Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 09:46 7 078 11

Падна още една маска в "Маскираният певец" (СНИМКА)

  • маскираният певец-
  • мистерия-
  • ангелът-
  • есил дюран

Мнозина познаха кой се крие зад маската на Ангелът

Певицата и дизайнер Есил Дюран се оказа скритата звезда зад мрачната маска на Ангела в "Маскираният певец" снощи.

 

„Беше страхотно и много вълнуващо преживяване. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да изляза от себе си и да направя нещо различно, за да не ме познаят.“, каза Есил Дюран, която до последния момент оспорваше своето място в мистериозната надпревара заедно с Булката и Плашилото.

Ангелът успешно заблуди Панела на шоуто, който още в първите предавания имаше съмнения, че именно Есил седи зад черните маска с огромните крила, но тя успя да ги заблуди с новите улики за себе си.

 

Вокалните и артистични битки на сцената този път се разиграха между Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината, Златният и Плашилото.

Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред предположенията за участници зад маските зрителите чуха имената на Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.

По време на четвъртата вечер, наситена с костюми и впечатляващи изпълнения, на сцената се завърна отново костюма на Пчелата от миналия сезон, в който се криеше певицата Йоана, чиято звезда изгря в X-factor. „Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си в шоуто.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    29 2 Отговор
    Някой има ли представа колко процента от населението гледа такива предавания?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Всички маски

    9 0 Отговор
    Падат, една по една....!
  • 3 Пурко

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Голям ... за съжаление!!!

    Коментиран от #8

  • 4 111

    17 2 Отговор
    Що ангела е черен?Щото е от Ангелите на Сатаната наричани демони. Символите на сатанистите са навсякъде но хората не ги виждат.

    Коментиран от #6

  • 5 Не обаче

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Аз не съм ги гледал и не мисля да ги гледам
  • 6 Дявола брата на Ицака

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "111":

    Ми трябва да има баланс
  • 7 big

    13 3 Отговор
    Не гледам Нова в протест срещу Боковата мафия и неговите съмишленици, но снощи погледах малко това предаване в края и се учудих: По принцип, ангелите в цял свят са в бяло, а тук Кремена е проявила нов подход. Защо? Може би, че "ангелския" ни живот при мутрата БМБ е черен като на дявола! Или това е ангела на смъртта, архангел Михаил, което отново свързвам с БМБ!
  • 8 русенец

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пурко":

    Ако е така, то ГЕРБ, БСП, ДПС и да не продължавам списъка ще пребъдат!:(
  • 9 АА1

    13 2 Отговор
    Колкото и да е странно-засега само Азис е близо до предположенията кой се крие зад маските. За разлика от Владо Пенев-много е зле и зле стои и се вписва в журито. Абсурден избор на продуцента. Там трябва да стоят хора приказливи,весели,с въображение,да разсмиват с предположенията кой кой е. Този направо убива ентусиазма на зрителите. Сухар отвсякъде.
  • 10 Амин..!

    2 3 Отговор
    Да се споменават вечно и в отвъдното...дорде сте живи, палете им по една свещ пък и за вас лицемерни те, че поскя няма кой, от такива да се страхуваш и когато са,, омрели,,....!
  • 11 Дедо Пенс

    2 0 Отговор
    Еската поодъртя,но за дедо още бива !