Last news in Fakti

9 Юли, 2020 15:23 3 433 10

Меган отново забъркана в центъра на кралски семеен скандал

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • драма-
  • скандал

На Острова отново замесиха амбициите на херцогинята в нов скандал

Меган отново забъркана в центъра на кралски семеен скандал - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Съсекс отново бе поставена в основата на огромна драма в кралското семейство, което по чудо не е разбило сплотеността на роялите на пух и прах. 

Още откакто стана част от най-известното семейство на Острова Меган Маркъл не зачита традициите и диктува свои правила. Медийни издания във Великобритания спекулират каква е причината за скандалното ѝ поведение е ясна. 

Съвсем наскоро стана ясно, че принц Чарлз е предвиждал огромни проблеми със съпругата на сина си принц Хари. Той призна, че тя е силна жена, но кралицата трябва да е само една. Този факт не се хареса на Маркъл. Тя не е искала да се примирява с факта, че застава след Елизабет Втора, Камила и Кейт Мидълтън. 

Фенове на херцогинята на Съсекс са убедени, че Меган е жертва на унижение, дискриминация, тормоз и обиди. 

Меган отново забъркана в центъра на кралски семеен скандал

Всъщност допреди обявяването на скандалното решение за напускане на семейството, Меган беше в наистина завидна позиция - тя бе обичана и уважавана както от Елизабет Втора, така и от принц Чарлз. Съпругата на принц Хари обаче е свикнала да получава това, което иска, когато поиска.

Тя обаче е била поставена в сложна за нея ситуация, понеже присъединяването към кралското семейство диктува тя да намали претенциите си и да води далеч по-смирен начин на живот от този на холивудска актриса.

Още след сватбата на Хари и Меган, те успяха да вдигнат много рейтинга на кралското семейство, точно както направиха принц Андрю и Фърги преди много време. Сега обаче Меган просто не желае да е трета цигулка след Камила и Кейт и именно заради това е решила да е в светлината на прожекторите по друг начин. Меган винаги е предпочитала да е център на вниманието.

Феновете на херцогинята и нейните защитници обвиниха Кейт Мидълтън, принц Чарлз и принц Уилям, че не защитават Меган от медиите на Острова, които непрестанно я атакуваха за какво ли не. Те не обръщат обаче внимание на факта, че кралското семейство винаги всъщност е подкрепяло Маркъл, въпреки че тя доста често нарушаваше кралския протокол.

Първоначално всички смятаха херцогинята на Съсекс за глътка свеж въздух и имаха огромни надежди за великолепната четворка: Уилям и Кейт и Хари и Меган, но уви. Краят на всичко това настъпи още в началото на тази година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 правителствата падат като зрели круши

    5 3 Отговор
    А бре, некой виждал ли е тия гущери от Кралския род. Май са им светили маслото до девето колено.
  • 2 Граматик

    8 2 Отговор
    "роялите"?!

    РИЪЛЛИ?!
  • 3 Меган

    4 0 Отговор
    Ти това искаше нали ..?!
  • 4 Киро

    14 0 Отговор
    Аман от интригите на тоя мелез!
  • 5 То мелези бол

    11 0 Отговор
    А те само това правят ,отдавнашни интриги...!
  • 6 Дръвчо

    13 0 Отговор
    Горкият Хари, защо ли му трябваше да се жени за църна маца. Можеше само да я мърли.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Меган

    3 0 Отговор
    Червено много ти отива ..!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 безполезни

    2 2 Отговор
    Отоново простотии и измислици на журналя. Сега пък кралското семейство знаят кой какво мислел, какво искал, какво правел.