Last news in Fakti

28 Октомври, 2020 11:29 4 903 3

4 зодии ги очакват големи постижения през ноември

  • зодии-
  • прогноза-
  • хороскоп-
  • ноември-
  • постижения

На много успехи ще се радват Овните, Скорпионите, Козирозите и Водолеите

4 зодии ги очакват големи постижения през ноември - 1
Снимка: Shutterstock

Октомври месец е към своя край и все повече се приближаваме към ноември. Именно заради това от jenata.blitz.bg представят прогнозата на астролога Павел Глоба, който разкри, че животът на четири зодии ще се преобърне тотално през предпоследния месец на 2020 година. Те ще имат безпрецедентен успех и куп постижения през ноември.

Овен

Изненадващо (или не съвсем) ще заемете важно място в обществото. Тези постижения ще са свързани с работа ви. По този начин вашата дейност може да стане много печеливша и перспективна.

Скорпион

През ноември можете да постигнете популярност и слава в личния си живот. С нещата, които ще ви се случат през ноември, ще направите така, че всички в обкръжението ви ще ви смятат за пример за подражание.

Козирог

През идния месец ще направите нещо напълно неочаквано и за вас самите, но това ще ви издигне в очите на околните. Не само това! Ще се гордеете с този акт през целия си живот.

Водолей

Очакват ви професионални постижения – повишение в работата, нови върхове в бизнеса и т.н. Ще можете да постигнете това, което отдавна сте искали и за което сте се трудили усърдно в последно време.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбира, се

    0 0 Отговор
    От тази зодия съм пряко заинтересована, въпреки че,, това не върши работа, астрологията и астрономията ми са слаби науки.....!
  • 2 Павел Глоба

    0 0 Отговор
    А останалите зодии ги очаква яка глоба, защото не носят маски.
  • 3 Самолет # 5

    0 0 Отговор
    Венче, същото написа за рибите през октомври, но не позна