23 Май, 2019 07:00 17 103 0

Вашият хороскоп за днес, 23.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за игри, за танци и забавления за Везните

Вашият хороскоп за днес, 23.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сякаш ще мултиплицирате вчерашния ден, но с някои подобрения от нещата, които вече сте разбрали. Все така с разбиране за груповата динамика, но вече с нови идеи. Просто бъдете готови за експерименти.

Телец

Днес ще ви удовлетворява само най-доброто. Самите вие ще се стремите да изглеждате по най-добрия начин и покажете върховите си качества. Ако го правите заради другите, а не за да задоволите самолюбието си, е прекрасно, иначе е просто снобизъм.

Близнаци

Колкото и мили да се опитвате да бъдете днес, сякаш все ще се намира някой, който да ви извади извън кожата. Потърсете причината в себе си. Оказва се, че ние сме причината за нещата, които се случват в нашия собствен свят.

Рак

Днес ще реагирате екстремно, дори малко разрушително за вещите около вас. Дали някой екстремен спорт няма да ви се отрази добре? Тъкмо е време за рафтинг или пък за скално катерене, защо да не опитате?!

Лъв

Може би днес ще откриете нов талант у себе си - този на тактичността и намирането на взаимноизгодни решения. Така или иначе всичко е театър, можете днес да влезете в ролята на дипломата. И не очаквайте аплодисменти, а просто любов и мили чувства.

Дева

Днес ще действате планово и дисциплинирано за радост на всички, очакващи крайни резултати. Е, при цялото това трудолюбие, което демонстрирате, ще трябва околните да са готови да изтърпят и известна доза мърморене от ваша страна. Но какво да се прави, трябва да си имате отдушник в нещо.

Везни

Ден за игри, за танци и забавления. Време е да организирате едно пролетно парти или просто да се състезавате с приятели. Надбягване с ролери е едно добро начало, но ако все още не сте ги овладели, може да си направите надяждане със сладолед. Предметът на състезанието е ваша грижа, проявете творчество.

Скорпион

Някакъв имагинерен страх за близките ви ще ви налегне днес. Изглежда е време за повече действия и активност. А страховете почти винаги са просто една игра на ума, подплатена от моделите, натрупани в детството ни. Изследвайте този страх, опознайте го и го опитомете.

Стрелец

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос, толкова много ще ви бива да откривате подходящата стока за подходящия купувач. Или просто ще ви е лесно да се забавлявате с търговските процеси. Просто експериментирайте, освен новопридобитите умения, ще ви е и забавно.

Козирог

Ще упорствате за постигането на нещата, които желаете. А вашето упорство и амбиция са пословични, едва ли някой може да се мери с вас. По-важният въпрос всъщност е - какво е желанието ви и каква потребност удовлетворява?

Водолей

Ще решавате изключително самостоятелно и независимо, което може да се изтълкува като бунт, макар че вашите мотиви със сигурност са изключително благородни. Но независимостта има склонността да провокира желание за управление и подчинение. И така - от кого искате да сте независими?

Риби

Идеализирате прекалено много хората и нещата около вас, а това води до опасно натрупване на илюзии. Загубата на илюзии за вас може да изглежда като загуба на живота в един момент. Защото просто не опитате да сте по-практични и реалистични. Можете да бъдете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА