Необходими продукти:
400 г сьомга
25 г лимони
25 г лайм
1 ч. л. мед
40 г масло
сол и черен пипер на вкус
половин скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете рибата. Сложете фолио на дъното на съда за печене като оставите достатъчно, за да може да завиете рибата.
Наредете най-отдолу лимона и лайма, нарязани на тънки колелца. Върху тях сложете рибата. Посолете и добавете черния пипер.
Разтопете маслото и го смесете с меда и стрития чесън. Полейте рибата със сместа. Изпечете.
Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Любослав
16:10 15.08.2020
2 То въобще
16:32 15.08.2020
3 Име
16:42 15.08.2020
4 Арменският поп
Васко Михайлов-баш рибаринът от фактата.бг
17:35 15.08.2020