Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 12:34 21 206 14

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта

  • зодии-
  • възраст-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • непоносими-
  • характер-
  • темперамент-
  • ужасни-
  • възрастни хора

Представителите на тези зодиакални знаци стават непоносими на старини

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта - 1
Снимки: shutterstock

Смята се, че с възрастта човек става по-добър, по-мъдър и по-опитен. Предполага се, че благодарение на натрупания опит и знания, възрастните хора са по-разумни и по-благи, по-уравновесени и може би по-спокойни. Това обаче, не е напълно вярно, защото много хора стават наистина непоносими с възрастта.

Има 3 зодии, чиито представители най-често попадат в графата на непомосимите и неприятни старци, които колкото повече остаряват, толкова по-ужасен става характерът им.

Вижте кои са трите зодии, които стават напълно непоносими с възрастта:

На челно място се нарежда Девата. Тя се характеризира с изключителен егоизъм и силно желание за съвършенство. И двете качества придобиват тежки форми с възрастта.

Те престават да се съобразяват с мнението дори и на най-близките си хора, естествено, това прави представителите на знака много трудни за съвместно съжителство. Половинките им постоянно трябва да се справят с яркия индивидуализъм, характерен за представителите на този знака.

И повечето Деви абсолютно не признават присъствието на егоизъм в собствените си действия. Това не е изненадващо, защото според Девата ситуацията, в която мислят само за себе си, е абсолютно нормална.

Освен че изразяват егоистични действия, Девите често тровят живота на всички около себе си. Те често могат да предизвикат кавги от нищото.

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта
Снимки: shutterstock

Скорпионите, дори в младостта си, са много сложни и с възрастта това положение се влошава все повече и повече. С напредване на годинките им всичките им отрицателни черти на характера излизат наяве. Ситуацията става съвсем тежка, след като те се пенсионират и спрат да работят.

Затова Скорпионите трябва да направят нещо след пенсиониране. Хоби или някакви социална дейност ще спаси знака от ненужни и неприятни емоции.

Всичко това ще им позволи не само да изливат излишната енергия, но и да получат нови впечатления, необходими на Скорпионите за благополучието им.

В противен случай цялата жлъч, която носят в себе си, ще се излее върху хората, които са около тях. Всички близки на Скорпионите ще страдат от ухапванията им и постоянните им проверки.

В крайна сметка характерът на представителите на знака изисква движение, а Скорпионите се нуждаят от нови емоции, дори негативни. И скандалите за тях са добър начин да източат много енергия и да получат свежи впечатления.

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта
Снимки: shutterstock

Но оказа се, че да живееш със застаряващ Водолей също не е никак лесно, защото те са склонни да възприемат само собствената си гледна точка, отхвърляйки всичко, което се различава от техния мироглед, като неправилно.

Естествено с течение на годините тяхната твърдост и непреклонност спрямо инакомислещите само нарастват, достигайки връх в старостта. Разбира се, всичко това само отблъсква хората от представителите на знака.

Освен това представителите на знака обичат да дават указания, тъй като те просто не се съмняват в правото си. Възрастният Водолей не се уморява непрекъснато да "инструктира", поучава и критикува младите хора, основавайки се, разбира се, на собствения си изключително коректен опит.

Освен това представителите на знака обичат да говорят за себе си и не се уморяват да атакуват близките си с истории от живота им.

Тези 3 зодии стават отвратителни с възрастта
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Титаничен Егоизъм

    25 6 Отговор
    Тва за Дева и Скорпион го потвърждавам на 1000% !!! Старческия егоизъм е стъписващ при тези зодии. Приказките да уважаваме старите хора, защото са по-мъдри или от съжаление не важат за Девите- те почват да проклинат на смърт с пяна на устата и ако може целия свят да изтрепят биха го направили. Тези хора в старостта си са ходещи бомби
  • 2 123

    28 8 Отговор
    Скорпионите са кошмар в къщи на всяка възраст. Освен това не познавам неразведен скорпион. Водолеите са деца през целият си живот и с годините се превръщат във все по-сърдити деца, а девите като че ли напълно полудяват с годините и без хапчета всеки ден, шизофренията е на крачка разтояние.
  • 3 вес

    9 15 Отговор
    Ако ви е мил живота, далеч от скорпионите
  • 4 ПАТИЛАН

    15 9 Отговор
    ТИЯ ТРИМЦАТА СА ЗА ТРЕПАНЕ........И КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО),ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.....ВЕРВАЙТЕ МИ.......
    НЯМА ПО-ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИ,НАГАЖДАЧИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ИЗПОЛЗВАЧИ ОТ ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВЪЗРЪСТА........
    А СКОРПИОНА Е ЗВЕРСКИ ЗЛОПАМЕТЕН И ГОНИ КАРЕС ДО ДУПКА,Т.Е. ДОКАТО Е ЖИВ,ЗАТОВА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ,ПО-ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ И ПО-ДОБРЕ ,ДА СИ НЯМАТА ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ХОРА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ......
  • 5 Голям Слон

    15 4 Отговор
    Те и като млади са отврат :-)))))
    Въпреки, че в зодии те вярвам, бих казал, че има и верни неща. Всичко обаче си остава семейна среда и произхождащото от нея възпитание.

    Коментиран от #7

  • 6 Телефончету

    5 6 Отговор
    По заповед на щуката, това не вярно, никой не желае да има пререкания със зли, чудовища,,...! Скорпионите ако не ги , халаш,, те са спокойни и билата им...! (Ако искате да започнем отначало,, свинската история,,, има една народна песен,,, кой пръв започна,,..! Ако някой иска да си,, измие,, мръсотиите по начин обвинявайки някого за собствените си злини, отново е сгрешил...! Не си пожелавайте, почивка на пенсиониран, със съсипано здраве от зъл кози рог...! (исках да кажа, жилата им)...!
  • 7 Катуна ли е?

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Твойта семейна среда..?! (ни лук ял, ни лук мирисал)..!
  • 8 Ей шматки

    15 8 Отговор
    Чета коментарите и се чудя как може толкова много глупаци да вярват в зодийте хахахахахха
  • 9 А..... ?

    4 3 Отговор
    Що не си гледате работата! Аз съм много против тези писания. Ако сте добри, учтиви, работливи и поне малко перфекционисти нямате проблеми с мен. Ако не сте, ще ви ударя едно жило. Ей така, за кеф! Разбрахме ли се?...
  • 10 Радо

    1 1 Отговор
    Като гледам колко хора вярват на тия писаници. Скоро време ще си четем хороскопа и тогава ще е*бем. Че може инфаркт да получим.хахаха
  • 11 Везни

    1 1 Отговор
    Аз пък съм си родена такава. До живот немож никой ме стигна.
  • 12 ...

    1 3 Отговор
    Не е нужно да съдите всеки човек по зодията му. :)

    Коментиран от #13

  • 13 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "...":

    Направо разстрел без съд, викаш.
  • 14 Мечо Грух

    0 0 Отговор
    Аз съм дева на 90% е вярно, хахахаха 😋