Last news in Fakti

24 Юни, 2020 12:32 4 578 10

Грандиозен скандал избухна между Хари и Кралицата

  • скандал-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралица елизабет втора-
  • кралско семейство

Скандалът се е развихрил покрай сватбата на принца и Меган, но едва сега става ясно за него

Грандиозен скандал избухна между Хари и Кралицата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

35-годишният принц Хари се бори за независимостта на семейството си още преди да го създаде. Това разкри биографът му Анджела Левин в наскоро издадения документален филм „Хари и Меган: Освободените“. 

Левин многократно е интервюирала херцога на Съсекс, включително за книгата си „Хари: Разговори с принца“, така че тя е имала възможността да получава информация от първа ръка.

Именно в един откровен разговор Хари ѝ споделил за ужасен скандал, който избухнал между него и кралица Елизабет II малко преди сватбата му с Меган Маркъл. Именно венчавката помежду им се оказала причина за дрязгите между британската кралица и внука ѝ.

Двамата се скарали жестоко защото Елизабет II заговорила за бъдещия развод между Хари и Меган.

Според авторката, малко преди сватбата на принца с 38-годишната Меган Маркъл, кралицата се опитала да убеди внука си в необходимостта да подпише предбрачен договор. Хари обаче категорично отказал.

Кралицата искала Хари и Меган да подпишат споразумение, според което Маркъл ще получи само предварително определена сума пари след финализирането на развода. 

„Хари се вбеси до полуда, щом чу какво иска кралицата. Той ѝ каза, че ще живее с Меган през целия си живот, абсолютно ѝ се доверява и ѝ вярва, и няма да подпише нищо. Предбрачното споразумение му се стори обида за Меган. Тя също нямаше желание да подписва нищо“, каза Анджела Левин.

Между другото състоянието на принц Хари се оценява на 25 милиона евро, а спестяванията на съпругата му, според някои оценки, възлизат на пет милиона евро.

Левин споменава още, че принцът ѝ е разказал как е представил избраницата си в кралския двор.

„Той обясни на Меган много внимателно както точно трябва и какво не трябва да прави. В началото се страхуваше да не я шокира заради всичките протоколи, които тя трябва да спазва. Разбира се, на Меган ѝ отне време, но така и не свикна и все ги нарушаваше. Заради това напускането на кралското семейство се оказа съвсем логично“, заключава Левин.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вервайте ми

    31 2 Отговор
    Будалата скоро ще изгърми. И детски ще плаща.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Минчев

    24 0 Отговор
    Баба се ядосва,а това не води до добро.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ПРЕДСАВЕТЕ СИ КАКВО МИСЛИ АТЕИСТ КАТО МЕН / ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ/- ЗА ОВЦИТЕ /УДАРЕНИЕТО НА О / ОТ "СТАДОТО БОЖИЕ " И ГО УМНОЖЕТЕ ПО 5 МИЛИАРДА С ДРУГИ КРЕТЕНСКИ "ИЗПОВЕДАНИЯ "--- ОТ МАЛОУМИЕ И СЛАБОВОЛИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 НЕ НИ ЗаНИМАВАЙТЕ

    12 0 Отговор
    С БРЕГЗИТ,МЕГЗИД,АНДРЕА ТЪПОТО,МЕГЬЗЬ И ТН.
  • 9 Простолюдието...

    2 1 Отговор
    Разбирали от,, протоколи,, колкото и да им се пише това...! (,, Хитри,, били, защото другите ги правят на,, будали,,...!)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.