Last news in Fakti

11 Май, 2020 09:35 4 340 22

Райна сподели за своя лична трагедия

  • райна-
  • поп фолк певица-
  • куче-
  • трагедия

Певицата изгуби най-любимото си същество

Тази събота поп фoлĸ чapoвницaтa Paйнa изгyби нaй-любимoтo cи cъщеcтвo, cвoeтo ĸyчe Карпуз. Мъката ѝ е огромна, защото то е било за нея като дете, а и преди три години певицата се раздели завинаги и с другото си кученце, Дpaĸoн. Caмaтa изпълнитeлĸa изплaĸa бoлĸaтa cи в coциaлнaтa мpeжa и зaяви, чe се надява двамата ѝ любимци да са отново заедно. Ето какво написа Райна в Instagram:

"Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала...Дракон, а сега и теб, Карпузче... После се успокоявам като си казвам ''Бяхте твърде съвършени за този свят''... За кратко се успокоявам, но очичките ти, така отворени, сякаш още ми говорят... Аз още плачех за смъртта на Дракон, а сега и ти, Карпузче мое. Толкова те обичам! Намразих и съботата! Дали си разбирал колко щастие внесе в живота ми?! Дали успях да ти дам всичката любов, която заслужаваше? Моля се на Господ, да се грижи за теб, да целунеш Дракон и Арес от мен и да бъдете на по-хубаво място от тук. Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм ти се бори като войн. До последния си дъх, ти беше войн! Мамимото момченце, така съвършено, така обичано. Толкова любов още исках да ти дам... Гледам те и си мисля, '' сега ще станеш, пак ще запееш, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката", но ти лежиш така отпуснат, така гледащ ме... Каквото и да напиша няма да е това, което изпитвам в момента.. Толкова съм опустошена от загубата ти, толкова празна. Никакви думи, събития, хора не са в състояние да променят това. Нищо!! ! ИЗГУБИХ ДЕТЕ, НЕ КУЧЕ... ТОВА БЕШЕ ТИ ЗА МЕН ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, МОЕТО БЕБЧЕ, ДЕТЕНЦЕТО МИ.. Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота.... Угасна в ръцете ми.. Все се молех, поне още един твой рожден ден, но.. Явно много си липсвал на Дракончо..
Мили мои, вече сте заедно, свободни от болест и болка. Обичта ми ще я усещате и там, където сте❤️❤️❤️
R. I. P. КАРПУЗ 🙏
26.03.2007
09.05.2020"

Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала...Дракон, а сега и теб, Карпузче... После се успокоявам като си казвам ''Бяхте твърде съвършени за този свят''... За кратко се успокоявам, но очичките ти, така отворени, сякаш още ми говорят... Аз още плачех за смъртта на Дракон, а сега и ти, Карпузче мое. Толкова те обичам! Намразих и съботата! Дали си разбирал колко щастие внесе в живота ми?! Дали успях да ти дам всичката любов, която заслужаваше? Моля се на Господ, да се грижи за теб, да целунеш Дракон и Арес от мен и да бъдете на по-хубаво място от тук. Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм ти се бори като войн. До последния си дъх, ти беше войн! Мамимото момченце, така съвършено, така обичано. Толкова любов още исках да ти дам... Гледам те и си мисля, '' сега ще станеш, пак ще запееш, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката", но ти лежиш така отпуснат, така гледащ ме... Каквото и да напиша няма да е това, което изпитвам в момента.. Толкова съм опустошена от загубата ти, толкова празна. Никакви думи, събития, хора не са в състояние да променят това. Нищо!! ! ИЗГУБИХ ДЕТЕ, НЕ КУЧЕ... ТОВА БЕШЕ ТИ ЗА МЕН ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ, МОЕТО БЕБЧЕ, ДЕТЕНЦЕТО МИ.. Толкова невинно, толкова крехко, толкова обичащ живота.... Угасна в ръцете ми.. Все се молех, поне още един твой рожден ден, но.. Явно много си липсвал на Дракончо.. Мили мои, вече сте заедно, свободни от болест и болка. Обичта ми ще я усещате и там, където сте❤️❤️❤️ R. I. P. КАРПУЗ 🙏 26.03.2007 09.05.2020 #2020 #dog #myhappiness #myall #13yearsold #lost #sadness #destroyed #hurt #pain#dolor #imissyou #foreverinmyheart #inmymind #loveyou #missyou #mybaby #myboy #myCarpuzko #mydog #R.I.P

A post shared by 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska) on May 9, 2020 at 7:50am PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 вземи си лабрадор

    11 1 Отговор
    Жалко за Любеничко. Но да не се отчайва Райнето, съсели колкото щеш.
  • 3 Рошко

    18 7 Отговор
    Да се отмени извънредното положение веднага и да се обяви тридневен национален траур, и знамената да бъдат спуснати наполовина
  • 4 редовен

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Ако влизаш откъм Гърция повече..

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Помислих си

    14 0 Отговор
    да не е пак някое куче...и така се оказа. Нямам нищо против животинката, знам какво е да загубиш домашни любимци, но те горе долу толкова живеят...аз затова и вече не искам нов любимец...Кураж, Райна!
  • 7 Риба

    12 3 Отговор
    Хора, дали куче или друго близко същество, обичано от теб - загубата е пак голяма и значима. Губиш част от любовта от и към теб. Бъдете хрисими

    Коментиран от #9, #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Риба

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "отдавна е трябвало да го приспят":

    Да, съгласен съм. Но пак е загуба нали?
  • 11 месара

    4 2 Отговор
    айде сега и марта вачкова да ни сподели нещо!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 месара

    5 2 Отговор
    абе факти, триете, не търпите критики, А !
  • 14 Уйо

    7 5 Отговор
    Разгеле , успокоих се помислих , че и е умряла катерицата !!
  • 15 Анти чалга.

    4 7 Отговор
    Карпуз е диня на руски. Егати името измислила. Голям рев за едно псе. Ама от чслгари кво да се очаква. Само глупости.

    Коментиран от #22

  • 16 Гост

    4 6 Отговор
    Коя беше тази . Че не се сещам. Да не е няква дето се бори с корона вируса. Или рекламира пумияри в нета ама умряли.
  • 17 Гзт

    3 3 Отговор
    Карпуз на селски диалект е диня. Начи това подобие на куче се казва динчо. Ха ха ха смях и весели за сметката на чалгата .
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Рон Джереми

    3 0 Отговор
    Вземи мен и ме кръсти Карпуз ІІ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.