Last news in Fakti

6 Август, 2019 14:42 6 656 11

Лекарка от Карнобат стана "Мисис Трансконтинентал" в Атланта

  • полина паньова-
  • карнобат-
  • атланта-
  • мисис трансконтинентал-
  • лекарка

Само година по-рано тя заслужи и наградата за най-интелигентна участничка

Лекарка от Карнобат, която има украински корени, спечели престижната титла за красота „Мисис Трансконтинентал“. Конкурсът се състоя в Атланта, столица на американския щат Джорджия. Д-р Полина Паньова пребори всичките си конкурентки и се закичи с ценната корона, научи TrafficNews.

Д-р Паньова не е непознато лице по конкурсите за красота. Дамата спечели титлата „Мисис България Transconinental 2018” и така си заслужи правото да представлява страната ни в Атланта.

Само година по-рано тя заслужи и наградата за най-интелигентна участничка. Полина от години живее в Украйна, където е завършила престижния Виницки национален медицински университет "Николай Пирогов". По-късно специализира Ендокринология.

Тя е много е горда, че е родена в Карнобат и за радост на нейните родители, пред присъстващите, бе представена не като участник от Украйна, а с думите "Мисис България Transcontinental 2018 - Полина Паньова - Бильк, на 30 години, живее в град Карнобат, има двама синове, по професия е лекар - ендокринолог, обича да рисува и да пее, участва, защото носи каузата на конкурса в себе си, девиз: "Цели се в луната, дори и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда".

Организатор и директор на шоуто в Атланта е Сабрина Пинион, която е родом от Северна Каролина, САЩ и през 2014 година печели Мисис Universe в Куала Лумпур. Миналогодишната победителка е от Япония - Ери Саито .

"Ценя конкурса, тъй като смятам, че жената придобива истинска сила, когато стане майка, било то на своите деца, било на други, като участва в тяхното възпитание (защото не всеки има шанса да роди свои, всичко това е в Божиите ръце, за което мога само да благодаря ", заяви победителката. Достоен за отбелязване е фактът, че за 20-те години от съществуването си, участничките и победителките в надпреварата, са вложили в благотворителни каузи над 750 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полина Паньова

    12 19 Отговор
    Хобито ми е да пея рисува и свиря на дудук .търся богат чичко
  • 2 Шабиха

    10 14 Отговор
    Мис Трансджендър...
  • 3 Певици актриси миски

    19 10 Отговор
    Скъпоплатени коври
  • 4 Госあ

    32 6 Отговор
    Хубава жена.
  • 5 Хлопатар

    14 6 Отговор
    След този "кон.курс" рогата на мъжа и са толкова големи, че няма да може да мине и през гаражната врата...
  • 6 Колкото набора на дъщеря ми...

    11 6 Отговор
    Колко е хубаво да се чувствам млада като този транс, това самочувствие ми дава моя млад любовник...!
  • 7 Аз помислих

    8 6 Отговор
    Да не е станала мис транссексуал
  • 8 нервен ( разбивача на тролове )

    8 4 Отговор
    Родена Карбонат пък украйнка ..пък транс лекар пък конкурс в САЩ предишния победител пък транс японец ...те ти глобализация бай Ганьовото
  • 9 Ко, ко?

    5 3 Отговор
    Транс ко?
  • 10 Възмутен

    8 3 Отговор
    Простотията българска край няма...Чули "транс"и вече дай да го дъвчим,да изразяваме просташки мнения без дори да сме наясно със значението,да оплюваме,да се опитваме да принизим нещо прекрасно до собственото си жалко съществуване,та да се чувстваме по-добре...Срамувам се да чета коментарите ви,неграмотни нещастници такива,тънете си в родната помия,не заслужавате дори да сте сънародници на тази прекрасна,умна и амбициозна млада жена! Злобна,завистлива и нискоинтелигентна пасмина!!!
  • 11 Парацуцуна

    1 0 Отговор
    Мисис Транс Пешо