Last news in Fakti

31 Август, 2020 12:17 7 395

Витацептин – новост в онколечението

  • витацептин-
  • онколечението

“Необходими и разрешени ли са хранителните добавки при онкологично заболяване?“ е въпросът, който предизвика разгорещен спор сред онколозите

Витацептин – новост в онколечението - 1

Малка част от тях смятат, че хранителните добавки понижават ефективността на химическите препарати , които се вливат по време на химиотерапия. Те препоръчват на своите пациенти да ограничат приема им. Това е причината хиляди раково болни да преживяват в абсолютна агония химиотерапията , без да имат възможност да облекчат състоянието си , породено от токсичното влияние на препаратите , с подходяща антиоксидантна добавка.

За щастие огромна част от онколозите имат различно мнение и доказват , че подходящата хранителна добавка приемана по време на химиотерапия, не вреди на лечението, а всъщност силно подобрява качеството на живот на пациента.

В последните няколко месеца на пазара излезе нов продукт с безспорна и доказана ефективност в борбата с рака. Ежедневно водещи онколози от цяла Европа споделят възхищението си от предимствата, Витацептин® да бъде приеман по време на онколечениете с изцяло натурален състав , съдържащ два биологично активни компонента Iresine celosia и Petiveria alliacea със силно изявени антитуморни свойства.

Витацептин® е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. До сега този метод се използваше за ваксини, а в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B- лимфоцитите поддържат имунната памет.

Витацептин® с неговата антитуморната активност подпомага лечението на пациенти с онкологични заболявания, въздействайки на раковите клетки чрез различни биологични процеси и реакции.

Освен мощната антитуморна активност Витацептин® действа и като интензивен детоксикатор, който подпомага имунитета, чрез прекъсване на процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като намалява риска от възникване на анемия.

Витацептин® стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията и ефективно възстановява имунната система, като подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

С приема на Витацептин® по време на химиотерапия пациентите:

• не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;

• чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;

• имат нормално изхождане и изчистване на стомашно- чревния тракт;

• имат регулирани нива на кръвната захар.

Витацептин® е ново поколение хранителна добавка, с нулева токсичност ,със специално предназначение като съпътстващ продукт на установени конвенционални лечения , като химио и лечетерапия. Благодарение на Витацептин® онкоболните пациенти водят нормален начин на живот, без страничните ефекти от химиотерапията ,като повръщане , отпадналост , липса на апетит и др.

Витацептин® се предлага в цяла аптечна мрежа на България.

За допълнителна информация за компанията и продукта ще откриете в сайта https://medicalpharm.eu/

И фейсбук страницата ТУК.

Витацептин – новост в онколечението