Last news in Fakti

19 Юни, 2019 14:23 7 074 23

Лили Иванова продава ударно билети, печели над ...

  • лили иванова-
  • билети-
  • концерт

Приходите на мегазвездата на естрадата ще надхвърлят 1 милион лева

Лили Иванова продава ударно билети, печели над ... - 1
Снимка: БГНЕС

Половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК - на 8 и 9 декември, билетите ударно се разпродават, като отсега и за двете дати залата вече е наполовина пълна, показа проверка на lupa.bg. Прогнозите са, че най-късно до средата на юли билети вече няма да има. Желаещите да чуят 80-годишната певица трябва да платят между 50 и 180 лева - толкова е цената на най-евтиния и на най-скъпия билет.

Общо за двете дати са пуснати над 9000 билета. Според изчисленията приходите на мегазвездата на естрадата ще надхвърлят 1 милион лева. Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди самите събития да се състоят се превръща в традиция за изпълнителката на "Детелини". Броени дни след като изправи на крака публиката в Слънчев бряг, естрадната прима може вече да се отчете и с препълнените си зали в оставащите ѝ концерти част от тазгодишното ѝ национално турне.

Още след няколко дни шанса да се докоснат до гласа на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на "Щурче“ има участие този петък, 21 юни, в една от любимите си локации в столицата - ресторант "Лебед“, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 г. насам. Следват Варна, където Лили ще се поклони пред почитателите си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до следващия ѝ концерт – този в Пловдив - 17 септември, и за него билетите вече са на изчерпване.

За ентусиастите, които все още не са се запасили с билет, единствените възможни опции да чуят любимката си на живо остават двата ѝ спектакъла в НДК в края на годината. По време на турнето си примата ще изпълни последните си хитове "Дали“, "Обичай ме!“ и "Главна роля“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злобко

    11 22 Отговор
    Евала баби събирала пари за мавзолей и тя да не остане назат от другата мумия Георги Димитров.😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #18

  • 2 999

    8 21 Отговор
    Ако Лили хвърли топа преди концерта ще върнат ли парите на хората?

    Коментиран от #5, #8

  • 3 6666

    6 12 Отговор
    Хвърлянето на топ е бонус към зрелището.
  • 4 Кумчо Вълчо

    25 5 Отговор
    Ей големи простаци има в този сайт.

    Коментиран от #13

  • 5 Естествено че не😂😂😂

    8 14 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Ше я фаштам за любовница дъртата😂😂
  • 6 Гладен-пенсионер.

    5 9 Отговор
    Еииииии сигурно ще е по голям и от на Димитров бре някой хора за какво събират пари а аз немога цяло лято да събера пари да си платя парното. Дали ще пускат посещения в мавзолея и там сугурно ще има парно че зимата да ходя някой друг час да се постопля???
  • 7 Донка.. П...

    15 8 Отговор
    Защо ФАКТИ
    ДОПУСКА ТАКИВА.. /меко казано/
    ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ????!!!

    ТАКА не губите ли..
    ПОЧИТАТЕЛИТЕ СИ?!?!

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Злобко

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "999":

    Няма да върнат парите ще им изкарат безплатни пропуски за мавзолея и .😂😂😂😂😂😂😂
  • 9 Злобко

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Донка.. П...":

    Мила Дони небъди против свободното мнение на хората тук звучиш ми тоталитарно погледни го от другата страна ако Лили хвърли топа може да станеш честачка в мавзолея кофчегът и сигурно ще бъде върху пачки с пари и всеки ден ще може да щипваш по малко замисли се тогава друго ще пееш нали.😉😂😂😉😂
  • 10 Един почитател. като тебе стига...!

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Донка.. П...":

    А леличката да продава, това ще и остане...! На баща ми е набор....!!!
  • 11 Загрижен

    17 2 Отговор
    Тя е национално богатство,имайте малко уважение!
    Не бъдете злобни комплексари!
    В България проблемът е,че не уважаваме,талантливите и трудолюбиви хора,това е проблем,уважаваме мутрите,наглите,тъпите,тарикатите,крадците и затова сме на тоя хал.
    Жалко е,че добрите и достойните не ги ценим нито приживе,нито след смъртта им,нация от черногледи,завистливи и злобни небъдници.
    Слепи за красивото,глухи за истината и неми пред възвишеното.Жалко е !

    Коментиран от #12

  • 12 Злобко

    2 7 Отговор

    До коментар #11 от "Загрижен":

    Да наистина жалко е дето има такива хора като теб дето уж са тук а витаят из облаците и немислят реално . В магазина като дойде да си плащаш сметката какво правиш ако кажеш че Лили е велика касиерката ще ти каже боли ме оная робота дай пари тя и баба ми беше велика но взема 200лв.пенсия ащай.😂😂😂😂😂

    Коментиран от #17

  • 13 Кума Лиса

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кумчо Вълчо":

    Да така е за съжаление и най големия простак тук си ти Кумчо Вълчо.😄😄😄😄😄
  • 14 Загрижен

    8 1 Отговор
    Ах,ти Злобко,защо си толкова невежо човече,защо не помислиш малко,не всичко е пари,приятелю!
    Е,няма незаменими,а има незабравими тя е една от тях!
  • 15 За теб

    2 1 Отговор
    Злобата няма почивен ден. Защо не се добри и да се радваме и на малкото талантливи и качествени звезди, да се гордеем. С какво ви е победила или ограбили Лили. Понякога трябва да замълчи.

    Коментиран от #16

  • 16 За теб

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "За теб":

    Злобата няма почивен ден. Защо не сме добри и да се радваме и на малкото талантливи и качествени звезди, да се гордеем. С какво ви е обидила или ограбили Лили. Понякога трябва да замълчи.
  • 17 Рунтавият

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Злобко":

    Гей смотан

    Коментиран от #21

  • 18 Иванова

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Злобко":

    Към ком.7. Съгласна съм с теб.Това е отвратително.Как може да се подигравате с такъв идол.Като не могат да си платят парното да отидат да работят.Жената на 80 год.ги слага под мишницата.
  • 19 ахметчо

    0 2 Отговор
    Г-це Маринова, моля Ви пишете по теми , за които сте доказано компетентна и изключително добре информирана, като например за 10те любими сексуални пози или от кой секс , оралният или аналният , изпитват по голямо удоволствие дамите...не се занимавайте с простотии и с билетчета/милетчета, че Ви отива на кино имиджът и реномето...или поне пишете за наистина достойни хора като г-н Бойко Борисов, който построи стотици километри магистрали и хиляди километри първокласни пътища ... Лили Иванова построила ли е поне 1 км магистрала? Не! Един метър не е построила! И какво национално богатство може да е тя, пък г-н Борисов да не е? Даже и точно обратното, нея я величаете, а него го оплювате! Не мога и не мога да ви схвана психиката на това българите и това е..
  • 20 Загрижен

    0 1 Отговор
    И двамата ще останат в историята.
    Всеки със своите постижения.Факт.
  • 21 Злобко

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Рунтавият":

    Ей рунтав ела да видиш какъв гей съм като ти го набия така ще изправиш косъма че след това няма да мога да се отърва от теб и сам ще се молиш на модераторите да ти изтрият коментара .😂😂😉😂😂😂😂
  • 22 Нормален

    1 0 Отговор
    Мили приятели,
    Станете на 80. Напълнете Армеец. Печелете милиони.Нека Ви говорят,нека Ви оплюват. Нека Ви обичат.Пейте и обичайте. Правете деца и ги правете хора.Или си слушайте чалгата и е....те мама му ма всичкото.
  • 23 Ева

    1 0 Отговор
    Прости им господи, те не знаят какво говорят! Респект и уважение към Лили Иванова!