Last news in Fakti

9 Март, 2020 16:49 5 491 3

Съдбата целува тези зодии през март

  • астрология-
  • хороскоп-
  • март-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • павел глоба-
  • късмет-
  • успех

Павел Глоба посочи зодиите, за които месецът ще е особено успешен

Съдбата целува тези зодии през март - 1
Снимки: shutterstock

С приближаващата пролет все по-често човек крои планове и мисли как да ги реализира, мечтае за предстоящи пътувания и започва да гледа по-оптимистично на живота.

Сякаш радостта и оптимизмът се настаняват във всички сфери на живота.

Много хора се надяват с началото на пролетта да получат добри новини, да се случат промени към по-добро, развитие и хармония, взаимно разбиране и късмет. Според известният руски астролог Павел Глоба не всички зодии ще се радват на късмет и успехи през март, определян като първия пролетен месец от годината.

По думите му, март ще е особено успешен за представителите на четири определени зодиакални знака. Късметът ще им се усмихне съвсем скоро и ще се радват на успех във всички сфери от живота.

Ето кои са те:

Овен

Съдбата целува тези зодии през март
Снимки: shutterstock

През март представителите на зодия Овен ще успеят да докажат на себе си и околните, че невъзможното наистина е възможно. Овните ще покажат на всички колко добри са в организацията, дисциплината и производителността. И с невероятна лекота ще изпълняват всякакви поставени им задачи.

Родените през месец март Овни ще поставят истински лични рекорди.

Онези, които все още са сами, най-сетне може да срещнат своята половинка, а семейните ще преживеят невероятен период на хармония и романтика във връзката си.

Телец

Съдбата целува тези зодии през март
Снимки: shutterstock

Астрологът съветва Телците да поглезят близките си с нещо, за което са мечтали отдавна.

Те най-накрая ще разберат, че няма нищо лошо в това понякога да си егиоист и да живееш за собствено удоволствие. А през март самата Вселена ще ги тласне към това.

Дева

Съдбата целува тези зодии през март
Снимки: shutterstock

През март Девите трябва да мечтаят смело. Павел Глоба е убеден, че всичките им мечти ще се сбъднат.

Март ще им даде сила, вдъхновение и огромен запас от енергия. Стълбата, по която се изкачват към целта си, ще се превърне в асансьор.

Стрелец

Съдбата целува тези зодии през март
Снимки: shutterstock

Стрелецът да се готви за излитане. За да изпълните програмата си на максимум, е необходимо от самото начало на месеца да изхвърлите излишните товари.

Почистете пространството около себе си - отървете се от ненужните неща в апартамента, на работното място, изтрийте неизползваните папки във вашия компютър. И тогава вашият "балон" ще отлети към невероятни висоти.

От първите дни на пролетта представителите на този зодиакален знак ще се сблъскат със съдбовни събития. Най-силните благоприятни промени се очакват във финансовата сфера, а проявеното усилие и желание за напредък ще се превърне в източник на положителни резултати.

Промени ще настъпят в личен план. За целта обаче трябва да оставите миналото зад себе си и да се отворите за новото.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трябва да внимаваме

    2 1 Отговор
    Ся един ретрограден герберски меркурий и чеп пак за всички.
  • 2 Иврупеица

    1 2 Отговор
    Все още ли има балъци дето вярват на тия измишльотини
  • 3 уточнете

    1 0 Отговор
    къде ще ни целува?...