Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 12:54 6 182 10

Прокоба тегне над "Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега

  • фермата-
  • проокоба-
  • инциденти-
  • наранявания-
  • участници-
  • риалити шоу-
  • ранени участници

Сериозните травми и наранявания, накараха зрителите да се чудят дали лош късмет преследва участниците

Сякаш прокоба тегне над шестия сезон на риалити шоуто "Фермата“, коментират зрители в социалните мрежи. В рамките само на месец трима от участниците получиха сериозни травми, а двама от тях дори се наложи да прекратят участието си в риалити предаването на bTV , пише таблоидът "Галерия“.

Първо състезателката по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, след това гайдарят Стоян беше размазан от дървена талпа, а след това пострада и македонецът Миро, който се хлъзна по време на работния процес и трябваше да скочи от покрива, за да предотврати по-сериозно падане с резачка в ръка.

Прокоба тегне над "Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега

Последният инцидент стана преди дни, когато кръв заля стопанството. Жертвата бе фокусникът Данчо, който се беше захванал с нелеката задача да реже дъски с трион. Неопитният илюзионист обаче, изпусна триона, който по ирония на се стовари върху крака му, а острието се заби в един от пръстите му. Данчо дори не можеше да издаде звук от болката. Веднага рукна и силна кръв.

Прокоба тегне над "Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега

Фокусникът все пак успя да се съвземе. Куцукайки оставяйки кървави следи след себе си, прекоси поляната и се развика за помощ, а жените от стопанство веднага се втурнаха да почистят и превържат раната. За щастие травмата на Данчо не е толкова сериозна и няма да го изкара преждевременно от играта.

Не такъв късмет имаха други двама кандидати за голямата награда от 100 бона. Още на старта на предаването Габриела Мартинова сочена за победителка, претърпя тежка контузия. В двубой между мъжете и жените, атлетичната участничка контузи тежко коляното си, с което от години има сериозни проблеми. В следствие на травмата Мартинова не можеше да стъпва, а то застрашително се поду. Тя веднага бе изведен от продукцията за обстоен медицински преглед, който показа, че се налага спешна операция и не може да остане повече в предаването.

Прокоба тегне над "Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега

След три седмици, докато работеше върху покрива на лятната кухня македонецът Мирослав Трайчевски падна и сериозно удари крака си, който също се поду. Той също беше изведен за преглед и в крайна сметка се установи, че има частично скъсани връзки и менискус и трябва да напусне "Фермата“.

Прокоба тегне над "Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защото

    10 2 Отговор
    Всички участници са за Биг Брадър!

    Коментиран от #9

  • 2 ПРо

    19 1 Отговор
    Тия що не се преместят в 7/8 ми и да освободят ефира от себе си.
  • 3 Много са меки

    16 4 Отговор
    днешните младежи,освен това "недъгави "за всякаква физическа работа, неграмотни за елементарни технически дейности! Освен това ония двамата пергиша крякат/коментират уж/ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ОТ тъпата ИМ ПРОДУКЦИЯ!
  • 4 Сеирджия

    4 0 Отговор
    народа иска кървави зрелища, тва нищо нее .......
  • 5 asd

    4 1 Отговор
    Сигурно защото псевдопатриотчетата Иван и Андрей бяха в мафиотската телевизия ТВ7 на Бареков, финансирана с крадените пари от КТБ.
  • 6 Бай Иван

    6 1 Отговор
    Те не са хващали никаква работа досега. Това е причината.
  • 7 Наблюдател

    5 1 Отговор
    Уж здрави мъже ама...
  • 8 И, бан и Хан, дрей

    4 0 Отговор
    Което също така" вдига " рейтинг!!! И прави КИНТИ!!!!!!
  • 9 Пурко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Защото":

    И за Карлуково! Пазят им специално отделение ведно с Игри на волята!
  • 10 Хейтьо Хейтев

    0 0 Отговор
    Ама разбира се, ние коментиращите във факти сме най-яките...