Last news in Fakti

16 Септември, 2020 23:31 4 346 19

Петя Алекса и Монти чупят клишета с нова песен (ВИДЕО)

  • петя алекса-
  • монти-
  • тирирам

"Тирирам" е четвърти по ред сингъл с видео за хитовия дует

Петя Алекса и Монти чупят клишета с нова песен (ВИДЕО) - 1

Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще ви разсмее и ще ви донесе ведро настроение, чуйте и вижте новата песен и видео на Petya Alexa & Monty - ТИРИРАМ. Ще видите Petya Alexa в няколко горещи роли, а Монти само в две, но толкова запомнящи се, че няма да ви се вярва какво виждате. С по-кратки включвания в клипа към ТИРИРАМ откриваме още две монахини, куче, котка и кукли Барби, които обаче не са особено щастливи. Има и торта, която провокира по собствен начин, както и кренвирши, които играят ключова роля във видеото. И още - много танци и усмивки.

"ТИРИРАМ" е четвърти по ред сингъл с видео за хитовия дует. Цялостната комедийна концепция на видеото е дело на двамата изпълнители. В писането на музиката освен Petya Alexa и Монти се включват Светлин Къслев и известен DJ от Мозамбик. Текстът към парчето отново е дело отново на Монти и Petya Alexa. Монти е режисьор на видеото, а оператор е Георги Марков.

„Това е видеото, в което най-после мога да покажа моята забавна страна. Надявам се образите, които играя, да накарат хората да се усмихнат и да се забавляват“ – казва Монти.

„Радвам се, че успяхме да направим видео и песен, които да разкрият какви сме с Монти в ежедневието ни. Ние и двамата сме доста игриви, обичаме да се шегуваме с всичко, което ни се случва. Такъв е нашият стил на живот и така се справяме с всичко - малко с насмешка. Дано хубавото настроение, което сме вложили в клипа, е заразително за всички“ – допълва Petya Alexa.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 METALLICA

    7 3 Отговор
    SEEK & DESTROY-..Анъдън му..?!
  • 2 Става

    15 3 Отговор
    Доста постно ама напоследък това продава-проста музика за проста публика
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожа МАРИЯ АТАНАСОВА СЕПЕР Е А ФАКТИ БГ сте номер 1
  • 4 ДО РОМА ОТ КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ ЕДИН ПОСЛЕДЕН ИНСУЛТ И ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТВОИТЕ ТЪПОТИИ..

    Коментиран от #5

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ДО РОМА ОТ КОЗЛОДУЙ":

    от БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД СЪМ НЕ С СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ НА БОЛНИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ МУ СЕ СЕРВИРА ЖИВОТЪТ И ПОСЛЕДНО нито съм ром нито ромка ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #10

  • 6 Българин

    4 2 Отговор
    Тоя монти е мъжка утка...
  • 7 Рошко

    9 2 Отговор
    Само мазохист може да я хареса тая" песен"
  • 8 Стреснах се

    9 1 Отговор
    В първия момент помислих, че един е захвърлил каскета и се е метнал у шоу бизнеса бррр ! Иначе тъпо, тъпо фърррр !
  • 9 Реалист

    7 0 Отговор
    Гнусотия !
  • 10 Ремзи

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Твойта льобима песен е : ГулюГулюГулюГулю
  • 11 кобра за пари

    5 1 Отговор
    ковра и мазен тулуп
  • 12 Логически, а не граматически

    3 1 Отговор
    Платени публикация?
  • 13 123

    0 0 Отговор
    Може ли някой от тях да пее, да привлече публика с добра песен и добра визия за музикално представление?Това си е чисто с а д о м а з о п о р н о представление.Толкова ли няма стилни дрехи в магазините, и добри песни за продаване?

    Коментиран от #16

  • 14 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    A бе тоя дебелия от айс крим. То и оттам идва същото детско звучене.
  • 15 Манги

    1 0 Отговор
    Мноо яку туйба. Колко сам проз оше изпрозтех
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."
  • 17 Монти

    1 0 Отговор
    Леле пичове и пичове от женски род, вие колко нещастни животи живеете...
    Пуснете сш песента ни "Не слушай", пуснете си песента ни "Предай нататък"...о чакай..няма как да ги видите, щото имате коментари само за провокациите...макар и това да си е чиста комедия...тъжни хора. Сигурно и усмивките са ви тъжни😅
  • 18 Petya

    1 0 Отговор
    Монти, какво се впрягаш? Не познавам реализиран в живота човек, които ще седне да пише hateful comments анонимно. Много са смели и "вещи" под имена, подобни на "Алфа Вълкът" :D :D :D Ето това е простотия. Типична и особено изразена в БГ. А за хуморът...за него трябва малко интелигентност, а пък и маааалко да имаш свобода на мисълта извън селото в главаа си, за да го разбереш.
  • 19 Petya

    0 0 Отговор
    *който