Last news in Fakti

17 Септември, 2012 20:37 5 075 0

Роджър Мур бил спал с повече жени от 007

  • роджър мур-
  • джеймс бонд-
  • 007

Имал съм повече любовници, отколкото агент 007, признава сър Роджър Мур. Той твърди, че вече е загубил бройката на дамите, с които е преспал.

За разлика от него Джеймс Бонд може да се похвали с по-точни цифри. В 22 филми от една от най-успешните филмови саги, която през тази година чества 50-годишен юбилей, агентът е оправил 51 дами, но в служба на на Нейно величество. 16 от тях все пак не са завършили живота си добре, коментира БГНЕС.

Забравете Бонд, Джеймс Бонд, когато пред вас има един стопроцентов мъж от плът и кръв. Мур, Роджър Мур. 84-годишната звезда споделя, че последната фраза помага много повече, когато трябва да спечелите сърцето на красива дама.

Мур хипнотизирал жените по-добре, отколкото прочутия си екранен образ. Единственият му проблем днес е, че е загубил тяхната бройка, но едно е сигурно...те са много повече от тези на 007.

Роджър Джордж Мур е роден в Стокуел, Южен Лондон на 14 октомври, 1927 година в семейство на полицай. На 15 години влиза в художествено училище там той иска да стане художник. Започва актьорската си кариера като статист. По същото време учи в Кралската академия за драматични изкуства и участва в различни пиеси в Уест Енд. След уволнението от армията работи в тетъра, радиото и телевизията.

Пристига в САЩ през 1953 година и подписва договор с MGM за второстепенни роли в няколко филма. Той става популярен с ТВ сериалите „Айвънхоу“ и „Маверик“. Най-голява известност му носи ТВ сериала Светецът. Заради договора с този сериал не може да участва в първия филм за Джеймс Бонд през 1962. Но все пак участва в филма през 1972 година.

Мур прави седем филма за Джеймс Бонд, дори повече от легендата Шон Конъри, и се пенсионира като агент 007 през 1985.

Роджър Мур е първият актьор, играл Джеймс Бонд, който получава Орден на Британската империя и титлата Командор (CBE - Commander of the British Empire) през март 1999. Той е посланик на добра воля на УНИЦЕФ и за тази си дейност през 2003 г. е удостоен с по-високото звание Рицар-командор на същия орден KBE.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА