Last news in Fakti

3 Май, 2012 09:51 1 036 0

Ранени в катастрофи и прострелян са приети в "Пирогов"

  • пирогов-
  • ранен-
  • катастрофа-
  • прострелян
Ранени в катастрофи и прострелян са приети в "Пирогов" - 1
Снимка: БГНЕС

С.В. на 69 г. е приет с прострелна рана в главата. По предварителна информация мъжът е пострадал от непознат във вилната зона на Реброво, съобщиха от "Пирогов".

След медицинска помощ е освободен за домашно лечение. През последното денонощие на лечение са приети М.Н. на 22 г. , със счупване на таза, след катастрофа в с. Жиленци и И.С. на 64 г., със счупване на черепа и мозъчна контузия, получени при катастрофа в Костинброд.

За една седмица, в която влизат и четирите почивни дни, спешните травматологични екипи са оказали помощ на 1819 пациенти, 409 от тях са със счупвания на долните и горните крайници, а 45 - са с изкълчвания. На лечение са приети 194 души. Данните бяха съобщени от д-р Неди Цекулов, завеждащ екип от трета травматологична клиника.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА