Last news in Fakti

1 Юли, 2020 11:59 3 821 1

Бившият на Елизабет Хърли оставил предсмъртно писмо на сина им

  • елизабет хърли-
  • стив бинг-
  • предсмъртно писмо

Шарън Стоун определи продуцента като "сложна личност"

Бившият на Елизабет Хърли оставил предсмъртно писмо на сина им - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Преди да сложи край на живота си, скачайки от терасата на апартамента си, 55-годишният холивудския продуцент и финансист Стив Бинг е оставил предсмъртни писма до двете си деца - Деймиън и Кайра, пише вестник Mirror , позовавайки се на думите на американския телевизионен водещ Били Буш.

Управителят на жилищната сграда, от чийто 27-и етаж миналия понеделник се хвърли Бинг, е предал на полицията двата плика, съдържащи последните думи на бизнесмена, а органите на реда вече са ги предоставили на наследниците му.

"Мои приятели, които го познаваха, ми казаха, че той е изпаднал в депресия... с главно "Д", заяви в ефир Буш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karantinada bunalıma giren Steve Bing, 27. kattan atlayıp intihar etti Oyuncu Elizabeth Hurley‘nin uzun zamandır karantinada olduğu için psikolojisi bozulan eski kocası Steve Bing, Los Angeles‘ta oturduğu apartmanın 27’inci katından atlayarak intihar etti. Devamı... http://turanxeber.com/karantinada-bunalima-giren-steve-bing-27-kattan-atlayip-intihar-etti/ En son haberlerin ilk size ulaşmasını istiyorsanız "t.me/turanhaber"de kayıt olun Daha fazla spor, magazin, dizi ve dünya haberleri turanxeber.com sitemizde http://turanxeber.com t.me/turanhaber https://twitter.com/TuranHaber11 https://www.facebook.com/xeber.turan #SteveBing,#LosAngeles,#Hollywood,#ElizabethHurley

A post shared by TuranHaber (@turanxeber) on Jun 23, 2020 at 11:54am PDT

Той разкри, че карантината заради пандемията от новия коронавирус определено е оказала влияние върху решението на Бинг, който е приел тежко социалното дистанциране.

"Източник на предаването твърди, че той също така е страдал от биполярно разстройство. Говорих с негови приятели, които споделиха, че той е бил затворен човек, ето защо се изненадали, когато преди време се е преместил от центъра на Лос Анджелис в Бевърли Хилс, при това в "най-социалната" сграда, в която живеят множество представители на шоубизнес средите", каза водещият.

В шоуто на Буш гостува Шарън Стоун, която преди години се срещаше с Бинг. В коментара си по темата тя го определи като "сложна личност".

"Ситуацията е много болезнена. Той бе сложен човек, който според мен не винаги вземаше правилни решения. Трудно е... много е трудно", разкри актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP #SteveBing

A post shared by Da Dalaïla-Val (@dalailaval) on Jun 23, 2020 at 10:41am PDT

 

Миналата година бащата на Стив - д-р Питър Бинг, внесе документи в съда, целящи да изключат Деймиън и Кайра от наследството му, равняващо се на 480 млн. щатски долара, което оставя на сина си. Посочената причина бе, че не ги счита за свои внуци. Тогава Стив и Елизабет Хърли обединиха сили в съдебната зала и в крайна сметка спечелиха делото, в резултат на което двете деца бяха обявени за пълноправни наследници на богатството.

Елизабет ражда Деймиън през 2002 г., след кратка връзка с продуцента, който първоначално не признава детето, но по-късно ДНК тест потвърждава, че именно той е баща му. Тогава Бинг предлага на британската актриса пари, но тя отказва. Наскоро звездата от "Шеметна сделка" призна, че през последната година двамата отново са се сближили и са разговаряли за 18-ия рожден ден на Деймиън, който никога не се е срещал с баща си.

Ако Стив не е изготвил завещание преди кончината си, то тогава децата му ще наследят цялото му състояние, което според приятелите му значително е намаляло, тъй като през годините е правил лоши инвестиции.

Близките на Бинг използваха социалните мрежи, за да изразят тъгата си. Сред тях бе и музикантът Мик Джагър.

 

"Толкова е тъжно да разбера, че Стив е починал. Той беше изключително добър и щедър приятел, който подкрепяше добри каузи. Ще ми липсва много!", пише певецът в Twitter.

Бил Клинтън също отдаде уважение на продуцента, платил преди години разноските по полета, с който двама американски журналисти бяха върнати в родината си от Северна Корея, където бяха затворени заради обвинение в шпионаж.

"Обичах много Стив Бинг. Той имаше голямо сърце и бе готов да направи всичко по силите си за хората и каузите, в които вярваше. Той и неговият ентусиазъм ще ми липсват повече, отколкото мога да кажа. Надявам се, че най-после е намерил покой", гласят думите на 73-годишния политик в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е, този начина

    6 0 Отговор
    Но не си го изкарва на, някого,....!