Last news in Fakti

19 Юли, 2020 17:28 6 453 20

Тя отмъсти по хитър начин на подла колежка, отмъкнала гаджето й

  • отмъщение-
  • колежка-
  • гадже-
  • предложение за брак

"Това са бяха най-хубавите ми минути, благодарение на едни разумно похарчени 75 долара", признава младата жена

Тя отмъсти по хитър начин на подла колежка, отмъкнала гаджето й - 1
Снимка: Shutterstock

Млада жена измисли хитър план как да отмъсти на своя колежка, изпращайки ѝ букет цветя и любовна бележка с предложение за брак от новия ѝ приятел.

Историята, посветена на едно "невероятно изпълнено отмъщение", предизвика огромен интерес сред потребителите. И не само заради блестящото изпълнение на плана, но и защото главната героиня е трябвало да "изпълни мечтата" на жената, която я е наранила, пише "Блиц". Всъщност, сега ще разберете за какво точно става въпрос.

В началото всичко било повече от перфектно: главната героиня и нейният приятел били лудо влюбени един в друг, вярвали в светлото си съвместно бъдеще и дори не подозирали, че много скоро животът им ще се промени тотално.

А виновник за това била упоритата ѝ и безскрупулна колежка, която била обзета от идеята да сложи край на щастливите ѝ отношения.

За съжаление, съвсем скоро тя постигнала целта си и младият мъж, който доскоро се клел в любов на една, много бързо избрал друга.

"Всъщност тя знаеше много добре, че сме заедно от дълго време, но на всички казваше, че не ѝ пука", признава измаменото момиче.

Малко по-късно се оказало, че двете дами не само работят заедно, но и имат много общи приятели. Дори и родителите им се познавали прекрасно. Но, за съжаление, дори това не спряло амбициозната жена да съсипе живота на колежката си. 

Изоставена по най-грозния начин, в главата на главната героиня започнал да зрее доста хитър план за отмъщение, който осъществила при първа възможност. 

Тя се досетила, че подлата ѝ колежка очаква с нетърпение предложение за брак от новото си гадже. И решила да се възползва от този факт много разумно. 

"Изпратих ѝ цветя, евтин пръстен и, разбира се, бележка с предложение за брак. Знаех, че тя ще бъде щастлива, но също така знаех, че това няма да трае дълго", пише отмъстителката. 

Както и предположила, колежката ѝ останала във възторг от романтичното предложение.

"Започна да подскача от щастие, а всички около нея я поздравяваха. Всички освен мен, разбира се", пише още тя в поста си.

Когато "бъдещата булка" започнала с вълнение да набира номера на любимия си, бившата му се оттеглила с чувство за изпълнен дълг. А когато отново се върнала в офиса, заварила колежката си обляна в сълзи.

По всичко личало, че новият ѝ любим не е споделил радостта ѝ и не е имал никакво намерение да се жени за нея.

Но на хитрата отмъстителка това не ѝ било достатъчно. Приближавайки се до нея, тя се усмихнала победоносно и попитала кога ще бъде сватбата. Съкрушената ѝ съперничка не издържала и, продължавайки да плаче, избягала от стаята. 

"Това са бяха най-хубавите ми минути, благодарение на едни разумно похарчени 75 долара", признава младата жена.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    31 4 Отговор
    Вени не изземвай работите на Събина.. Само тя ги пляска такива простащини.

    Коментиран от #4

  • 2 Радо

    26 2 Отговор
    Оня ги е натаковал и двете с 300 без да се жени за тях.
  • 3 въпросче

    26 3 Отговор
    Други простотии няма ли за които да пишете? Вече и порноистории очаквам. Този свят тотално изтрещява!

    Коментиран от #12

  • 4 мани беги

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Аве това го съчинила другата Мис порн Ирка, но резултата е все така плачевен хаха ;)))
  • 5 танчи

    7 5 Отговор
    Мъже да спорят за жена разбирам - тя е в позицията да избира между всички ухажори. Ама жени да се борят за мъж при положение, че има толкова много желаещи не го разбирам. Защо някои от нас им създават изкуствено самочувствие на такива, ценете повече себе си жени!
  • 6 Албрехт Дюрер

    9 3 Отговор
    Бат Бойко ще предложи ли скоро на мис Бикини ? Че иначе тя ще си намери друг юнак с друга къща и други кюлчета !
  • 7 Лора дилемата

    8 4 Отговор
    Много ми хареса историята...!
  • 8 Umen

    6 1 Отговор
    Браво.
    М**тиите това заслужават.
  • 9 РЗС

    8 3 Отговор
    букет цветя и пръстен за 75 долара, мдаа който е купувал знае,че тая измислена история издиша точно тук
  • 10 Порно

    9 1 Отговор
    Тъпо , Венче , тъпо. По добре превеждай с гугъл от порно сайтовете. Там ти е силата.
  • 11 Йозеф

    6 2 Отговор
    Не бях чел нещо по-тъпо скоро.
  • 12 чернобил онлайн

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    Веднъж се чукам с една женена в тях под душа във ваната. И чуваме как ключът в бравата превърта и някой взлиза. Докато в паника се чудим какво да правим мъжът и идва и отваря вратата на банята. Тя дърпа 10 см. от завесата на душа и си показва главата: – Какво става скъпи, не си ли на работа? – На работа съм, но ми писна и излязох за една свирка. – Не можеш ли да почакаш до довечера. Ще те оправя както кажеш в леглото… Правя си клизма с кафе . – Не, не мога. Нали не го пиеш, устата ти не е заета. – Аз през това време съм така съм се препарирал, че даже не съм го извадил. И тя: – Ами добре. Само не гледай, че съм с маркуч отзад. Тук се възхитих на женският ум, как ползва истината да го лъже. И си навежда главата напред още малко през завесата. Не виждам какво става, но разбирам. Тогава пак ми стана и след минута се включих и аз. След малко оня оттатък взе да пъшка, измуча и без да каже нищо повече си тръгна. Мисля че свършихме почти на фотофиниш.
    Това е най-откачената история с изневери, която ми се е случвала. Да участвам в тройка без съпругът да разбере. Добре че не получих инфаркт. Оттогава много почнах да уважавам клизмите като алиби.

    Коментиран от #15

  • 13 В крайна сметка всеки

    2 3 Отговор
    Си получава заслуженото,но онази история със завесата ,само ,,жина,, с двоен стандарт може да го направи и тя или той е имал не една история такава....!(Доза истина винаги има ,дори и 50 процента ,но все пак тези от ,,занаята ,,са с по ,,изчанчена ,,фантазия,нормално за тях ...!)
  • 14 Чумата

    2 3 Отговор
    Пишете по често такива статии,за да черпя идеи!😄
  • 15 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "чернобил онлайн":

    Абе човек, туй е била мойта жена!
  • 16 Driving pleasure

    2 1 Отговор
    И извинете, но тази защо си отмъщава вместо да благодари? Няма сила на тоя свят, която да ме накара да изневеря на любимото момиче - този просто си е търсел безплатен секс. Тази е трябвало бомбони и благодарности да прати...

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Да ,вие от магистралста

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Driving pleasure":

    На всичко отгоре сте и неграмотни,пише се,,бонбони,,...!
  • 18 Густо, майна!

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Driving pleasure":

    Точно това смятах да напиша!

    Коментиран от #20

  • 19 Ха ха ха ха ха ха

    1 1 Отговор
    Вагинални простотии.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.