Last news in Fakti

8 Януари, 2019 07:00 17 449 1

Вашият хороскоп за днес, 08.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Раците ще са разсеяни днес, Девите да слушат интуицията си

Вашият хороскоп за днес, 08.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Телец

Днес ще ви вълнуват доста прозаични неща, но въпреки това твърде важни. За кой ли път ще установите, парите все не достигат, за да си купите всичко, което искате. Не се потискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде допълнително.

Близнаци

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.

Рак

Малко разсеяни сте днес и не ви се занимава с разни сериозни неща. Ще ви се иска да не ви закачат много много и по възможност да останете сами, за да се занимавате с това, което си харесвате.

Лъв

Днес внимание и съсредоточеност определено няма да ви достигат. Какво пък днешният ден ще е доста весел и безгрижен. Само не казвайте на шефа ,)

Дева

Днес най-важното е да слушате интуицията си. Ако нещо засече или откаже да работи, непременно потърсете помощ от нечия друга интуиция.

Везни

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.

Скорпион

Поприключи първата вълна от празници и е време да отдъхнете малко. Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.

Стрелец

Днес ще сте ангажирани най-вече с приятелите си или пък с колегите си. Всички неща, които трябва да направите, а също и искате да направите, все ще са в тези групи. Недейте прекалено да се отдавате на емоциите си, включвайте и разума от време – навреме.

Козирог

Съпротивлявайте се, ако ви карат да бързате. Това определено не е най-творческото състояние. По някое време като се опомните и възстановите способността си да мислите трезво ще се учудите как са могли да ви вкарат в подобно приключение, но вече ще е късно.

Водолей

Малко разсеяни започвате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф.

Риби

Днес си струва да започнете нещо глобално. Ако нямате подобни желания, започнете повече дребни неща, не си струва да пропилеете напразно този дар на деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гинеколог

    1 0 Отговор
    Бръсната ли си красавице.