Last news in Fakti

4 Март, 2020 07:00 9 121 4

Вашият хороскоп за днес, 04.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Творчески ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 04.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден да се издигнете над обичайните рутинни неща, да приложите творчество и най-важното да правите нещата с любов и вдъхновение. Бъдете по-изобретателни.

Телец

Днес ще се сблъскате с някои от призраците на миналото си, а също и със стари страхове. Вие, като практичен и земен човек ще намерите лесен начин за справяне с тази ситуация - спокойствие и силна храна.

Близнаци

Доста силни чувства ще се зараждат у вас днес по най-различни поводи. Изобщо ще ви е важно да се вълнувате, да създавате интересни неща, ще търсите приключения, вълнения. Е, сигурно ще намесите и други хора в това забавление, поне им дайте възможност да разберат, че не е сериозно.

Рак

Материалните желания ще са основния двигател за действията ви днес. Но бъдете сигурни, че не те ще донесат удовлетворението, което търсите. Истинската радост е във вас самите, в отношението ви към резултатите, които сте постигнали, а не в самите тях.

Лъв

Неспокойни, нетърпеливи, любопитни, днес ще се наложи да забавите малко темпото, да влзете в крак с другите. Енергията ви е вълнуваща и неустоима, но може да стане разрушителна, ако не я овладеете.

Дева

Ще реагирате прекалено емоционално в инициативите и действията си. Динамиката днес ще се подчинява на обмена на информация. Ще ви хрумнат доста добри идеи как да преструктурирате ежедневието си.

Везни

Днешните ви действия, свързани с помощ и подкрепа към приятели, ще ви карат да чувствате доста голямо напрежение. Обаче, ако се оставите на силата на потока и приемете с благодарност, това което идва към вас, нещата ще си дойдат по местата.

Скорпион

Това, което ще ви кара да се чувствате добре и спокойни, са реда и разумното отношение. Може малко да ви изнервят несъвместимите детайли или липсата на дълбочина в нещата. Опитайте се да погледнете по-отвисоко, просто бъдете практични.

Стрелец

Ден да проявите творчество. Не се срамувайте да покажете талантите си, които със сигурност са доста. Позволете си да се изявите, усещането ще ви зареди и вдъхнови за много дни напред.

Козирог

Въпреки че ще преценявате нещата рационално и практично, в крайна сметка решенията ще вземете емоционално. Ден за движение и промяна. Може да научите доста интересни неща, само задайте правилния въпрос.

Водолей

Ще се чувствате притиснати от най-различни задачи. В крайна сметка пречките са в собствения ви ум и начин на възприемане на нещата. Винаги имате избора да погледнете по нов начин и да се почувствате по-добре.

Риби

Основните ви действия ще са насочени към стабилизиране и преподреждане на финансовите въпроси. Същевременно ще сте твърде чувствителни към всички промени около вас и лесно ще се обиждате и тръгвате в грешна посока. Денят е подходящ най-вече за релаксация и медитация.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    приятен и успешен ден на всички хора

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Мужик

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да ти го туря в остара кавал. Няма статия, под която не си се изсрал

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.