Last news in Fakti

16 Декември, 2020 17:29 6 828 17

Глория Петкова сподели интересна, но и малко срамна история

  • глория петкова-
  • пияна-
  • история-
  • самолет

Тя разказа, че е управлява самолет пияна на рождения си ден преди 2-3 години

Моделът Глория Петкова разказа доста пикантна история от личния си живот, която ще остане завинаги в съзнанието ѝ. Колкото интересна, тази история е и малко срамна, особено за млада майка, каквато е тя.

Тя разказа за връзката си с по-възрастния от нея варненец Методи Велинов и за един пиянски рожден ден, на който ѝ се наложило да управлява самолет с бутилка в ръка, пише show.blitz.bg.

Глория и Методи в началото били просто приятели. Тя прескачала от връзка във връзка и не обръщала внимание на напористия господин, който още тогава ѝ свалял звезди. В един момент останала без приятел и на един купон той за пореден път проявил своя свалячески подход, но този път съдбата му се усмихнала. А това, че са приятели от дълго време, всъщност спомогнало за щастливата им връзка след това.

"Най-хубавата изненада в живота ми беше на рождения ми ден преди 2-3 години, когато съпругът ми ме събуди с бутилка много скъп алкохол. После ме качи в колата и отидохме на летище, където се качихме на малък самолет. Пилотът ми даде на мен да управлявам самолета и всичко това докато пия. И точно над Седемте рилски езера - в едната ръка държа бутилката, а с другата управлявам самолета. Не знам как оцеляхме. Бог ни е пазил! След това отидохме в хотел с уникална тераса с много красива гледка. Цялата стая беше в рози и ме посрещна под музиката на Шопен, който обожавам. Очакваше ни огромна маса с гурмета и по някое време падна на колене и ми предложи брак. Такова нещо никой не е правил за мен", разказа Глория и накара много жени да ѝ завиждат, а други да съскат, че се е продала за пари.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сериозно !

    36 1 Отговор
    Въздушна администрация и Прокуратурата да се самосезират !
  • 2 И тази е за Казанлък

    23 1 Отговор
    100 %......! (Да ме пази Бог....!)
  • 3 вец

    30 0 Отговор
    Самолет с два коша
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    4 3 Отговор
    много лоша постъпка не трябва НИКОГА да шофираш пиян та камо ли самолед но госпожа ГЛОРИЯ имаше една много хубава песен с господин васко азис не сме бесгрешни но сме ИСТИНСКИ обичаме и тези дето ни нападат на на ИСТИНСКА класика
  • 6 GTR

    24 3 Отговор
    Оффффф......тази пък коя е ....и кой го интересува ?
  • 7 Да Не

    28 2 Отговор
    Да те събудят с бутилка алкохол, колко трябва да си зле!
  • 8 München

    26 1 Отговор
    Това, че пилотът и е дал да хване щурвала, не означава, че е карала самолет, още повече, над Рилските езера, където има постоянни пориви, особено когато минеш от другата страна на хребета към Рилския манастир.

    Коментиран от #16

  • 9 Аз40

    21 1 Отговор
    Пияна управлявала самолет, а нашенци ще и се кефят. Да я съдят сега, че е застрашила човешки животи.
  • 10 Шопо

    26 0 Отговор
    Тая като се напие не може краката си да управлява,та камо ли самолет !!!
  • 11 Памук

    22 0 Отговор
    Не е на добре да парадираш с простотията си!
  • 12 АВЕ КАРА САМОЛЕТА ТЯ АМА КОЖЕНИЯ

    12 0 Отговор
    САМОЛЕТ С ДИСАГИТЕ И ДОКАТО НЕ ИЗПРАЗНИ ДИСАГИТЕ НИКАКВО СЛИЗАНЕ ОТ САМОУЕТА....ВСЕКИ Я ЗНАЕ ТАА ПИЯНКА...ТЯ НЕ ЗНАЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА ТРЕЗВЕН...ПАРЦАЛА СИ Е ПАРЦАЛ ВИНАГИ ПИЯН...
  • 13 безпритрастен

    9 1 Отговор
    то ясно вдигнала самолета с ръка и с уста тая май за друго не става иначе и тя в америка отишла да ни излага
  • 14 Анелия Андреева

    1 0 Отговор
    Трябва наистина да обичате инфекциите, след като сте тръгнали точно по този път. Смятате ли, че вашият мъж наистина не ви харесва как ухаете, когато сте в цикъл? Едва ли някой се нуждае от кръвни съсиреци, които миришат на рози или лавандула. Някои хора смятат, че самите тампони са опасни поради дългосрочните ефекти и химикалите, използвани в производството им. Диоксините, които са свързани с рака, се намират в тампоните, както и в повечето храни, които консумираме. Има и синдром на токсичен шок -смъртоносна последица от това да оставите тампона си твърде дълго или да го използвате отново. Така че, независимо дали решите да носите тампони, не използвайте ароматизирани. Всъщност може би просто искате да стоите далеч от всичко ароматно, което сте сложили върху или близо до гениталиите си.
  • 15 въпросче

    3 1 Отговор
    Глория и накара много жени да ѝ завиждат, а други да съскат, че се е продала за пари. И КАКВО Е СКАНДАЛНОТО В ТОВА,ЧЕ Е ЗЛАТОТЪРСАЧКА? МНОГО СЪВРЕМЕННИ ЖЕНИ СА ТАКИВА.
  • 16 Червеният барон

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "München":

    Момата е била по средата и е държала двата щурвала бре...на гаджето и на пилота... :)
  • 17 Ицо

    3 0 Отговор
    @Венелина Маринова,
    Публикувано във факти.бг: Тя разказа, че е управлява самолет пияна на рождения си ден преди 2-3 години.

    Не е ли редно да се запише: "Тя разказа, че е управлявала самолет пияна, на рождения си ден преди 2-3 години.