Last news in Fakti

22 Юли, 2020 10:37 3 686 21

Руски медии: Ванга е предсказала пандемията

  • ванга-
  • пророчество-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • предсказание

Ванга предсказала и мащабна война с ядрено и химическо оръжие

В мрежата се появиха спекулации, че известната българска пророчица е предвидила епидемията в Китай и е прогнозирала появата на неизвестна болест през 2020 г. Предсказва ли наистина Ванга появата на неизвестна болест, опитват да разберат от 24СМИ чрез разказите на нейни близки.

На незрящата гадателка се приписват стотици пророчества и видения за бъдещето, които понякога си противоречат, а често дори не са дошли от нейната уста. Думите ѝ, обаче са потвърдени от много събития и исторически факти, информира dariknews.bg.

Сбъдва се предсказанието и от 1979 г. за събитията в Русия през 1985 г., когато започва „перестройката“. През 1989 г. гадателката разказва за падането на „американските братя-близнаци, кълвани от железни птици“. През 2001 г. дори най-заклетите скептици са удивени от предсказанията след трагичните събития от 11 септември, за които тя говори преди много години.

Някои неща, които предсказва Ванга не е съдено да се сбъднат. По думите ѝ през 2003 г. трябва да настъпи краят на света. „Целият свят ще падне, ще измрат животните, хората ще воюват за енергия и земята ще обърне гръб на слънцето“.

През 2010 г. се предсказва началото на нова световна война с използването на ядрено и химическо оръжие. Тя пророкува и за събития, които предстоят през 2179 г., когато човечеството ще влезе в контакт с извънземни същества.

Последователите на пророчицата откриват записи за събитията през 2020 г. и са шокирани от съвпадението на описаното със случващото се в Китай и по света. Вярно, в предсказанието се казва, че появата на болестта не е в Китай, а на юг, вероятно в африканските страни. Говори се за стотици милиони загинали. Казва се също, че ваксина ще се появи след три месеца, а лекарство няма да бъде измислено по-рано от година.

Информация за предсказването на избухване на епидемия от неизвестен вирус през 2020 г. потвърждават нейни близки. Сергей Косторной, който бил неин приятел разказа подробно в ефира на руския „Първи Канал“ за думите ѝ.

Според него, Ванга е предсказала страшна чума, която ще погуби милиони хора, а също така че високосната 2020 г. ще е съдбоносна за човечеството и крие опасности за всички жители на земята.

За Русия предвижда, че през 2020 г. ще се запази мира, въпреки световния хаос и това, че парите ще изчезнат, за да бъдат заменени от цифри.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 един прост от народа

    32 8 Отговор
    казала е още че: герб ке падне и всички който са против народа ке страдат в вечни мъки.
  • 3 Даммммм

    21 3 Отговор
    Ванга много неща е предсказала-и много са се сбъднали...Друг е въпроса,че някои от предсказанията и се крият,а други се тълкуват нарочно неправилно.Дори и войната с ядреното оръжие-еми в Сърбия и Ирак американците не използваха ли бомби с уран? И до днес тези войни продължават-без проблясъци да спрът...

    Коментиран от #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ванга

    26 4 Отговор
    2020 година ще има мор по Тиквите.
  • 6 Нострадамус

    20 0 Отговор
    Ами то вече е истина че парите са само цифри. Долара отдавна стана виртуална валута. Няма толкова напечатани долари , колкото се въртят по света.
    А също и разплащането с карти.
  • 7 Факт

    9 0 Отговор
    И да е предсказала и да не е предсказала абсолютно никаква файда , разбирам да предсказва лоши работи за да ги предотвратим, а то кво, само си приказва ,,някой,, и накрая само овации и възхищения за измамниците ,,гадатели,, че познала ришли......

    Коментиран от #13

  • 8 Обективен

    4 3 Отговор
    Айде стига гупости. И аз много неща съм предсказал-и какво?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Глупости на таркалаци

    2 1 Отговор
    Така и не разбрах, какво положително има в предсказанията, освен театрото, което се разиграва, и разни невежи си дават парите за пълни безмислици
  • 11 Радо

    2 1 Отговор
    Един беше писал, че ходил при Ванга навремето по соц-а, и тя му казала, че една сикаджийска мутра и един дека кара самальот ке ви евът майкята на сите.
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Даммммм":

    Бомбите не са с уран. Използвания обеднен уран е за да се направи по тежък корпусът на бомбата и съответно бомбата като по-тежка може да акумулира повече кинетична енергия и да разруши по-дебели стени на укритията...
  • 13 Астролог

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Факт е,че Ванга е най-великата шарлатанка в историята на човечеството!!!

    Коментиран от #19

  • 14 фен на ванга.

    0 1 Отговор
    Предсказва,че хората ще си хвърлят каскетите от кеф пред съдилището.
  • 15 1944

    1 0 Отговор
    трактористите от кгб докога ще се правят на ванги? тъпи сте като тулупа с нощните шкафчета. нали сте от една школа.
  • 16 Живота

    0 0 Отговор
    Ванга е предсказала , че България ше се освободи чрез ВИСШЕ, след това всички българи най късно до 2025 година да се върнат в България, до тогава България ше стане РАЙСКА ГРАДИНА !
    Русия заедно с България оправим света и ше има държави, които ще са впечатлени конкретно от България, ще започнат да почитат България !
    Тези неща означават, че България трябва да стане типично българска , наистина трябва да се освободи чрез ВИСШЕ !
    След това трябва да се "хване на хорото" с Русия !
    После трябва България да се похвали пред света с духовенството и с други неща !
    Истинската орис и истинското бъдеще на България, отделно на Русия и останалият свят е РАЙ !
    На човечеството трябва рай и всички умишлени проблеми, всички усложения на живота на нас - хората трябва да бъдат забравени и прекратени ! България - райска ГРАДИНА, явно не случайно в град Варна има квартал, който се казва кайсиева ГРАДИНА ! А аз съм родом от центъра на град Варна, освен тези факти, Балканският полуостров е центъра на света !

    Коментиран от #17

  • 17 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Живота":

    Освен тези факти, истинският владетрел на българското племе е родом от град Варна !
    Който е против това и не е на ясно с този факт , значи не е запознат с конкретни истини !
    Преди векове, когато България е била разположена в регионът на югоизточна Азия, през онези времена всичко е било добре и самото българско племе е правило правилни решения, когато си е избирало владетел ! Става въпрос за времената преди христа и преди откриването на цивилизацията в света на човечеството !

    Коментиран от #18

  • 18 Истина една

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    През онези времена това племе е правило правилни решения , защото е нямало хора от "други", които да са го разсейвали и обърквали !
    Даже само добри сили са се вселявали в "ориста на племето" през онези времена !

    Коментиран от #20

  • 19 Живота

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Астролог":

    Всъщност Ванга е етническа българка, дар от БОГ за нас - българите, както и за други !
    Междудругото Лепа Брена е ходила при Ванга !
    Ванга е истинска ясновидка , живяла през някои от годините на 20 век ! Починала е след 1993 , годината през която е роден "човек от Варна" !
  • 20 Дар

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Истина една":

    Междудругото в тогаващната древност , конкретно българките не са се интересували кой българин какъв е !
    За тях е било важно да е красив, да правят деца колкото решат и да имат нещата, които им трябват ! През онези времена българките или някои от тях не са се интересувалии кой българин е хетеро или би сексуален ! Когато е ставало въпрос за владетел на

    Коментиран от #21

  • 21 Човек от племе

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Дар":

    Когато е ставало въпрос за владетел на България, имало е специални "неща", които са ставали и винаги хората са избирали правилният човек без да си усложняват живота !
    Даже са си помагали, например някой който не е добре със здравето, всичко възможно са правили, за да се излекува !