Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 00:30 13 469 25

4 ценни секс съвета за мъжете

  • секс съвети-
  • за мъже-
  • хигиена-
  • издръжливост-
  • интимни части-
  • секс

Научете се да използвате ръцете си правилно

4 ценни секс съвета за мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Много мъже се смущават и изпитват притеснения, когато става дума за секс. Това може да създаде много проблеми в интимните им отношения и да навреди на самочувствието им. Ето няколко ценни съвета как да бъдат уверени в леглото:

Бъдете във форма и спазвайте лична хигиена

Правенето на любов изисква известна сила и издръжливост, пише div.bg. Трябва да сте в добро физическо състояние за по-голяма продължителност на половия акт. Пък и как ще разкъсате дрехите на партньорката си, ако нямате достатъчно сила.

Също така редовно се къпете и използвайте козметични продукти за лична хигиена.

Проучете добре облеклото на партньорката

Да разкопчаете сутиена с една ръка звучи вълнуващо, но ако се опитвате от 10 минути и не успявате, по-добре изобщо не се захващайте. Можете предварително да се упражнявате върху някой сутиен. Не забравяйте да обърнете внимание на особеностите при разкопчаване на ципове, копчета, събуване на тесни панталони и др.

Научете се как да предразположите жената

В повечето случаи любовната предигра е много по-важна от самия секс. Някои жени изобщо не могат да достигнат до върховния момент без нея.

Научете се да използвате ръцете си правилно и наблюдавайте внимателно реакциите на жената. Когато забележите, че нещо ѝ харесва, не го правете през цялото време, използвайте го като "специален ход".

Бъдете внимателни

Жените са много по-деликатни и трябва да се отнасяте към тях много внимателно. Интимните им зони също са много по-чувствителни, отколкото при мъжете.

От друга страна някои жени харесват по-грубите движения. Изпробвайте първоначално с по-леки докосвания, а тя сама ще ви каже дали и кога да спрете. Когато и двамата се чувствате спокойно един с друг, можете да изпробвате различни неща и да обсъждате какво ви харесва и какво не.

Жените са по-чувствителни, затова не се отправяйте директно към задните части или интимните им зони. Дамите имат няколко ерогенни зони, на които трябва да обърнете специално внимание. Те се стимулират чрез нежно докосване, целувки и дори леко гъделичкане. Най-деликатните зони са врата, бедрата, зад ушите и вътрешната страна на ръцете.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро Мъдуров

    55 5 Отговор
    Аааа, първо се проверява задната, дали включва
  • 2 номерца откак свтят светува

    47 3 Отговор
    Аааа, къде отиде равенството на половете ся ? Жените били по това, по онова, по незнам, кво си... глупости на търкалета, ако знаете кво им се върти в главата и м/у краката мъжете, ще ви се сторят, като херувимчета !
  • 3 Любезният лос

    6 5 Отговор
    "....Загледа се в Луната, на перваза сложи лапата
    Любуваше се той като авио-диспечер
    Но зад него чу се мазно “пльок” от тапата
    последвано със мазно ”Добър вечер зайо”!!!"
  • 4 Скучно ми е..!

    7 5 Отговор
    Мъжът интимно...! Той никога няма да направи.за вас, лична хигиена, но за,, любимата свиня,, пардон исках да кажа подходяща партньорка, може би да(из мемоарите на, един истински мъж,, подходящите партньори,,)...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лорчето

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Реджеп":

    Аз искам!
  • 8 Алфа Вълкът

    15 22 Отговор
    "Редовно се къпете" - още тук ме загуби като читател. Аз да не съм Барбара Стрейзънд, че да се къпя всеки ден? Я ела да те гушним тука в одеяла дето снощи ми беше нея част към краката, сега ми е към главата. Да видиш как сладко ще се наспиш от аромата френско сирене.

    Коментиран от #10

  • 9 Компресор 300 кг Златка дърта курва

    6 4 Отговор
    Ако е чист ,, младия мъж,, но се зарови в сланините на някоя стара неука дядофска 60 г,, свиня,, ще се замърси естестесвено(свините са известни с най големите си полови органи)..!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Свободната стара жина(телячка)

    2 5 Отговор
    Насам млади мръсни млади мъъжленца, стара майсторка ще ви изкъпе по най мръснишкия начин в своя бардак, обновява го за, вас , топла вода, сапун че, шампоанче, кремче, има опита от стари дядовци и пари ще ви вземе, оти е от занаята...! (най голямата екстра за капак, ще си отърка сланините във вас, от софето им казват на такива стари майки)
  • 13 Радо

    4 3 Отговор
    Аз първо ги каня на вилата да правим компоти или лютеница, и всички бамбини много бързо се навиват - досега съм нямал празно!!
  • 14 СССР

    5 1 Отговор
    Чета коментарите и си мисля: "Ако аз бях написал такъв коментар нощеска, под видимото въздействие на алкохол и/или наркотици, то как ли щях да се чувствам на другия ден, когато изтрезнял прочитам какви съм ги поствал? "
  • 15 Дядо Гъдю

    8 0 Отговор
    Мийте си зъбите и ближете, ближете много, щото ще дойдат години в които само това ще можете! Защото ако не шпатулирате, ще се намери друг да извърши трамбовката!
  • 16 Шпалийрате на стари дърти,, мастии,,

    4 2 Отговор
    Там е истината...! (хем ги оплодете)....! Те ще ви кажат,, обичам та, младежо, кат тебе няма,,...!
  • 17 цербер

    6 0 Отговор
    Венито рошавко и сладко иска да ни каже,че ръцете ни са дадени от Бог за да галушкаме женските им прелести,а не само да ги използваме за ядене и шофиране. Или четене на книги и вестници.
  • 18 Табаков

    3 1 Отговор
    Жените са по-чувствителни, затова не се отправяйте директно към задните части или интимните им зони. ВЕНИ,МОГА ЛИ ДА СМУЧА УШЕТАТА НА МОМИЧЕТАТА? КАКВО ЧУВСТВАТ ТЕ? ЗАПОЗНАХ СЕ С ЕДНО МНОГО НЕЖНО И СЛАБИЧКО МОМИЧЕ,ИМА-НЯМА 48 КИЛОГРАМА С ДЪЛГА КЕСТЕНЯВА ДО ДУПЕТО КОСА И ЩРЪКНАЛО НОСЛЕНЦЕ. И МАЛКА УСТИЧКА. ОБЯСНИ НИ!
  • 19 гощо

    16 1 Отговор
    Tуй наръчник на 7-мокласникът ли е?!?! За къпането може към жените да го метнете,че понякога люти на очите при изуването на гащетата и мирише на скумрия,улов от оня ден!
  • 20 опит

    12 2 Отговор
    Това не са секс-съвети,а думи отгоре-отгоре. Като не можеш да й откопчаеш сутиена,повдигни му чашките и го издърпай леко през главата на дамата.Внимавай само да не я оскубиш!След като си вдигнал чашките, осмучи й зърната и оближи гърдите нежно. После коремчето,клитора и лабиите-големите и малките. Вдигни й крачетата,гали ги и ги целувай отвътрешната им страна, постепенно надолу. Това много помага любовницата ви да се отпусне и да се навлажни за предстоящо проникване във влагалището й. Толкоз.
  • 21 Една голяма,, нянка,,

    5 2 Отговор
    В голямата му и мръсна глава, да му дойде акъла в главата...! (на куртурен се прай, ко тва,, лава,,...)...!
  • 22 Лорчето

    3 1 Отговор
    Е самотно и не си пие хапчетата !
  • 23 Баби педофилки бяха самотни

    3 2 Отговор
    И пак ще бъдат, още повече, пийте хапчета плюс младешки матрял (вие си знайте урока) 🐷🤯☎️📷🚾🦍
  • 24 Калин Терзийски

    0 0 Отговор
    Елен, къде си... Ако четеш това, ела да се гушкаме, а като изтрезнея може и да се любим...
  • 25 Джонката

    6 0 Отговор
    Жените искат само едно. Вътре, вътре, вътре, сух, сух, сух. Вени признай си пиле шарено!