Last news in Fakti

12 Май, 2020 10:28 4 750 9

Димитър Маринов се отказа от финала на "Капките" заради Маги Джанаварова

  • димитър маринов-
  • като две капки вода-
  • маги джанаварова-
  • шоу-
  • имитации

Имитаторката на Стефка Съботинова стана победител на стотното издание на шоуто

Фики, JJ, Дара и Димитър Маринов отиват на финала на стотното предаване „Като две капки вода". Актьорът се отказа от надпреварата, за да даде шанс за още изяви на колежката Маги Джанаварова.

Димитър Маринов отстъпи мястото си на Маги Джанаварова, след като стана ясно, че отива на финала на „Като две капки вода“ заедно с Фики, Дара и JJ. Така българинът в Холивуд, който остана в родината по време на пандемията, направи прецедент в шоуто.

„Най-важното в живота е да дадеш път на тези, които идват след теб. Затова нека вместо мен да продължи следващият в класацията“, каза Маринов, който се превъплъти в Борис Христов и пя акапелно на църковно-славянски.

"По библейско правило имам право да го направя", обясни актьорът. Продуцентът Маги Халваджиян не оспори неговото решение и призна, че е бил подготвен за него.

На финала Фики ще пресъздаде образа на Лайнъл Ричи с песента „Хелоу”, JJ ще имитира Куийн, Дара – "Вървят ли двама" на Мария Нейкова, а Маги ще изпълни хит на Уитни Хюстън.

„Много съм изненадана и нямам нагласата да продължа, сподели Маги. JJ пък призна, че не е очаквал да бъде класиран, но все пак реши с какво ще забавлява публиката и журито на финала.

Заради таланта си имитаторката на Стефка Съботинова спечели стотното издание на шоуто. Тя получи като награда сумата от 1000 лева. "Знам къде ще ги даря, просто в момента ми изскочи името. Не очаквах да спечеля тази вечер", каза развълнувана Маги Джанаварова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    7 16 Отговор
    Безинтересен е господина,който се гордее с това ,че е бил дълги години в чужбина ,срещал се е с някоя известна звезда ,достойна постъпка ,,етносите ,,се поддържат в случая...но отново нагласени неща..!Миловидния Джей,решиха да му дадат някоя точица ,значи ,,съжален,,а това е също ,,гадна и унизителна,,постъпка за човек..!(Мое мнение...!)

    Коментиран от #3

  • 2 Българан Космически

    14 12 Отговор
    Голямата звезда в това шоу е ДАРА. Притежава всичко за любовта на феновете. И браво за избора на песен. Ще привлече и по-носталгична публика. Фики прави изключително добро впечатление с пеене,сцена,възпитание и сериозно отношение. Браво. Нали си представяте какво разглезено.... можеше да е.
  • 3 ТЪП НАРОД

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    ...лора-имаш спешна нужда от слънце и позитивни мисли...,на никой не му е нужен твоят хейт... - мое мнение...:)

    Коментиран от #4

  • 4 Ти от какво имаш нужда Хермес

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "ТЪП НАРОД":

    Цял живот си го доставяш и пак не ти достига ,а слънцето е за всички ,,етноси,,по света,а след такива като тебе,непрекъснато ме,,контрират,,не е хейт,аз обсъждам непознатия за мен Митко,ти защо не направиш това или грамотността ти стига дотолкова ,че само да повтаряш едно и също име,,Лора,,..!
  • 5 Ами..

    13 3 Отговор
    Слушай сега... Не е възпитано да наричаш "непознатия за теб Митко" на малко име. За теб той е г-н Маринов, един успял българин предоставил мястото си на финала на друг участник. Чест и уважение за достойната му постъпка! Аз също не го познавам , но виждам в него профионализъм, доброта, позитивизъм, мъдрост и уважение. Нещо което на теб ти липсва... Присъщо е за хората които живеят навън да са на друго ниво, но уви...Ганя си е Ганя. Просто се засрами!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Боклук като тебе

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ами..":

    Не ми трябва да слушам и да чета,Боже опази от такава ,,куртура,, ..!

    Коментиран от #9

  • 8 Хаджиментов

    4 0 Отговор
    След като с хиляди реверанси го изтикаха до третото място, поне имаше очи да се откаже. Иначе, след като не си дари и чековете (на два пъти), резилът му щеше да е пълен.
    Толкова манипулиран сезон в това шоу не е имало!
  • 9 М даа...

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Боклук като тебе":

    Едно злобно човече си показва умствения багаж като изразява "собствено мнение". Само факта, че продължаваш да злосторничиш е доказателство за това. Всъщност не е вината в теб а в хората, които са се провалили в твоето възпитание и изграждането на твоя интелект. Всъщност не ти се дразня а искрено те съжалявам. Спирачката в мозъка е нещо с което трябва да живееш, вероятно и затова злобееш...