Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 20:51 4 878 40

Как се маскираха родните знаменитости за Хелоуин? (ВИДЕО)

  • хелоуин-
  • маски-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • костюми
Как се маскираха родните знаменитости за Хелоуин? (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Отново дойде време за празника, който поражда повече дебати у нас, отколкото която и да е друга тема.

Разбира се, става въпрос за Хелоуин, в който много от родните знаменитости решиха да разнообразят снимките си в Instagram и създадоха специални визии тази година.

Преслава

Певицата задава въпроса пакост или лакомство, като за своята Хелоуин визия е заложила повече на компютърна обработка, отколкото на грим.

Ани Хоанг

Певицата показа ефектен грим, който предвид фона зад нея, най-вероятно или е правила сама или е филтър на някое от приложенията за обработка на снимки.

Мона Гочева

Актрисата и малкия Никола са облечени в тематични костюми. Кадрите предизвикат умиление сред феновете ѝ, нищо общо със страховития дух на празника.

Ваня Джаферович

Бившият футболист пише, че е време да се свалят маските, като неговата е тази на Жокера. Съвсем тематично. Гримът е дело на съпругата му, Евгения.

Биляна Лазарова

Певицата и актриса пише под снимката, че ще разкрие истинската си личност. Тя се е маскирала като Жената-котка.

Нина Добрев

🎃 @billieeilish

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on Oct 26, 2019 at 6:23pm PDT

Актрисата е заложила на доста семпла визия, като причината за това е, че се е преобразила на модерната изпълнителка Били Айлиш.

Александра Петканова

Нейната снимка не е точно на костюм, но е доста сладка. Не е за вярване колко много промени може да донесе една година.

Джулиана Гани

Ледена кралица или кралица на тъмнината е силиконовата красавица?


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    48 4 Отговор
    Боко се маскирал като Тиква! ХЕХЕХЕ :)

    Коментиран от #2, #15, #22

  • 2 Пилотът Гошу

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Би трябвало да ги таксува всички, че го ползват за този празник.
  • 3 Рошко

    54 2 Отговор
    Родни "знаменитости"прозападни радетели за измислени празници ,глупаци
  • 4 Нашите знаменитости

    44 0 Отговор
    нямат нужда да се маскират. Просто трябва да си махнат грима.
  • 5 no name no face no number

    34 5 Отговор
    егати смотаният празник, ако въобще тази дума празник пдхожда на този откачен сатанински ден и джендърски също, а и зелен поне косите са еко мани мани гоеми вървели

    Коментиран от #36

  • 6 кючук чобан Калитко

    30 1 Отговор
    Днес е древният традиционен български празник Хелоуин.
    По този случай да се маскираме (ако още не сме го направИли) с по 4 – 5 големи ракии и след това да уплашимЕ сегашните и бъдещите ни управляващи.
    Наздраве за още по-големи успехи в борбата срещу и за каквото и да е!

    Коментиран от #33

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Срамно и грозно

    28 0 Отговор
    Утре за Деня на народните будители, как ли ще се префасонират чучелата?
  • 9 Баси

    24 2 Отговор
    Ама това нито е празник нито карнавал. Това е католическата голяма задушница.

    Коментиран от #19

  • 10 Хаджи Осман Аслановски

    29 1 Отговор
    Да, много древен български празник, особено съм възхитен от почитането на традициите Ни. Прекрасно и похвално е да видя малки деца с маски на зомбита да чукат по вратите и да просят захар и красители
  • 11 Ххх

    37 2 Отговор
    ТОВА Е АНТИХРИСТИЯНСКА И ТОТАЛНО САТАНИСТКА ОЛИГОФРЕНИЯ!!! ДОРИ САМАТА ДУМА ОЗНАЧАВА В ПРЕВОД "АДЪТ ПОБЕДИ".... ШИБАНЯШКА АНТИХРИСТИЯНСКА ПРОПАГАНДА!!!
  • 12 Голям Слон

    34 3 Отговор
    Първо денят на влюбените, после денят на мъртвите. Какво следва? А нашите празници кога? Но за 24-ти май не можеш да накичиш профила си с буквари, а празната глава да я натъпчеш със знания. Жалка работа.
  • 13 Ххх

    29 0 Отговор
    ...И ЕДИН ЧУВАЛ БГ-СМОТАНЯЦИ СЕ МИСЛЯТ ЗА "ОРИГИНАЛНИ"
  • 14 БНСРП

    37 4 Отговор
    Това не е български празник. Той се празнува от Ирландските Католици. Принесаха го в Америка и от там тръгна по целия свят. Защо трябва да се празнува в България ние нямаме ли си хубави празници та празнуваме чужди. И тъпите учители които го натрапват на децата ни и те искат да правят това само и само да получат лакомства. Ние си имаме кукери там се маскираме.Утре ще ни натрапят на гейския празник всички да се правим на гейове да сме съпречасни с тях. Така всички Български празници остават на заден план и се забравят.Дайте да празнуваме и Католическия празник Свети Патрик патрона на Ирландците. Тъпаците от Царското правителство почнаха тая глупава игра. Преди само го учихме в училище по Английски, там празнували тия празници. Дайте да приемем всички Английски, Немски, Френски, Испански, Американски, Мексикански и др. празници и да забравим нашите. А и по добре да си забравим езика и културата и да почнем да говорим на Руски, Английски или някой др. език. Вижте Гърците дори имат на тоя камък е седял Орфей и водят там туристи да го покажат, а ние кво прайм имаме толкова хубави градове които може да ги покажем на туристи,а ги водим само на морето и на ски центровете. Прост народ сме.

    Коментиран от #29, #34

  • 15 боцмана

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    По добре да лапне едно ла..о и да се маскира като г.з!
  • 16 Ххх

    9 2 Отговор
    Той си е тиква поначало, и без да се маскира. Но, ако става въпрос за маскиране, мисля, че би му отивало да се маскира като Циклопа Полиферм, и да очаква, кога ще се появи българският Одисей, който, ако не да му извади окото, то поне да му извади кокала из устата.

    Коментиран от #25

  • 17 Зик

    18 1 Отговор
    Келтската нова година сауин Вярвали са , че мъртъвците се връщат и търсят някоя душа за да се върнат от ония свят, та затова се маскирали на мъртви. А папа Григорий 4 през 853 в опит да измести езическия ритуал , измислил Вси Светии. А нашите измеслени звезди се мислят за нещо , по така като празнуват идиотско тъп и задръстен ритуал. Може и да пробват с деня на мъртвите който празнуват в Мексико.
  • 18 Умберто

    18 1 Отговор
    Тия сатанисти да не се толерират по никакъв начин!
  • 19 Умберто

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "Баси":

    Католиците не празнуват тази глупост!
  • 20 Хмммммм

    27 2 Отговор
    Утре е ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!
    Празнуващите "хелоуин" знаят ли, че има такъв БЪЛГАРСКИ , ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК?
    Тази вечер в "новините" подробно, с картина и репортаж ни осведомиха за чуждия , натрапен "празник" и с 2-3 изречения ни напомниха за нашия, БЪЛГАРСКИ.....СРАМ! Продажна , долна нация!
  • 21 Анонимен

    21 2 Отговор
    Парад на кретените идолопоклонници.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Отец Арамис

    22 0 Отговор
    Видяла жабата,че подковават вола и тя вдигнала крак...Българска народна поговорка.
  • 24 Мдааа

    16 0 Отговор
    Извинете а кои са тия на снимките ?
    Това да не е някаква нова рубрика - БОКЛУЦИ В БГ.
  • 25 Бах

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ххх":

    Тази ТИКВА , е така устроена , че дупе дава , но кокала не изпуска!
  • 26 Хаджи хаджи Българин

    7 1 Отговор
    Вси светии- се нарича този празник! Спомен към всите починали! По един начин празнуват католиците, по друг източно православните техните светии! Не виждам нищо лошо в това! Но кои в България станаха по- големи католици от папата! Тези които искат да станат интересни в очите на слепите! "Хай- лайф"! Хора дето, ако непрочерът името си веднъж дневно, в жълто- кафявите вестници, получават душевна криза! А Исус Христос е казал за светиите и новите учители! " По делата ще ги познаете"! Друго нямам!
  • 27 Хайл

    12 2 Отговор
    Само не разбрах къде са свирили Хелоуин и от колко часа или пак изпуснах концерта...гледам някакви малоумни "родители" са си омаскарили децата като умрели...то бива простотия ама взе да ми идва много...
  • 28 Какъв ти Хелоуин, какви 5 леФа?! 🤪

    18 3 Отговор
    Вие нормални ли сте?! Имаме си чудесен български празник - Ден на народните будители! Каква е тая краварска измишльотина и кой я налага в православна България?! Не останаха патриоти и родолюбци в тази иначе прекрасна страна - предимно герберасти и дърти комуняги! Да си празнуват хамериканската щуротия продажниците, а истинските достойни българи ще отдадем дължимата почит и уважение на нашите родни будители, а не на някакъв измислен чужд празник, с който нямаме нищо общо!
  • 29 Хайл

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "БНСРП":

    В ход със Пълна сила е планът рън-ът за унищожаване на България и всичко българско-подменят наши празници с техните простотии,смяна на писмеността ни,натрапване на чужди думи,даже на една реклама на била вместо да каже че е по БДС /бе де се/ е променено на БДS /бе де ЕС/ ...ние нямаме буква S /eс/ в нашия език
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бай ганю

    11 1 Отговор
    Аз само да попитам? Първо дядо Мраз го направихте дядо Коледа, после явсш яваш хелоуин тиквенски празник, кога ще пчнем да празнуваме и 4 юли за наш празник , и да гледаме онлайн речите на краварските президенти, досущ като при комунизма
  • 32 no name no face no number

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "мнение":

    Какво забавление е това? Те дечурлигата ще порастнат и тогава няма да празнуват нашите празници, а ще продължат " просто да се забавляват" с откровени простотии. Та в този откачен ритуал няма нищо свестно тук един видял, че някой се о...л и той да не остане по назад. Но след промените в тая държава хората се изродиха и убиха всичко човешко в тях отвратен съм от съвременните обитатели на тази страна, та даже и на целият свят. Живеят едни смотани консуматори и любители на парите всичко останало за тях е без значение. Важното е колко е похарчил и кво си е купил , а за жените по добре да не пиша какви са, а какви бяха преди .........жапко жапко
  • 33 Алфа Вълкът

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "кючук чобан Калитко":

    Ами по тия земи е имало и келти много преди славяните и прабългарите, тъй че не си много далеч от истината. Българите са съставени от няколко езически племена приели християнството и станали един народ.
  • 34 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "БНСРП":

    Имаме си страхотни празници НО СМЕ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА ЗА БЪЛГАРИНА
  • 35 Пената

    7 1 Отговор
    пълни идиоти
  • 36 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "no name no face no number":

    Прощавай ама защо прякорът ти е като заглавието на песен от краварска джендърска група, известна с песните си за обратни?

    Коментиран от #37, #38

  • 37 no name no face no number

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    Заглавието на песента не ме интересува много не слушам англорзична музика, слушам рядко музика и тя е българска, но не е чалга, клсическа, някоя и друга опера , руски, италиански и испански и виетнамска също.Друго Не слушам. Ако има някакъв Бог то той няма нито име нито образ , а и ние все още нямаме връзка с него. Та от тук ми е идеята за моят Ник. Знам я тази песен ю, но просто не е мой тип музика.
  • 38 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    Ей, винаги си ни изумявал с познанията си за хомосексуализма. Нито знаем песента, нито кой и за какво пее. Обаче ти знаеш всичко като по учебник, защо ли?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 xyz

    2 3 Отговор
    Айде религиозните, отидете да палнете свещица и да целунете ръката на попа, брадата на ходжата или плитчиците на равина. Ама много сте правоверни и най-вероятно и безгрешни. Децата си правят маскен бал и се забавляват, не сме ли светска държава по конституция?!