Last news in Fakti

31 Март, 2024 09:15 2 510 6

27-годишна звезда на Нетфликс загина в мотоциклетна катастрофа

  • нетфликс-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • почина-
  • мотоциклет

Чанс Пердомо е загинал след инцидент с мотоциклет, съобщи семейството му

27-годишна звезда на Нетфликс загина в мотоциклетна катастрофа - 1
Снимка: Shutterstock

Младият актьор от продукциите на Netflix и Amazon Prime Video Чанс Пердомо, известен с ролите си в римейка на "Сабрина младата вещица" - "Страховитите приключения на Сабрина" и Gen V, загина трагично на 27 години след катастрофа с мотоциклет.

Семейството му потвърди потресаващата новина в изявление и заяви: "Неговата страст към изкуството и ненаситен апетит за живот се усещаха от всички, които го познаваха", съобщи сп. OK.

"Неговата топлина ще продължи да се носи от тези, които той обичаше най-много. Молим ви да уважите желанието на семейството за уединение, докато скърбят за загубата на любимия си син и брат", се казва още в съобщението на близките.

Не се съобщава за друг, замесен във фаталния инцидент.

Чанс Пердомо участваше в ролята на Андре Андерсън в Gen V заедно с Джаз Синклер, Лизи Бродуей, Мади Филипс и Лондон Тор. След смъртта му продуцентите на сериала отложиха предстоящия втори сезон и направиха прочувствено изявление.

"Не можем да си представим това. За тези от нас, които го познаваха и работеха с него, Чанс беше винаги очарователен и усмихнат, ентусиазирана природна сила, невероятно талантлив изпълнител и повече от всичко останало - просто много мил и приятен човек. Дори да пишем за него в минало време, няма смисъл. Много съжаляваме за семейството на Чанс и скърбим за загубата на нашия приятел и колега. Прегърнете любимите си хора тази вечер", написаха продуцентите.

Говорител на Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television добави:

"Цялото семейство Gen V е съкрушено от внезапната кончина на Чанс Пердомо. Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television изразяват искрените си мисли и подкрепа към семейството на Чанс и всички, които го обичаха в този труден момент".

Хиляди фенове на младия актьор му отдадоха почит.

"Почивай в мир, Чанс Пердомо, животът е твърде кратък, тъжно е, че никога няма да можем да го видим да изживее мечтата си да изиграе Майлс Моралес", каза един от феновете.

Актьорът, който е роден в Лос Анджелис, но е израснал в Саутхемптън, Англия, участва и в ролята на Амброуз Спелман в сериала на Netflix "Страховитите приключения на Сабрина", заедно с Киърнан Шипка, Рос Линч и Мишел Гомес, пише БГНЕС.

Преди "Сабрина" Чанс изпълнява главната роля на Джером Роджърс в драмата "Убити от моя дълг" на BBC Three. Талантливият актьор се е появявал и в "Убийства в Мидсъмър", "Шекспир" и "Хатауей": частни детективи и Hetty Feather.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Руди Хес

    8 3 Отговор
    Така е, когато белите и зелените си разменят превозните средства, но с разликата че белите могат да яздят и коне, а зелените като се качат мотор и в отвъдното си разправят: Как този железен кон с това голямо око не видя това дървооо...