Last news in Fakti

21 Януари, 2021 10:38 1 757 3

Любо Нейков посочи най-тъжната си роля

  • любо нейков-
  • актьор-
  • роля-
  • откраднат живот

Актьорът в момента се снима, в поредния сезон на "Откраднат живот“

"Влизам в най-тъжната си роля. Тя ще е в "Откраднат живот“. Ще играя със Сашка Сърчаджиева, неин баща ще съм. За мен е голямо предизвикателство, защото ние не просто работим, наслаждаваме се на работата си, и да ви кажа, май по-трудно се разсмиват хората, отколкото да ги разплакваш, като им изиграеш нещо тъжно. Някак по-лесно е."

Това споделя Любо Нейков за последния си образ, който в момента се снима, в поредния сезон на медицинския сериал, който ще гледаме напролет по Нова ТВ. Комикът ще играе татко на коремния хирург Александра Сърчаджиева.

Каква точно драма ще се разрази Нейков не може да каже, за да не издаде предварително сценария. Очакванията са в посока, че е много болен. Героят му попада при дъщеря му Сърчаджиева, която не е наясно дали ще може да го излекува.

Това не е първият път, в който Нейков и Сашка си партнират. Двамата участват стендъп комедията "Всичко освен мен“ в Сатиричния театър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    6 1 Отговор
    Като го гледам как се е оял,най-тъжната му роля ще бъде на прасчо преди Коледа !
  • 2 Недей Любо

    3 1 Отговор
    Откажи.....!
  • 3 От Варна

    5 1 Отговор
    От този сериал следях от време на време само първите няколко епизода. Загубих интерес, защото виждах лица, познати до втръсване и известни с определени култови роли, които не ми се връзваха някак си с действията във филма. Не само, че сценарият е банален и много слаб, но ми стояха като в самодеен театър. Не съм разбирач, но мисля, че сериал е успешен, когато зрителите видят нови лица и те стават популярни чрез сериалът. А не като у нас, едни и същи актьори в различни ситуации, просто са прекалено разпознаваеми. Лично аз имам усещането, че снимането на сериал днес е просто начин за разпределение на едни пари между определен обръч приятели. Особено с размиването на действието във времето и включването на нови и нови герои, изиграни отново от познати актьори. Стойностните филми имат една “звезда” , затова са интересни дори само заради играта , а не са гъчкани от известни “звезди”. Дайте път на младите, има толкова талантливи деца, които чакат своя миг . А “звездите “ са звезди,, защото не са “всеядни”