Last news in Fakti

8 Декември, 2020 07:00 7 104 1

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес вашите собствени потребности трябва да станат задача номер едно. Останалите ще почакат. Тъй де, забравяте, че и вие сте човек с всички тези задачи, с които сте се захванали.

Телец

Не всичко, което блести е злато. Но понякога изкушението да мислите така е толкова голямо. Днес имате шанс да получите нещо, което определено ще промени живота ви, но в каква посока зависи единствено от вас.

Близнаци

Изпълнени с ентусиазъм и студентско дръзновение започвате днешния ден. Хубав ден да започнете нещо отначало. Време за новости и радост от живота.

Рак

Днес ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на вашите идеи. Доста импулсивно ще харчите пари. Бъдете внимателни с непознати, може да се опитат да ви заблудят и дори да ви измамят.

Лъв

Днес ще сте малко разсеяни, ще ви се иска да избягате от задълженията си и да останете поне за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени.

Дева

Хубав ден за вас, ще се чувствате спокойни и уверени. Най-много ще се забавлявате да работите в група с хора, които споделят интересите ви. Вечерта е време за приятно прекарване, особено с любим човек.

Везни

Днес ще имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате доволни, че правите нещата по начин, който ви харесва. И можете да сте сигурни, че има кой да го оцени.

Скорпион

Един чудесен ден за вас. Дори ще си помечтаете и това ще ви накара да повярвате, че нещата могат да станат по-добри. Целете се на високо и не се отказвайте от целите си.

Стрелец

Днес може да сте твърде подозрителни, а това определено ще е обидно за някои хора. Ако не можете да се откажете от предубежденията, то поне не ги демонстрирайте.

Козирог

Днес трябва да сте особено честни с всичко и всеки, но най-вече със самите себе си. Това разбира се винаги е полезно, но понякога има толкова много изкушения.

Водолей

Днес най-простите и познати неща ще будят у вас тягостно недоумение. Това не е най-добрият ден да си напрягате мозъчните клетки, за да избегнете нервно разстройство.

Риби

Всички ограничения и правила днес ще бъдат бойкотирани. Нищо не би могло да ви попречи да се забавлявате, дори собствените ви предразсъдъци. Студентски празник е, уловете духа му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.