Last news in Fakti

31 Март, 2019 10:19 42 445 58

Мощен зрителски бунт срещу "Капките"

  • като две капки вода-
  • бунт-
  • маги халваджиян

Фенове на шоуто недоволстват срещу еднообразието в шоуто

"Като две капки вода" безспорно е едно от най-гледаните и интересни предавания в родния ефир. Не случайно в момента върви седмия сезон на шоуто. Но като че ли вече нещата се забатачват, повтарят се един и същи песни и смешки, което не остана незабелязано от зрителите. Масово хората недоволстват от еднообразието, което им предлагат продуцентите на шоуто.

Зрителите на "Капките" са на мнение, че вече седем сезона им се предлага един и същ репертоар, сменят се само участниците. Имитираните образи обаче не спират да се повтарят. "Нови песни и актуални изпълнители да се падат! БГ музиката не е само Тита, Дара и Гери-Никол - има също и други, а попфолка не е само Софи Маринова, Сашо Роман и Милко Калайджиев! Световните изпълнители, младата аудитория не ги познава! Дайте нещо по-актуално и рейтингът ще достигне нови висоти", гласи един от коментарите в официалната страница на шоуто.

"Добавете нови, свежи и модерни песни! Губите аудиторията и предаването става все по-тъпо с тези изтъркани образи", пише друг зрител на имитаторското шоу. На всички им е ясно, че "бутонът на късмета" е за заблуда и какво ще имитират участниците се избира предварително, съгласно техните лични предпочитания и препоръки на музикалните педагози на шоуто. Все пак зрителите искат да гледат различни образи. Те посочват Мадона като изпълнителя, който най-много им е втръснал да гледат на сцената на "Капките".

Архивите на всичките седем сезона показват, че наистина има доста повторения не само на изпълнители, но дори и на песни. Брилянтното превъплъщение на Стефан Илчев в Modern Talking и тяхната "Cheri, cheri lady" не е нещо ново за сцената на шоуто. През 2015 г. същото парче представиха Мария Игнатова и Румен Угрински.

През 2014 г. актрисата Стефания Колева влезе в кожата на Петя Буюклиева и изпя нейния хит "Жена на всички времена". Две години по-късно в същия образ се превъплъти и младата певица Михаела Маринова. Еднаквите образи явно спестяват от бюджета, тъй като не се налага да се шият нови костюми или пък да се правят перуки. Използват се старите и това най-ясно личи при тези две имитации. Със същата имитация в шоуто се представи и Иво Танев.

Два пъти е имитирана и "К'во не чу" на Дара. И докато през 2016 г. тази песен бе актуална и Коцето Калки изтегли късата клечка с имитацията ѝ, то към днешна дата имитацията на Папи Ханс към въпросното парче беше ненужно, тъй като никой не си я спомня и не е оставила кой знае какъв отпечатък като голям хит. Има по-модерни и интересни парчета, които биха предизвикали значително по-голям интерес. Но да кажем, че тук търсен ефект е близостта на поета с Дара и това, че бяха гаджета доскоро.

От родните звезди Лили Иванова е може би с най-много имитации и всеки иска да бъде поне за малко голямата ни звезда. Още повече, че нейните песни са вечни хитове и това ще им генерира поток от положителен вот. Като Лили на сцената са се изявявали Славин Славчев, Преслава, Жана Бергендорф, Джулия Бочева, Къци Вапцаров, Деян Донков, Азис, Люси Дяковска. Като Ваня Костова пък видяхме Десислава, Златка Райкова и Герасим Георгиев - Геро.

Мадона е имитирана във всеки сезон, понякога по повече от веднъж, пише show.blitz.bg. В нейните обувки са влезли Стефан Илчев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Златка Райкова, Маргарита Хранова, Милена Маркова - Маца, Деси Бакърджиева и т.н.

Старите шлагери на Шер също са неизменна част от шоуто. В нейната кожа се превъплътиха Диана Любенова, Алексей Кожухаров, Филип Аврамов, Милена Маркова - Маца, Десислава, Софи Маринова и София Джамджиева. Бритни Спиърс също не веднъж излиза на сцената на "Капките", имитирана от Константин, Калин Врачански, Миро, София Джамджиева.

Много рядко през сезоните е имало някое актуално парче, което да вкара глътка свеж въздух. Една зрителка пък отправи предложение към продуцента Маги Халваджиян: "Направете седмица вместо "бутона на късмета", песните за всеки участник да се определи от анкета сред зрителите. Нека ние определим кой каква песен да пее (само за един лайв), така ще дадем възможност, например на Стефан, да изпее една наистина "мъжка" песен, а не само женски имитации (заради което е постоянно ощетен от журито). Докажете, че нищо не е нагласено и няма Мария да победи на финала, каквито са и предположенията на зрителя".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Batushka

    144 55 Отговор
    Кой ги гледа тия простотии.....освен простите герберуги...да им изгладят и последните гънки...

    Коментиран от #15, #25, #58

  • 3 Жоро

    130 28 Отговор
    Ама още ли има цигани които го гледат.

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 NikNay

    125 21 Отговор
    Кой гледа тая тъпня?
  • 7 Ромките коври,, Бонго и плъха!

    24 10 Отговор
    Не им стигат младежите... такива ненаситни неща не съм срещала...! Гледайте капките да се успокоите, какво се занимавате с мен...!!!?

    Коментиран от #10

  • 8 Метал хейви......

    40 11 Отговор
    Искам да има много имитации на метал групи............
  • 9 Пръ

    76 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Халвата никога няма да измисли нещо, всичко е купено отвън. Играем си на продуценти, пък те готови предавания.
  • 10 Давай

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ромките коври,, Бонго и плъха!":

    Лорче 🤣🤣🤣
  • 11 Шишо Бакшишо

    37 6 Отговор
    Трябва да има имитация на ZZ TOP,Бари Уайт,нещо такова от по старите ленти,с което наистина да избият рибата!!!
  • 12 Нострадамус

    46 7 Отговор
    Няма.такъв батал.много.са.зле
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ликин

    34 7 Отговор
    Като не им харесва нещо, да не го гледат! Като няма интерес, ще го променят! Защо толкова години гледат тия простотии?
  • 15 Джон Ленин

    26 42 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    А , ВИЕ ДРУГАРИ КАКВО ГЛЕДАТЕ , ВСЕ ОЩЕ ??? БАЛЕТА НА ГДР ??? ИЛИ ПРОГРАМАТА НА СССР - ЛЕЙСЯ ПЕСНЯ ???

    Коментиран от #28

  • 16 Д р Дре

    58 5 Отговор
    ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ОТ 1 ГОДИНА И Е АМОРТИЗИРАНО ВЕЧЕ , А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ШОУТО НА СЛАВЕЙКО , КОЕТО ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО ВЕЧЕ 19 ГОДИНИ ???

    Коментиран от #36

  • 17 психолог

    48 18 Отговор
    НАЙ ТЪПОТО ПРЕДАВАНЕ /не мога да го нарека шоу/
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сарафов

    57 9 Отговор
    Не гледам телевизия защото освен дебили и изроди нищо друго не можеш да видиш. Това шоу пък са пълни нещастници и директно трябва да се закрие като целият му персонал трябва да бъде пренасочен към селскостопански труд.
  • 20 някой

    58 7 Отговор
    Истината е, че Нова изпадна в жестока криза. Тази телевизия просто се изчерпа. Известно време й бях почитател, намирах, че е свежарска и така нататък, но тя просто затъпя главоломно. Предаванията й просто вече не стават за гледане. Много хора втръснаха до непоносимост, предавания също. Омръзнаха ми страшната визия и поведение на така наречения Фънки, смешките на Рачков са непоносими с тъпотията и наглостта си. За съжаление вече не гледам тази телевизия, непоносима е. Относително свежото предаване "Господари..." изчезна, предлагат го на пазара за предавания. Не става!
  • 21 абе

    72 6 Отговор
    това капки, готвачи, танцувачи, ферми, миски, плейки, биг, вип, на кафе,....., и всякакви такива тъпи предавания, трябва да бъдат спрени!

    Коментиран от #50

  • 22 Slavi

    58 4 Отговор
    Тотално затапяло предаване. Време е да го премахнат, както всички останали. Веднъж го гледах точно за 10 мин. Рачков и онзи другия мухъл ми идват в повече с тяхните лигавщини. Изпростяха тотално
  • 23 1234

    23 4 Отговор
    А те туй нящо пак ли го въртели бря
  • 24 недоволен

    47 2 Отговор
    Писна ми от еднообразните скечове на Рачков и Зуека. Особено на Рачков.
  • 25 Посерко

    9 12 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    Глям запек те държи куха тикво, като всичките ти сподвижници ! Бегайте да се загробите на Бузлуджа ! Толкова си можете ! Да не мислиш, че това предаване е на други "ентелектуалци" ! Да направят ACDC, CISS, Jimi Hendrix
  • 26 Разочарован

    36 2 Отговор
    А "Гласът на България" и другите подобни не са ли същите? 😖 Как се определя журито, в което има по един-двама, които имат качествата, за да са Жури?
  • 27 Скука

    39 0 Отговор
    Истината е, че трябва да въведът нови шоупредавания. Тези които ги дават повече от 5 год. се изтъркват но някой лежът на старите си ларви. Най лошото обаче е, че всичко е нагласено и правят зрителите на луди. А и всички тези балъци които пращат есемеси, и им пълнят гушите на продуцентите, е тях не разбирам. Пращайте есемеси само за БГ Коледа поне парите Ви да отиват за някоя добра кауза , а не за екскурзията на някой като Халваджиян.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 SING

    36 0 Отговор
    Тези предавания се излъчват в цял свят и са замислени за заличаване и унищожаване националната идентичност и национална култура - Music Idol, The Voice, X Factor.... Тези, които печелят, се обвързват с безумни договри.
    Този сезон Капките са напълно в крак с джендърската култура - направо е отврат!
  • 30 щщщщщ

    28 0 Отговор
    Канят се само авери и приятели.Не може почти всички да са певци и да имитират песни.Преди канеха хора далеч от музиката и бе по интересно.Еми даи да има аматьорски турнир по бокс и да пратим кобрата там....
  • 31 Пешо

    7 5 Отговор
    Пак псевдо разсъждения на драскач. Някой хора трудно разбират, че само се излагат.
  • 32 селянин 1

    12 2 Отговор
    Ако сакат да вдигнат рейтинго..требва алваджан,да се превълплъти в Слави Трифонов,и с зуеко да изпеят,,дулсинея,,за таа песен,нема и да го подстригват,арменецо няма да има нужда и от грим,он си е мургав като мучачос..
  • 33 Иванова

    18 1 Отговор
    Направете шоу за българите .Да се имитират не само певци,а и артисти ,политици....Но без жури -зрителите да определят.То без това журито все е затруднено,или дъвче една и съща дъвка.
  • 34 вампира

    28 3 Отговор
    Тия двама смешника –(Рачков и Зуека ) станаха направо банални.Магърдич вземи ги смени тия двамата.Като ги видя на екрана веднага сменям канала.Станаха направо противни със своите "смешки" и простотии.Изхабиха се вече махай ги от екрана.
  • 35 ПЕНКО

    21 2 Отговор
    НАЙ-МИ Е ЧУДНО - ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ??? ПРОДУЦЕНТО-ПРОДУЦЕНТ -АМА ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ??? В БЪЛГАРИЯ -КОЙТО ПЛАЩА "ВОДИ ХОРОТО" !!! ДА ЩОУТО Е "ВЕЛИКО" И ВСИЧКИ НИ КИФИ , ДА ВЯРНО Е...НО И "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ " СЕ " НА.СИРА" С ЛИГАВЕНЕ !!! АЛООО...- НИЕ СМЕ НА ПО ВИСОКО НИВО ОТ РЪЧКОВ !
  • 36 ДАНАЯ

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Д р Дре":

    Чак па ниво....при капките!!!
  • 37 Тъпи

    10 1 Отговор
    Тъпотия ,Лигавене ,Мръсни думи
  • 38 Холмс

    5 1 Отговор
    Ако не им гледат тъпотиите, няма да недоволстват.
  • 39 и кво ся

    11 1 Отговор
    Като всичко е шуро-баджанастина в България няма да е интересно.Вижте Стани богат-интересно е защото участват обикновени хора с ум и знания а не тъпи ,,звезди"от шоу-бизнеса които са закъсали за пари!Ми да направят един кастинг за имитатори и тогава ще интересно и конкурентно.Но как ще пълнят гуши наши и ваши в този случай?
  • 40 Букова глава

    17 2 Отговор
    Тоя Фънки ми прилича повече на Шрек,само две зелени фуниики да му сложат в ушите!
  • 41 СЕМ

    13 1 Отговор
    Бозата на Халваджиите вкисна отдавна. Жалко за абонатите на многото канали с мръсна отпадна боза. Който и канал да хванеш, все боза от оная с по някой кефал в нея. Това е програмиран метод за затъпяване на нацията с цел по-лесно да я заведат до урните и там да се изака едно гласче. На слука бадни ми гледачу.
  • 42 в тази ПРОСТОТИЯ

    8 2 Отговор
    са неуместни няколко израза - шоу, фенове и еднообразие. Кухи формати привнесени от Хамерика за разтуха на недо...скучаещи домакини и пакетирани примати
  • 43 Какво разбира...?!

    6 4 Отговор
    Халваджиян от рап музика, Затова и няма такъв жанр в предаването му....!!!! Хахаха...!!!
  • 44 LAZY

    6 2 Отговор
    Teзи малоумници, още ли ги излъчват по тълъвизията бре!!!
  • 45 Харесвам го

    2 5 Отговор
    За тия които не го харесват:ае мандра
  • 46 Mariya

    5 14 Отговор
    Страхотно развлекателно предаване.Много ми харесва.Всички тези негативни коментари се пишат само от неграмотни хейтъри,които по всичко личи,че мразят дори себе си.Глупаци.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Jorinio

    0 0 Отговор
    Правилно е казано все едни и същи песни се повтарят иначе предаването е ок
  • 49 Алфа Вълкът

    6 1 Отговор
    Глупави хорица, че кой ви кара да го гледате?
    Аз още първия сезон разбрах, че е боза и спрях.
    Фермата само гледах и нея ще е спра, не защото е тъпа, а ми отнема време.
  • 50 Росита

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "абе":

    И да гледаме само криминални филми и новини пренаситени с убийства, катастрофи и между тях реклами за лекарства, кредити и тем подобни...
  • 51 bocho

    5 3 Отговор
    На който не му харесва да не гледа!На мен ми харесва!!!
  • 52 Крокодила Гена

    6 2 Отговор
    Аз такъв продуцент като Кавалджан не съм виждал!!! Ако има едно лесно два часа да стои на сцената. То бива суета бива грандоманщина ама той направо. се усра..Не стига че е качил на екрана целия меллет барабар с бавно загряващата Хифла Казасян ами и непрекъснато излиза да натъртва колко Велико е шоуто. И към всичко това като прибавим и лигавщините на дребния рогоносец се получава един голям лигоч. Добре че е Фънки, Етиен и балета да придадат малко свежест.Но глупаците сме ние с СМС .
  • 53 322

    3 0 Отговор
    Нова телевизия и БТв не ги гледам отдавна,щото там няма журналистика.
  • 54 Стършел

    4 1 Отговор
    Поне да направят така че жени да имитират жени и мъже мъже! Иначе ми става гадно все едно, че гледам оня австриец с брадата.....бър.....гнус и отврат! Май наистина искат да ни направят безполови!?
  • 55 не ентелектуалка

    2 1 Отговор
    На който не му харесва да превключи на алфа например. Никой не ви задължава да го гледате .На мен ми харесва и си го гледам. Вие като големи "ентелектуалци" си гледайте алфа и бъдете щастливи.
  • 56 Гост

    3 0 Отговор
    Стефан е номер едно. Не го гледам редовно, но 100 хиляди мисля, че са за него. Успех!
  • 57 Ved

    0 1 Отговор
    Това е пародия на оригинала , кич и простотия.
  • 58 Иван

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    Нали арменеца е техен гуру