Last news in Fakti

10 Септември, 2020 15:03 4 326 9

Гъмов със собствена рубрика в "Шоуто на Цитиридис" (СНИМКИ)

  • станимир гъмов-
  • шоуто на николаос цитиридис-
  • цитиридис-
  • вечерно шоу-
  • бтв

Новият сезон на шоуто започва с нова изненадваща рубрика

Гъмов със собствена рубрика в "Шоуто на Цитиридис" (СНИМКИ) - 1
Кадри: bTV

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” току-що стартира, а изненадите в него от понеделник насам – не спират. Тематични вечери, много гости и неочаквани игри, забавни ситуации и много смях радват зрителите на bTV всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Така например, в първата Comedy сряда се появи чисто новата “много сериозна” рубрика - “Гъмоотвод”, с главен герой в нея Бранимир Гъмов. Бранимир е нощен пазач на подземен паркинг, в пенсионна възраст, симпатичен, спретнат и отговорен. Той най-съвестно ще отговаря на въпроси от зрители всяка сряда, с характерно и неподправено чувство за хумор. В ролята на Бранимир Гъмов влиза известният актьор Станимир Гъмов, който се присъединява към шоуто този сезон.

Най-шантавите и запомнящи се смехове на едни от най-емблематичните театрални роли на актьора Деян Донков - бяха нагледно демонстрирани лично от него на живо снощи. Талантливият актьор сподели пред водещия, че скоро предстои издаването на биографичната му книга.

Гъмов със собствена рубрика в "Шоуто на Цитиридис" (СНИМКИ)

Гъмов със собствена рубрика в "Шоуто на Цитиридис" (СНИМКИ)

Към Донков се присъедини и чаровната актриса от „Съни бийч“ Боряна Братоева, която освен, че впечатли със “завиден варненски диалект” се оказа и “най-сериозна” в импровизационната игра тип stand-up комедия, в която се справи чудесно. Водещият Николаос Цитиридис, за когото стендъп комедията е напълно естествена среда, застана рамо до рамо с актьорите в тази забавна игра.

Гъмов със собствена рубрика в "Шоуто на Цитиридис" (СНИМКИ)

Днес вечерта е посветена на Мрежата, а сред гостите в късното шоу на bTV ще бъдат новата водеща на “COOL…T” Натали Трифонова и певицата Рут Колева.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    18 2 Отговор
    Преди време Гъмов много ми харесваше, но след като го гледах в Биг Брадър вече не мога да го понасям... съжалявам!
  • 2 Даниела

    22 2 Отговор
    Пълна боза
  • 3 Кой е.Гъмов..?!

    8 2 Отговор
    Точно шоу за него...!
  • 4 Гост

    15 1 Отговор
    Тъпотия до шия.
  • 5 Циципрасакис

    8 0 Отговор
    Понеже от години не гледам ТВ и си мислих, че тоя, Циципрасакис вече не е в ефир. Бях чувал за него, гледах в тубата няколко негови скечове и го отсвирих. Мислех, че публиката е направила същото. Оказа се, че публиката е от 90-те процента. А може би някой налива пари в това творческо недоразумение?!?!
  • 6 Отровното трио

    6 2 Отговор
    Този грък е от #хунтата. Смешката на Гъмов с палатките бе плоска. Опитваме се да съберем протестиращи, защото макар и качествени, сме още към стотина едва до 2000 в пиковите часове и подобна гавра не е в полза на нас т.е. народа. Трябваше да сложат за водещ някой Арменец
  • 7 ФАКТ

    8 0 Отговор
    "Шоу" от 80-те ! Тъпотия ! Бездарни боклуци !
  • 8 Севт трети

    1 0 Отговор
    За да си водещ на шоу,трябва да можеш и да импровизираш,а не само да четеш написаното ти по ауто-кюто .Трябва да ти идва поне малко отвътре.А,за Цитиридис е видно,че няма чувство за хумор,държи се изкуствено и вдървено за водещ на забавно шоу.Мъка за него,неприятно и скучно за драгият зрител.
  • 9 баджо

    1 0 Отговор
    Бездарници!