Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 07:00 12 772 0

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Динамичен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с домашните задължения.

Телец

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в набелязаните задачи. Внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.

Близнаци

Вие сте просто щастливци, чакат ви пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Рак

Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Лъв

Днес ще трябва да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали иде краят на месеца (не забравяйте телефона, за да не се окажете извън мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли донякъде да замажат положението, но не ги приемат вместо парични средства (за съжаление).

Дева

Днес ще трябва да водите някои сериозни разговори, относно отношението ви към належащи проблеми. Добре е поне да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.

Везни

Налага се от време на време и вие да свършите нещо вкъщи. Имате натрупани доста поотложени задачи, започнете да отхвърляте, защото колкото по-дълго трупане, не само че стават повече, ами и стават по-неприятни.

Скорпион

Ако трябва да сътворите нещо, то днес е вашият ден. Можете да разчитате, че ще имате достатъчно сили, за да се справите с каквото и да било, а и вкъщи няма да ви придирят.

Стрелец

Време е и вие да си поседите малко вкъщи, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви присъствие. Освен това хората не могат да ви открият, за да ви дойдат на гости, а биха искали.

Козирог

Днес е малко по-забързан ден, в един момент ще се окажете затрупани с ангажименти. Не се пришпорвайте, защото няма да успеете да свършите всичко, по-добре релаксирайте.

Водолей

Време е след активността, която проявихте, да помислите и за финансовата страна на въпроса. Разходи несъмнено ще имате, но вие обърнете по-сериозно внимание на приходите.

Риби

Днес ще се чувствате далече по-ентусиазирани и сигурни, отколкото предишните дни. Това не означава, че трябва сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой чаровен продавач и си пазете чантите и джобовете в превозните средства и по спирките.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА