Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 11:17 24 918 20

Заподозряха Меган Маркъл в чудовищна измама

  • меган маркъл-
  • бременност-
  • измама

Носят се слухове, че бременността на херцогинята е фалшива

Заподозряха Меган Маркъл в чудовищна измама - 1
СНИМКА: БГНЕС

Британците следят под лупа живота на кралското семейство. Сега всички погледи са насочени към най-новото му попълнение - бившата американска актриса Меган Маркъл, която след броени месеци трябва да дари любимия си с бебе.

Интернет потребители, които следят какво се случва с бременната херцогиня на Съсекс, я заподозряха в измама. Хората в мрежата обръщат внимание на факта, че на снимки, направени в един и същи ден, коремът на американката има напълно различни размери - понякога той е огромен, а понякога изобщо не се забелязва.


Несъответствие има и в предполагаемата дата, в която първородната рожба на принц Хари и съпругата му трябва да се появи на бял свят. Преди дни бременната американка съобщи, че е в шестия месец. След това обаче каза, че бебето трябва да се роди в края на април.

Паметливи пък припомнят слуховете, че преди сватбата американката е споделила с приятели, че не е уверена дали ще може да забременее.

Спекулациите покрай бременността ѝ се засилват и от факта, че Меган не иска да ражда в лондонската болница "Сейнт Мери", където на бял свят се появяват всички деца в кралското семейство. Преди време бе съобщено, че тя е почитател на домашното раждане и смята да ражда в басейн. Всичко това кара по-наблюдателните британци да смятат, че коремът, а и самата бременност на 37-годишната американка са фалшиви.

Позовавайки се на свои източници в двореца, Mad World News съобщава, че Елизабет II е била много разстроена от слуховете, че Меган мами с бременността си и "това ще бъде последната капка за новата херцогиня", ако бременността ѝ се окаже измама.

"Меган използва сурогатна майка и кара Хари да го пази в тайна. Други пък казват, че за да забременее, е използвала услугите на банка за сперма. Никой не знае в какво да вярва", казва източникът.

Авторът на материала отбелязва, че в безплодието няма нищо срамно, но хората не обичат да ги лъжат. Ако Меган и Хари са решили да използват сурогатна майка, просто е трябвало да бъдат честни. Ако херцогинята на Съсекс бъде уличена в измама с бременността, кралицата ще се погрижи тя да стане персона нон грата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    20 3 Отговор
    Кръвосмешенито ще е факт и без да е от тази слива..
  • 2 Типична курва

    32 5 Отговор
    Като и гледам физиономията е поне с два аборта преди Хари баламурника ! Нищо чудно да не може да забременее !
  • 3 Жаковата вана......!

    9 4 Отговор
    Голям кеф,видях портокалчо., дори и на картинка...!
  • 4 Баце

    16 1 Отговор
    УжасТ, популацията на острова намлява. Местя.
  • 5 Ега си и номера

    10 2 Отговор
    Напълно в стил ММ ! К....а !!!
  • 6 Рамбо

    10 2 Отговор
    Таз ми изглежда сгодна женица А ?
  • 7 Биде

    15 3 Отговор
    Имайки предвид гените й и неприятната изненада която може да се поднесе при раждане от към тена на бебето като нищо може да са заложили на сигурно.И макар че има доста доводи конспиративните идеи ми идват в повече за кралски особи!
  • 8 ванката

    13 2 Отговор
    оо някой открил топлата вода ...това не е тайна вече за семейството рептили
  • 9 Луд

    16 2 Отговор
    Тоя как можа да хване точно тази.Не гледа от батко си как се избира жена.Тая е шавлива и ако бабата реши ще последва съдбата на Даяна(между другото страхотна жена,истинска принцеса ,но шавна от пътя и бабата каза НЕ).
  • 10 Хан Ом Ортак

    26 2 Отговор
    Баща им на тези момченца е трябвало да ги научи че ползваш услугите на про.сти.тутка, плащаш и си заминаваш, но никога не се жениш за такава.

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Това не ни вълнува ?

    9 2 Отговор
    А нашите момичета жени и момичета са още по - вътре от Меган. Седнали да гледат в чужд двор !?
  • 13 Нищо съмнително

    10 5 Отговор
    Ако януари е казала, че е шести месец, то трябва да роди точно края на април. И снимките са просто кадри от различен ъгъл.. Тая херцогиня я следят под микроскоп!
  • 14 Бай Хой

    8 5 Отговор
    Може да окоти и русо негърче 😁😁😫😫
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Баце

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хан Ом Ортак":

    Хане, за батко му не знам, ама този Чрлз му е само чичо, я какъв е оранжев и къдрав, на кой от Двора ти прилича ?

    Коментиран от #17

  • 17 ЛудЛ

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Баце":

    Най-вероятно на придворния шут:)
  • 18 Гост

    2 1 Отговор
    Тая му води с 10 на нула. Егати баламурника. Да се моли само да не му роди някой афроамериканец.

    Коментиран от #20

  • 19 😘красива душа

    2 1 Отговор
    Защо има такива парнои и хора вярващи във всякакъв вид конспирации !Когато роди Кейт Мидълтън последното си дете имаше писания ,че при раждането на детето му е била ОТРЯЗАНА ОПАШКАТА-с която се раждали всички в кралското семейство 😂
  • 20 😘красива душа

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    😂 афроамериканец 😂и какво ражда се афроамериканеца с адресна регистрация в Бронкс 😂мислите ли че съпругът и не е наясно че има възможност да се роди чернокожо дете или ако е чернокожо ще го даде в дом за сираци 😎