКИ)

  • дукеса на съсекс-
  • херцогиня-
  • кралски етикет-
  • кралски протокол-
  • рокля-
  • бременна-
  • бременност-
  • меган маркъл-
  • наруши правилата-
  • british fashion awards

Бременната съпруга на принц Хари показа корема си на церемонията по връчването на британските награди за мода

Лошото момиче Меган Маркъл пак наруши правилата (ВИДЕО+ СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Дукеса на Съсекс Меган Маркъл в последно време често си позволява да нарушава кралския протокол. Дали заради бременността, или защото не може да свикне с всички нови правила и забрани, които се стовариха отгоре ѝ в момента, в който стана част от кралското семейство, но бившата американска актриса често бива улавяна в гафове.

Последното ѝ провинение бе в началото на седмицата, когато тя неочаквано се появи на церемонията по връчването на Британските модни награди (British Fashion Awards).

Лошото момиче Меган Маркъл пак наруши правилата (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Неочакваната ѝ поява в „Роял Албърт Хол” се превърна в изненада не само за участниците в бляскавото събитие, но и за членовете на британското кралско семейство.

Никой не знаеше, че бременната херцогиня ще излезе на сцената, за да връчи награда на жената, която създаде булчинската ѝ рокля — артистичния директор на Guivenchy — дизайнерката Клеър Келър.

Лошото момиче Меган Маркъл пак наруши правилата (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Бременната херцогиня впечатли и шокира всички с тоалета, с който бе избрала да се появи на бляскавата церемония. Дългата асиметрична рокля с едно рамо, изработена от черно кадифе, бе дело на дизайнерската къща French fashion house. За нея Меган бе подбрала златисти сандали и масивни златни гривни, които изпъкваха на фона на облеклото ѝ, което пък очертаваше добре вече оформеният ѝ бременен корем.

Гримът и прическата на бременната дукеса бяха доста по-семпли и неутрални, което караше тоалетът ѝ да изпъква още по-ярко. Впечатление обаче, направи маникюрът ѝ, за който тя бе избрала черния цвят. Въпреки, че тъмните лакове не са забранени изрично, изключително рядко виждаме кралски особи с цветен или ярък маникюр, тъй като е известно, че кралица Елизабет не ги харесва.

Цялостната визия на бившата актриса обаче, бе в разрез с кралския протокол, което стана повод за множество критики и вълна от възмущение.

Медиите веднага обърнаха внимание, че Меган не е първата височайша особа, която се появява публично с подобна рокля. Принцеса Мери Датска носеше такава по време на държавната си визита в Германия през 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    6 3 Отговор
    Дреме й на... прическата! :)
  • 2 Бармана

    14 3 Отговор
    Пак че не се е изпърдяла на микрофона
  • 3 Тост

    10 0 Отговор
    Да се оглежда като пресича, че в това семейство не обичат лоши момичета!"Баба и" и така си замина горката....
  • 4 ванката

    13 1 Отговор
    тая кифла ако подразни още малко безсмъртната бабичка и ще отиде при даяна да се запознаят...
  • 5 Сайт за обратни

    5 5 Отговор
    Оправдавам нейното по освободено държание,не прави нищо лошо..!И те трябва да я уважават ,тъй като моя любимец ,ще става баща!А относно ,че някой щял да я унищожи ,за това няма никой човек гаранция..!Най лошото е някой сам да самоунищожи ...!Тя не го прави това ,защото е една мила съвременна жена...!!!!
  • 6 Писаро

    6 2 Отговор
    Важното в Британия е кой поред си в списъка с наследниците на трона, а загубеняка, който я направи съпруга е чак
    след децата на брат му.Може ли около тебе да е пълно с агнешко сърнешо и ти да се хванеш за дърто конско, което са го глозгали един вагон хора та, както ще да изглежда.Аз ако бях на мястото на кралицата не от Британия ами от Европа щях да ги изгоня.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.