Last news in Fakti

31 Август, 2020 10:33 4 764 10

Нети сподели СНИМКА с биологичните си родители

  • антоанета добрева-
  • нети-
  • биологични родители-
  • осиновена

Тази година актрисата разбра, че е осиновена и откри родителите си

Красивата актриса и певица Антоанета Добрева-Нети пусна в социалната мрежа кадър, на който е с биологичните си родители, пише novini.bg.

Съпругата на Дони откри преди няколко месеца като на кино родната си майка Джилда и баща си – актьорът Петьо Кръстев, когото е познавала отпреди, без да подозира, че има кръвна връзка с него.

„Точно днес реших да пусна семейна снимка за първи път“, написа звездата на театър „Българска армия“ във Фейсбук. Tв предаването „Търси се“ излъчи повторно нейната история, която Нети за пръв път сподели в ефира му този април.

Последователи и приятели масово ѝ пожелават здраве и щастие с новооткритото ѝ семейство. Мнозина предлагат по нейната история да бъде направен филм или дори сериал. „Толкова си истинска и прекрасна, че няма как да не ти се случват чудеса“, пише нейна фенка.

„Нети, откакто те познавам, а те познавам от 14-годишна, винаги съм усещала, че нещо ти липсва! Е, вече си цяла! И давай напред!“, коментира колежката ѝ Нона Йотова, с която са част от актьорския състав на хитовия спектакъл „Красиви тела“. „Оххх, ще откача с тази история! Искам да я чувам пак и пак, и пак! Така щастлива ме прави, че ми иде да обърна Земята“, вълнува се друга известна актриса, Гергана Стоянова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шрек харакириту

    8 3 Отговор
    Нети, каквото и да покаже и да каже не е срамно, само една грешка в живота, то се знае, коя е...!
  • 2 БРАВО

    10 6 Отговор
    Прави и чест на Нети,че показва родните си мама и татко.....
    Да са живи и здрави.....!!!!!
  • 3 село

    15 4 Отговор
    Става банално с тази притоплена история. Родители са тези, които са носили на ръце през нощта плачещото бебе. Тя е била ценъра на живота им дълги години.
    Антоанета ми напомня на кукувица, отгледана от наивни врабчета.
  • 4 Факт

    16 1 Отговор
    Тая нети ще откаже доста хора да осиновят дете. Аз ако съм на нея ще ги заплюя, но крушата не пада по-далеч от дървото.
  • 5 Цолова Варна

    8 9 Отговор
    Защо изливате толкова злъч по това мило момиче?Толкова е лъчезарна и открита, че може да предизвика само симпатия у нормалните хора с добри сърца. А историята е много трогателна. Какво лошо има в това, че съдбата и поднася изненада и то шокираща и сигурно и болезнена, когато вече е останала само със съпруга си и детето. Сама си знае, какво е преживяла в цялата история, а и биологичните родители също. Това не е нито предателство, нито незачитане на осиновителите. Това е просто самият живот с неговите изненади и за всички тях сигурно не са само цветя и рози. Желая на слънчевата Нети щастие и всичко, което включва тази дума . Радвайте се на чудесния завършек на жизненото ви изпитание, мили хора!
  • 6 Кочо

    7 5 Отговор
    Добрева,моите почитания към таланта и професията ви,но задължително ли е да ни уведомявате за личния си живот?Хората които в най трудните ви мигове са абдикирали от вас,прошката е чудесно нещо,но само зачеването на детето ви не сте го посттали,или го няма като запис..Всичкоси има граница и мярка...
  • 7 Лупата и лилавия шрек

    5 1 Отговор
    Нека си осиновяват, Де мурви са на мода, но само за едни,, откачалки,,..!
  • 8 защо

    5 3 Отговор
    Са я изоставили? Това е въпросът?
  • 9 Хермес, на такива, като вас

    3 3 Отговор
    Няма как да, се завижда..Нети е известна , вий кои сте, една, банда ,, мръсници, стари и млади..а да, живота ви не е жалък, така си мислите и заблуждава те, дайте малко лентата назад, не че напред е за гледане...!)
  • 10 Реалист

    6 4 Отговор
    Пиянката с уруспията се опукали и, оставили лапито:) после за сериал или филм било. У наше село начи само филми снимали без да знаят:)