Last news in Fakti

31 Август, 2020 16:55 3 414 13

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

  • кристен стюарт-
  • къща-
  • малибу-
  • актриса

Актрисата продава имота за 9.5 млн. долара

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу - 1
Снимка: shutterstock

В края на лятото през 2011 г., след като заслужи мястото си сред най-големите холивудски звезди, благодарение на участието си в "Здрач", и преди да се раздели окончателно с колегата си от сагата Робърт Патинсън, Кристен Стюарт закупи къща, намираща се в затворена общност в Малибу. Тогава актрисата плати за жилището 4.5 млн. щатски долара, но наскоро тя отново го пусна в продажба, като този път цената му възлиза на 9.5 млн. долара.

Сградата, простираща се на 538 квадратни метра, чиято архитектура напомня за класическите спасителни постове по крайбрежието на Южна Калифорния, се издига на висок хълм и предлага спираща дъха гледка към Тихия океан.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

Жилищната част заема второто и третото ниво, тъй като първото всъщност е гараж с две паркоместа, в който се помещават и множество дъски за сърф. Пространството обаче е напълно достатъчно, защото домът разполага с общо 5 спални и 4 бани, а външните стени на повечето помещения са стъклени, за да разкриват прекрасната панорама отвън. Разбира се, част от тях са матирани, което ще рече, че допускат дневната светлина, но пречат на любопитните съседи да видят какво се случва вътре. За всеки случай обаче има бели щори и пердета.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

В основата на целия интериор е заложен плажния стил, затова из различните стаи могат да бъдат забелязани винтидж дъски за сърф, порцеланови фигури на русалки, корабчета, картини на пеликани, котви или елементи с моряшко райе в синьо и бяло.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

Кухнята е от масивно дърво с каменни плотове и разполага с обичайния набор от уреди от неръждаема стомана, трапезарията, която е точно до нея, е просторна, а сред удобствата на дома влиза и винарска изба с климатичен контрол.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

Големите тераси са чудесно място за хората, които имат нужда да поработят върху своя тен, ако не искат да слизат до плажа, до който директно се стига по стълбите от двора.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу

По-голямата част от меката мебел в жилището е от с кожена тапицерия в различни цветове - от кафяво до синьо, докато масите, подобно на кухнята и шкафовете в една от баните, са изработени от чисто дърво.

Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу
Вижте къщата на Кристен Стюарт в Малибу


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жълтият шрек

    6 0 Отговор
    Аман от,, здрач,, мерси...!
  • 2 има си хас

    8 0 Отговор
    На Баце на бившата другарка къщурата е по-убава.
  • 3 Transpocalypse

    2 0 Отговор
    Тоалетната бие на селски външен нужник. Да му не видат чурката докато пика.

    Коментиран от #5

  • 4 Претрупана цигания с нечестни пари

    2 1 Отговор
    У хасиендата, получих веднага клаустрофобия...!
  • 5 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Transpocalypse":

    май е душ-кабината. :D
  • 6 Боби

    2 0 Отговор
    Като на Боко къщата на кучето.
  • 7 жител

    2 1 Отговор
    В панелката мии дубре
  • 8 Иначе Стюрт си я бива

    2 1 Отговор
    Всеки ерген би се лепнал за нея...!
  • 9 Дубре ми е..!

    0 0 Отговор
    Оти съвестта ми е чиста на никого не преча, пак ли да го казвам, за кой линпът
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Люси Иларионов

    2 0 Отговор
    Абе хора като имате такива големи , просторни къщи защо подяволите ги тъпчете с всевъзможни неща..Нека е просторно, свободно..то вази, то столове, то 3 вида маси , то секции..грозно и натруфено
  • 12 РЗС

    2 1 Отговор
    тази ми е най-антипатичната актриса, невероятно грозно куче е и прилича на момче. Къщата й доста й приляга, защото е грозна и безвкусна точно като нея
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.