Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 11:29 3 812 8

Емилия спасява отец Иван

  • емилия-
  • поп фолк певица-
  • отец иван-
  • нови хан-
  • дом за сираци-
  • приюти

Поп филк певицата прикани феновете си да помогнат

В спасяването на приютите на отец Иван се включи фолкпевицата Емилия. С наближаването на най-студените месеци традиционно има нужда от храна и средства и тази година положението не е много по-различно.

Изпълнителката си закупи книгата на добрия духовник и призова и други да го направят, за да влязат още пари в бюджета на приютите, пише сайтът Новини.бг, позовавайки се на публикация в роден таблоид.

„Много от вас познават отец Иван, който е благодетел на дом за сираци „Св. Николай“ в Нови хан и Якимово. Той издаде първата си книга в подкрепа на дома, която е част от кампанията „Купи и дари“, и средствата, събрани от нея ще бъдат за децата и възрастните, живеещи в дома. Нека помогнем“, призовава Емилия.

„Засега положението ни e относително стабилно, но вероятно ще издържим само до Нова година. След това не знам каво ще става, така че хората нека да не спират да помагат, защото ще става трудно”, заяви неотдавна отчето.

След няколко влизания в болница той призна, че в момента се чувства далеч пo-добре.

„Да не казвам голяма дума, но се позакрепих. Най-важното за мен е, че изчезнаха проблемите с дишането. Много ми пречеха в един момент, но сега съм по-добре“, cпoдели спасителят на стотици бедстващи мъже жени и деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАЗАНЛЪК

    15 3 Отговор
    браво на госпожа ЕМИЛИЯ
  • 2 Гост

    21 0 Отговор
    Това което прави отеца е добро дело.Обаче в тоя приют има и много ромове и наркомани които ги марзи да работят
  • 3 Медуза

    20 1 Отговор
    Опит за PR се долавя тук. Ок,няма лошо-но поне да купи топли дрехи-та ако ще и втора употреба да са,има толкова запазени якета,пуловери,обувки,продукти като олио,брашно,макарони,консерви-неща,които имат дълъг срок на годност-да вземе под наем един микробус и да ги изпрати на място. Да го направи тихо и без излишен шум....а не да купува една книга и да призовава за благотворителност. Или тоя до нея-Башур ли е,Машур ли е-поне той да се заеме с това. Нали е богаташ. Или не му дреме какво става,а само си пази русото-то да не е гладно.
  • 4 въпросче

    26 0 Отговор
    "Емилия спасява отец Иван." КАКТО СТЕ ГО НАПИСАЛИ СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ Е ДАРИ ПАРИ ЗА ПРИЮТА НА ПОП ИВАН,А ТЯ СИ КУПИЛА КНИГА. КОЛКО ЛЕВА СТРУВА ПЕЧАТНОТО ИЗДАНИЕ? ЧЕ ЕМИЛИЯ ГИ Е ПРЕЖАЛИЛА.
  • 5 И аз мога да дам 5 лева ................

    19 1 Отговор
    Но няма да се снимам и да си правя пиар. Въпросната госпожа има повече възможности от тези 5 лева и е срамота да се хвали че е дарила 5 лева.
  • 6 Рошко

    17 1 Отговор
    Като иска да помогне да даде за една седмица хонорарчетата си, или да иде да помогне там да сготво да поизчисти а не да си прави евтин пиар и най важното да не го огласява
  • 7 Жоро

    8 0 Отговор
    Да помага на синът му той е по млад
  • 8 Иванов

    17 0 Отговор
    Бог да благослови отец Иван и делото му!