Last news in Fakti

4 Декември, 2020 12:01 4 669 7

Биляна Лазарова с ново гадже

  • биляна лазарова-
  • ново гадже-
  • модел

Моделът за пръв път се появи публично с възлюбения си на конкурса "Мис България"

Бързо намери нова любов певицата Биляна Лазарова. Скоро след като моделката и изпълнителка се раздели с бащата на детето си, бръмчалката се хвърли в обятията на друг.

19-годишната Лазарова дари годеника си Ангел със син, който кръсти на негово име. А месеци след това му би шута. Сега певицата има нова изгора. Биляниш, както е популярна Лазарова, има връзка с по-възрастен мъж. Избраникът на певицата е поне 10 години по-голям от нея. Той е доста заможен. Облича се тузарски и обича лъскавите возила. Моделът за пръв път се появи публично с възлюбения си на конкурса "Мис България". Биляна бе в журито, а освен това изпя и няколко песни, за да вдигне настроението на гостите.

Малко преди да бъде обявена победителката, Лазарова се отправи към изхода на сградата заедно с тайнствен мъж. Двамата се качиха в ултраскъп тузарски джип и отпрашиха в неизвестна посока. Биляна не крие, че има нов мъж в живота ѝ. Тя редовно показва колко мил е новият човек до нея. Лазарова се хвали в социалните мрежи с какви подаръци я глези гаджето ѝ - огромни букети с рози и други романтични жестове, за които всяка жена мечтае, пише Новини.бг, позовавайки се на родни таблоиди.

В същото време Биляна разкри, че бащата на бебето ѝ - Ангел, не полага никакви грижи за него и не го вижда. Наскоро Лазарова призна, че се бори с булимията. Младата изпълнителка е твърдо решена да спечели тази битка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе

    12 1 Отговор
    цена на час?
  • 3 ШеФфф Манджеф

    10 1 Отговор
    Зема да мина на по крехка и млада мрьвка...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Евалла, и казвам

    2 2 Отговор
    За, какво, най ме кефи, когато жена бие шута на мъжа.....!
  • 6 Медуза

    7 0 Отговор
    Най-после някой от Факти да напише "бръмчалка" за особа от хайлайфа. Дори и автора на статията признава заслугите на тази бръмчалка нощният живот в София да е по...изискан.
  • 7 Рто

    7 0 Отговор
    100 процентов Парцал с голямо “п”!!!