Last news in Fakti

20 Юни, 2020 10:57 3 546 13

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен

  • тв война-
  • тв продукции-
  • рейтинг-
  • зрителски интерес-
  • сериали-
  • риалити предавания

Няма да повярвате кои продукции се завръщат в родния тв ефир

На люта и безмилостна тв битка за рейтинг и милиони ще станем свидетели тази есен от две от големите телевизии у нас, а най-печеливши от сблъсъка би трябвало да са зрителите.

Както знаем пролетният телевизионен сезон приключи официално с финала на "Гласът на България". А по време на лятната пауза Нова телевизия и bTV ще запълнят програмата с повторения на вече излъчвани шоута и сериали, става ясно от тиражирани в публичното пространство информации.

От началото на септември по Нова телевизия стартира вторият сезон на "Игри на волята", който се очаква да предизвика всеобщото внимание на зрителите с новите предизвикателства, които ще предложи. Кандидатите за него се избират чрез онлайн платформа с над 200 психологически въпроса и се очаква да бъдат безкрайно любопитни. Техните имена ще бъдат ясни в края на лятото.

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен

Наскоро пък, продуцентът на "Биг Брадър" Нико Тупарев хвърли бомбата, че има вероятност "Големият брат" да се завърне триумфално отново в ефир, тъй като моментът е най-подходящ за снимане на формата в условия на пандемия от коронавирус, а в Къщата участниците така или иначе живеят под пълна изолация.

Разбира се, конкуренция на "Игри на волята" и "Биг Брадър" ще прави шестия сезон на "Фермата", чийто кастинги текат в момента, а наградният фонд за победителя отново ще бъде 100 хиляди лв. Иван и Андрей отново ще са дует и като продуценти, и като водещи на формата.

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен

Очаква се от есента да тръгне и продължението на "Мастършеф", чието заснемане бе възпрепятствано по средата на шоуто заради коронавируса. Тогава ще стане ясен и големият победител в шести сезон. Подобна е и съдбата на сериала "Съни бийч", който бе заснет преди три години, но започна да се излъчва едва през февруари тази година.

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен

Тази есен зрителите нямат търпение да видят и юбилейния 10-ти сезон на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", който приковава вниманието още от епизод първи. Сценаристите вече подготвят новите сюжетни линии, както и тези, които не можаха да се доразвият заради темата за коронавируса, която ги измести непредвидено в движение.

Люта тв война за рейтинг и милиони наесен


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Религиоузен

    38 3 Отговор
    Абе аман от тея все едни и същи и то копирани предавания и омръзнали муцуни, пуснете Первьи канал да видите как се прави телевизия!
  • 2 прррц

    25 0 Отговор
    само прогнозата за времето гледам по телевизията
  • 3 Направо не можем да повярваме,

    26 1 Отговор
    Какви бози и айрани ще се леят отново върху нас от ефира!
  • 4 Охо Бохо

    22 0 Отговор
    То нали през останалото време няма повторения и стари, стари филми та да е само през лятото с мед да ги намажеш! Отвратихсме тези телевизии и не ме интересуват.
  • 5 Бурканбанк

    24 2 Отговор
    Нямам търпение да НЕ гледам БТВ и Нова.
    И двете телевизии са жестоко компрометирани след събитията от последните 4 месеца и мен ме загубиха завинаги.
    Пълен бойкот на слугинските телевизии. В това число влизат и "Канал 3", "Европа" и "БНТ".
  • 6 Баш Майсторът

    15 0 Отговор
    Ужас.Така е,когато една тв.няма пари.
  • 7 Порно

    11 2 Отговор
    Че кой гледа тия телевизии. Осемдесетте процента , ама те не са платежоспособни, и няма нужния рекламен ефект. Само лотариите имаха ръст от рекламата.
  • 8 Тв Родина и петна...! (ихуу...!)

    15 2 Отговор
    Рейтинг няма, защото е все едно и също, може би маалата ше гледа...!
  • 9 Хих

    11 1 Отговор
    Докато има балъци да гледат, че и СМС-и да пращат, ще излъчват.
  • 10 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ В ПРОДАЖБА ОЧИЛА -КОРИГИРАЩИ ВИЖДАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ !?!?!?
  • 11 реалист

    2 2 Отговор
    само не пускайте алекс да води "Игри на волята". харесвам я, но не е за водеща на такова предаване. хласът й не е подходящ за това.
  • 12 Боко

    2 1 Отговор
    И пак с дърти леки дами!

    Коментиран от #13

  • 13 0808

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Боко":

    === аз какво да кажа като съм се самонаказал веч 20 години да не гледам БГ ТВ... ама да знайте някак си ми е по-леко...опитайте после ще ме благославяте за съвета.. Победа будет за нами!! ;))