3 029 4

Мечки, любители на високите скорости, дадоха урок на разсеян турист (ВИДЕО)

Американецът завел цялата си фамилия на горска ваканция в планината, когато нахално семейство местни жители решило да намине

Американски турист засне интересно видео с участието на семейство мечки, които му припомниха защо никога не трябва да забравя прозорците на автомобила свалени.

Чад Морис, собственик на бръснарски салон в Оуенсбъроу, щата Кентъки, бил организирал планинска ваканция за него и цялото му семейство, като за целта бил наел горска хижа над курортното градче Гатлинбург, щата Тенеси.

Докато всички се щурали напред назад, за да внесат багажа си, автомобилът на Чад привлякъл вниманието на семейство космати местни жители.

Когато ги видял, мъжът извадил телефона си, за да ги снима, без изобщо да подозира какво са замислили твърде любопитните и нахални горски обитатели.

На кадрите се вижда как майка мечка с две мечета се изкатерват в колата през отворените прозорци и търсят закуски или да карат с бясна скорост по планинския склон, ако собственикът на колата е бил достатъчно разсеян да забрави и ключовете на таблото.

"Те не се поколебаха, просто скочиха право през прозорците", разказва Морис пред местния телевизионен канал WZTV.

По думите на Морис, натрапниците, които много подробно изследвали автомобила отвътре, оставили след себе си невъобразима бъркотия. Мечките били разкъсали предните две седалки, като шофьорската буквално изтръгнали от мястото ѝ, а освен това оставили сериозен кален отпечатък върху футболния екип на сина му.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • природа
  Отговор
  1 15:53  23.05.19
  И тук така, само че нашите са тъмнозелени и нанасят в пъти повече поразии, ако си оставиш колата отключена, че и цялата може да изчезне към някоя база за изкупуване на черни и цветни метали !
 • С дрехите на мама...
  Отговор
  2 17:38  23.05.19
  Мечките са опасни за всички, но от мечка гризли да се пазят туристите, където има такива любопитни, гладни мечки стръвници...!!! 273
 • Vasli
  Отговор
  3 23:58  23.05.19
  Сърашно видео.
 • 99999
  Отговор
  4 07:09  24.05.19
  Това е ,,споделено пътуване " на мечки ))))

Напиши коментар:


Публикувай