Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 11:18 2 658 5

Емилия паникьоса феновете си с тази новина

  • емилия-
  • паника-
  • фенове-
  • концерт-
  • пайнер-
  • бомба

Певицата хвърли бомба, която феновете ѝ не очакваха

Емилия хвърли огромна бомба, касаеща кариерата ѝ в близкото бъдеще. Една от най-опитните певици на "Пайнер" е взела много важно решение, което обаче разочарова верните ѝ почитатели.

На официалната си страница във "Фейсбук" изпълнителката реши да оповести много важно решение. Това, както можеше да се очаква, веднага породи редица слухове за проблеми с шефовете си от "Пайнер", които да доведат до крайното ѝ решение.

На 3 декември поп фолк империята по традиция ще направи голям концерт за рождения ден на телевизията си, този път в Пловдив, където ще се изявят най-обичаните и търсени имена от каталога им. Емилия обаче не е сред тези имена и няма да се появи изобщо на сцената.

Блондинката обаче реши да разясни ситуацията и да разсее всички слухове. Ето какво написа тя:

"Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”, смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение. В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер - години, през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време,вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно. На всички мои почитатели искам да благодаря, че са с мен и вярвам, че с това отсъствие няма да ги разочаровам - с всичко, което създаваме сега, само искам да ги зарадвам."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    22 0 Отговор
    Кой пък и е фен тая, че чак всички са в шок? Нещо пак копи и пейст от вестник уикенф

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Паникьосан

    11 1 Отговор
    Вие се бъзикате, ама след като прочетох тази новина започнах да получавам паник атаки и да се напикавам нощем.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 въпросче

    2 1 Отговор
    Еми,може ли да ти дръпна надолу дантеленото бюстие?