Last news in Fakti

12 Декември, 2019 12:52 11 360 21

Победитeлят от „Игри на волята” с горещи откровения

  • игри на волята-
  • победител-
  • добрин-
  • участие-
  • риалити шоу

Добата, както го наричаха всички в шоуто, успя да надвие Юлиян и Веско и по този начин успя да предизвика тяхното недоволство от победата му

Добрин е големият победител в първото издание на риалити формата "Игри на волята"! Добата, както го наричаха всички участници в шоуто, не изневери на принципите си до края на играта и това му донесе победа.

Той е отявлен природозащитник, веган, не пие алкохол и е готов да умре за каузите, които защитава. И не, не е утопист или наивник, както някои си помислиха в рамките на участието му. 27-годишният Добрин събра цели 52,9% от зрителските гласове и тепърва ще пише своята история.

В свое интервю за клюкарския сайт show.blitz.bg той споделя любопитни откровения и със сигурност напомня много на линията, която следваше и по време на участието си в "Игри на волята".

 Вижте как победителят от риалитито отговаря на въпросите, които журналистката Анелия Попова му здава:

- Доба, очакваше ли, че точно ти ще бъдеш големият победител в „Игри на волята”?
- Истината е, че докато Алекс (Алекс Сърчаджиева, б.а.) говореше на финала, усетих, че това ще бъда именно аз. Просто съм много наблюдателен и прозорлив. Но има и друго, което си мисля и то е, че хората, които гледат такива риалити предавания и се замислят за нещата, за които аз говоря, са различен тип хора.
Струва ми се, че хората, които решиха да ме подкрепят, не са следили даже всеки един епизод от надпреварата, но са ме подкрепили в най-важния момент, за което им благодаря.
Вярвах, че мога да спечеля, да, защото вярвам в себе си и в каузата си. В началото на финалната битка усетих, че физически изоставам и разчитах на пъзела.
Още в началото се заредих с усещането, че шанса да загубя е голям – приех идеята за загуба толкова леко, че да не ми се отрази на играта през цялото време. Получих един самоконтрол в себе си, бях мега спокоен и осъзнаващ, че загубата е като победата.

 - Постоянните подмятания по твой адрес направиха ли те по-нестабилен емоционално? Те идваха най-вече от опонента ти до последно – Юлиян…
- Не, изобщо, не ме трогнаха дори. Като цяло бях концентриран в това, което говорех за опазването на природата. Не обръщах толкова внимание на думите и всичко останало.
Бях се фокусирал и се стараех да продължа максимално много, за да се доближа до това, което имам като нагласа за опазването на природата. Затова и изглеждах толкова замислен на моменти в играта – просто правех някакъв план какво и как да направя.
Колкото до провокациите основно от Веско и от Юлиян – не съм им обръщал никога внимание. Това, което видях и в двамата е, че те разчитаха само на един фактор – сила. Искаха да покажат едно нещо, което аз отдавна съм отвикнал да правя – твърдяха даже, че съм самодостатъчен, което не е вярно. Откакто съм природозащитник осъзнах, че по отделно не, но общо можем да свършим големи работи.

- Юлиян не приема никак добре тази загуба от теб, споделя открито в социалните мрежи, че това е бил наказателен вот за него…
- Първото, което е, че той разчете играта не като „Игри на волята”, а като „Игри на силата” – премеждия, в които на всяка цена трябва да победиш, независимо на цената на какво, дори и ако трябва да потъпчеш хората, да смачкаш авторитета и личността им. А все пак това са живи същества!
Юлиян, едва ли не, ги накара да съжаляват за това, че са се родили?! Опита се да ги накара да се чувстват виновни заради това, че са 50 кг., а не са станали 100, например, не са натрупали мускули. След което реши кои стават и кои не за тази игра и започна да атакува, а в тази игра съвсем не е задължително да си най-силният, за да спечелиш.
Другото е, че в това предаване нямаше никакви ограничения от типа на „трябва да умееш това”, „да тежиш толкова” или тем подобни. Нямаше, но те ги наложиха сами правилата в главите си и си се разполагаха в тях. „Аз съм първият славянин, ти идваш и ми разбиваш племето”…нямаш право, значи си ми длъжен”?! Е?!
Сами си наложиха да вярват в тези неща, повярваха им и за тях те станаха една истина. И затова действаха през цялото време явно по този начин. Искаха да си улеснят работата, като си наложат измислени правила.

 - На финала сподели, че все още нямаш представа за какво ще използваш наградата от 200 000 лв. Още ли нямаш яснота?
- За цялото това време съм разбрал, че едно от най-важните неща е информирането. Когато хората са информирани, тогава се случва промяната. Все едно да искаш да промениш инфраструктурата на един град… Мисля го в дългосрочен план и искам така да вложа тези пари.
Не ги приемам задължително като нещо много важно. Номерът е какво ще се получи, след като се оползотворят. Искам да инвестирам в нещо, което ще помогне за опазване на природата. Дали ще информира хората, по някакъв начин, да ще ги вложа, за да помогна на животните, със сигурност ще бъде насочено в тази посока.

 - Нещо лично за теб ще направиш ли? Например едно пътешествие?
- Друго, освен най-необходимото, не. Пътешествие не бих. Мисля в глобален аспект и знам, че фигурите по шахматната дъска могат да се пренаредят, в случай че има колективно желание, за да са по-благоприятни нещата за планетата.

- Би ли участвал отново в такъв тип предаване?
- Ами… зависи от много работи. Ако работите ми потръгнат и стане така, че навън съм по-полезен – не. Ако хората имат нужда от още разубеждаване – може би да.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виме

    6 10 Отговор
    Доби Потника успя да подмокри СМиСкИте!
  • 2 Behemoth

    21 8 Отговор
    Тоз Ко са прай чи не яде мисо бе ...тъй като го гледам му трябват 150 -200 грама белтъчини на ден от какво само соя ли плющи?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да бе

    28 7 Отговор
    Не че кой знае кво тяло има, ама нестава тва тяло с марули и краставици
  • 5 Клюкарския сайт шоубиз

    4 4 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел!
  • 6 3ба4а

    12 4 Отговор
    ДОБА ЩО ЯДЕШ ЯЙЦА, ПИЛЕТА И КОНЕ БЕ, А ЛЪЖЕШ ЧЕ КАРАШ НА ФОТОСИНТЕЗА
  • 7 Луд

    18 4 Отговор
    Правилно мислиш ,че хората който са гласували за теб не са гледали предаването.Юли ми разби в игрите.Взаймоотношетията ви не ни интересуват, нали си мъж.И Ана- Мария беше обект на нападки но няма да се оплаква толкова много.Коментирай игрите не кавгите
  • 8 Глас народен

    24 23 Отговор
    Доба, ти си добро, здраво, селско момче, но нито по акъл, нито по интелект, да не говорим за психическа и физическа издръжливост и сила. Истинският и единствен победител е Юлиян, а втори по достойнства и качества-Веско! Не се обижда, но ти им дишаш прахта!
    Харчи си парите със здраве, но не забравяй, че не ти бяха присъдени честно!
  • 9 po-znaesht

    16 17 Отговор
    Прост и плиткоумен дангалак е този Добрин!!Разбрахтя ли ме .азс жденията??Нигакра логика оказва,че за нефо загубата била като победата! Ако така разсъждаваха и философите и обикновените хора,за които битието е постоянна победа над условията,на живота над смъртта,тогава за него няма смисъл да живее изобщо!! Или казва,че се бил фокусирал/по време ТОЧНО на финалното състезаниеза "опазването на природата!!! Това ли му е било ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО фокусиране за да спечели??Никакъв разум и рръзка със конкрехиката и задачата!! И,щял ДА ПОМАГА на животнихе?Как и на кои??На рскихи ли 1,5 ли милиона видоре,или само па бозайниците,и
    ли на пасеколихе ..на ПЧЕЛИЧКИТЕ!!Голям смях !!!И резил за иптервюиращата го репортерка!И тя е като него!!!
    И

    Коментиран от #15

  • 10 Дай, дай

    31 17 Отговор
    Ганьо умира от мъка, че "простото, не толкова алфа-мъжкарско" селско момче Добата, размаза алфа-мъжкарите (да се разбира разградски и плевенски, селски бекове). Браво, юнак! Само така, с такива повярвали си убитаци, като Веселин и Юлиян. Добре им натри противните мутри. Ей тоя Ганьо, газ пикае, като спечели някой, който е надъхан и амбициозен. Злобна балканска измет. Отивам да се напия, от кеф, щом има толкова злобари дето се кахърят, че фаворитите им не са спечелили.
  • 11 Карнобатлия

    16 1 Отговор
    Не му обръщайте внимание на Добчо. Наистина е Добро момче но още от тинейджър не го слушаше главата. Бачкаше за по 10-15лв надница и всичките ги харчеше за специални храни за фитнеса. Незнам сега дали е веган но преди можеше да опатка една печена кокошка за мезе. Майка му сама го отгледа , с помощта на баба му и дядо му. Живееха много бедно. И няма да се учудя ако сега профука парите за неговите си там екологични глупости вместо да помогне на семейството. Поне къщата да си стегне че не е ремонтирана откак е построена от дядо му
  • 12 Жена

    11 4 Отговор
    Писачът на тази статия изглежда не е гледал, че основно жените подиграваха Добринчо. Юлиян го учеше да плува и никога не го подигра. А разсъжденията му, че Юлиян разчитал само на сила са абсурдни. Разчиташе на ум, психика, ловкост, концентрация, все качества, за които Добчо може само да мечтае...
  • 13 Михаел Витман

    2 8 Отговор
    Роберта е номер едно.Тя трябваше да победи
  • 14 Джепето

    12 0 Отговор
    Не съм гледал предаването като цяло само последната битка.Този спечели не знам дали е тъп но се справи по бързо от онези двамата,който"трябвало"да спечелят.
  • 15 Джепето

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "po-znaesht":

    Преди да даваш мнение се научи да пишеш.Аман от прости дървени философи.
  • 16 Жоро

    2 2 Отговор
    Вижте кой спасиха СПАСИТЕЛИТЕ и кой спечели.
    Удавник с 1во място .
    Следващите игри на Волята ще са с пенсийй ...
    ,😂😂😂
  • 17 Фил

    3 2 Отговор
    Юлиан защо ли спечели толкова битки ?
    Трябваше да обявят в началото, че ще се избира по характер, не по брой спечелени битки.
    Юли поне не си правеше сметчици зад гърба на другите като "мъжкарите"

    Коментиран от #19

  • 18 Жалко ...

    6 0 Отговор
    Юлиян ,ако беше толкова умен ,трябваше да се сети ,че с подобна стратегия трудно би спечелил. Той се държеше сервилно към дадени хора в дадени моменти,но не разбра ,че началото е важно.Веско си е просто момче ,със слаба психика ,но с физическа сила. Показал го е много пъти и в игрите и извън тях.А Добрин се правеше на умряла лисица през цялото време ,не се конфронтираше излишно ,не показа заплашителна конкурентност ,като Пламен и стигна до финала ,като го спечели.Направи нужното ,когато трябваше. Но плиткоумните бай Ганьовци никога няма да разберат това. Те гледат да имат там за хляба и малко зрелища и са доволни.
  • 19 Жоро

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Фил":

    Щото нова тв е продажна
    Защо не покажат кой за кой е гласувало и Ка винаги 4% разлика
  • 20 Компетентенкомпоненткомпозиракоментар

    3 0 Отговор
    Айде стига яли ушите на момчето!
    Да е жив и здрав и да си 'арчи парите!
    Аман..
  • 21 AppleJuice

    0 0 Отговор
    Интересният формат на играта, нямах нищо против да се опитам да играя това. Като цяло обикновените слотове отдавна са уморени от това, искам нещо напълно ново и свежо и разбира се, че бихте могли да спечелите в играта. Сега има проблем с това, повечето казина не въвеждат нови игри, т.е. такива, че актуализират каталога на единицата, например, аз играя тук https://onlainkazinobg.com
    Бих искал повече такива сайтове, в които поне има необичайни или нови слотове, като например в западните казина. Ако някой знае такива, моля, дайте линк