9 270 50

Ванга знаела за коронавируса, но...

За мистериите и фактите 110 години след раждането на пророчицата, която предсказва и нещо още по-ужасно от пандемията

Ванга е знела за пандемията от коронавирус още през 1988 г. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица – 31 януари 1911 г., за нея разказва Красимира Стоянова - племенницата на Ванга.

На Бъдни вечер докато гадаела по бъдника тя изведнъж пребледняла и започнала да говори за ужасни нови болести. Това разкри племенницата на пророчицата - Красимира Стоянова в предаването „Ничия земя” по Нова телевизия.

„Тогава тя каза, че много и незнайни болести ще се появят, че хората ще падат по улиците без да са боледували“, добавя тя.

Винаги, когато стане дума за Ванга и нейните предсказания - всичко е на друго ниво. Поток от информация, енергия и мисли.

"На Бъдни вечер преди много години се събрахме на Рупите цялото семейство. Имаше червена покривка на трапезата с всякакви постни неща върху нея. Прикадихме както трябва. В камината бяхме сложили едно голямо дърво – бъдник. Когато загасне, се вади с машата и някой гадае за следващата година в зависимост от формата на останките в камината“, разказва Красимира Стоянова.

„Предложихме на Ванга да гадае, тъй като тя бе най-възрастният човек на масата. Такива гадания обикновено са весели. Аз седях до нея. Тя си беше сложила синя вълнена рокля и червена жилетка, която сама си беше изплела. Беше с руски шал на врата. Питахме я за жарта, която майка ми извади от камината и изведнъж както беше весела ѝ се изопна лицето. Тя пребледня и започна да нарежда неща все едно ги чете на книга“, добавя тя.

„Хората сега наистина падат по улиците, защото задушават, но тогава не знаехме каква ще е тази страшна болест, при която без да си боледуваш, ще тупнеш на земята. Това предсказание бе през 1988 г. То е като един бюлетин за всичко, което предстои“, разказва племенницата на пророчицата.

„Ванга никога не датираше, защото не знаеше. Обясняваше, че този поток тече непрекъснато през нейното съзнание и не може нито да го спре, нито да го предизвика. Затова казва малко от него, т.е. от това, което разбере“, каза още Красимира Стоянова.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 29 гласа.

Свързани новини

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Точно

  36 14 Отговор
  короната е видяла ! Хайде , де !
 • 2 Гост

  89 5 Отговор
  Защо не оставите жената намира ? Стига с тия измислици и глупости. Лека й пръст.

  Коментиран от #49

 • 3 choko

  39 0 Отговор
  Кои са тези политици дето са питали за постове и пари хихи ?

  Коментиран от #13

 • 4 Запознат

  44 5 Отговор
  Точните думи са бил,, ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ХОРАТА ЩЕ ПАДАТ КАТО КРУШИ ПО УЛИЦИТЕ"това време не дошло още!

  Коментиран от #6

 • 5 Абе

  39 4 Отговор
  Ванга била разочарована от демокрацията и пишман чалга-капитализма става ясно ! Чакам 2-ра част с нетърпение :)
 • 6 Ще дойде

  28 2 Отговор

  До коментар #4 от "Запознат":

  след още един мандат на тази власт.

 • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 8 Гост

  9 11 Отговор
  Да бе да знаела е трънЧи!
 • 9 Абе

  66 9 Отговор
  Ванга е имала 4 точки за запазване на държавата: 1 Да не се разпродават предприятия и земята 2 Хората да се обединяват и да работят заедно 3 Държавата да се грижи за възрастните хора 4 Да не се караме с Русия Малко са я чули женицата е била права !
 • 10 Хаха

  37 3 Отговор
  Бойко как му се иска да знае какво ще му се случи след 4-ти Април хихи
 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 сатан

  20 1 Отговор
  Да не е предрекла за Герб.
 • 13 Абе

  14 1 Отговор

  До коментар #3 от "choko":

  сигурно от СДС и ОДС !
 • 14 Племеницата и

  14 8 Отговор
  Много пошло звучи тази жена на моменти ... Ванга се била “барнала” като за празник,,,,
 • 15 Сатъра на Хана

  10 9 Отговор
  Дъртата ми каза да отида на определена дата и знаеше че ще умре 1 ден преди нея ...... ...... Явно Не искаше да ми каже как ще ми се развие живота , защото ако знаеш не е интересно - всеки трябва да си мине и през Голготата и през Алелуята :))
 • 16 хъхъ

  11 34 Отговор
  Ванга беше шарлатанка, като всички останали. Нали съм гледал как гадае - кой е Стоян, кой е Петър, коя е Гинка... и толкова. Снесени имена от милицията, откъдето се иска разрешение да отидеш в пограничния район при Ванга и те проучват до девето коляно, да не би да имаш намерения да прескочиш границата. Моя съседка е ходила при Ванга, заради проблеми със забременяването...и Ванга казала - преспи 3 вечер в манастир и ке забременееш. Е, преспала съседката, ама така и не можа да забременее...по-късно си осиновиха момиче.

  Коментиран от #20, #40

 • 17 хъхъ

  6 23 Отговор
  Ванга беше шарлатанка, като всички останали. Нали съм гледал как гадае - кой е Стоян, кой е Петър, коя е Гинка... и толкова. Снесени имена от милицията, откъдето се иска разрешение да отидеш в пограничния район при Ванга и те проучват до девето коляно, да не би да имаш намерения да прескочиш границата. Моя съседка е ходила при Ванга, заради проблеми със забременяването...и Ванга казала - преспи 3 вечер в манастир и ке забременееш. Е, преспала съседката, ама така и не можа да забременее...по-късно си осиновиха момиче.

  Коментиран от #30

 • 18 хъхъ

  13 24 Отговор
  И още...много хора ходиха, поради здравословни проблеми...и ванга им вика "ке кажат лекарите", "слушай лекарите", "пий си лекарствата". Е, то това и аз мога да го кажа...не е нужно да съм пророк. Държавата ползваше Ванга и косъм не падна от главата и, докато други пророци (като дядо Влайчо) платиха скъпа цена, въдворени в лагери.

  Коментиран от #19

 • 19 Сатъра на Хана

  15 6 Отговор

  До коментар #18 от "хъхъ":

  Щом си жив .... и можеш да тролиш , значи ти е предсказала правилно ........ А иначе Дъртата не можеше да те излекува от природната ти тъпотия :))
 • 20 Как

  19 2 Отговор

  До коментар #16 от "хъхъ":

  да забременее след като е само спала?
 • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 22 778

  18 6 Отговор
  Семейството й не се умори да си прави PR след смъртта й! Чудят се вече какво да измислят. Не се ли наядоха вече?
 • 23 Пи4

  6 9 Отговор
  ЛЪЖА!
 • 24 Стойкас Стоилас

  21 4 Отговор
  Баба Ванга е казала, че ЦСКА ще стане шампион само когато излезе с 11 чернокожи, затова купуваме такива само от Африка и Южна Америка

  Коментиран от #36

 • 25 вуйна

  16 5 Отговор
  Когато се появи нещо ново,пак ще кажат,че е знаела .А стига вече с тия глупости!!
 • 26 ГОСТ

  5 2 Отговор
  Всичко което ни се случва е част от живота . Който не му харесва има въжета перфектни за бесене. Ааа ама кураж няма. Иначе празни приказки колкото изкаш.
 • 27 радио елто

  7 0 Отговор
  изгледайте видеото, поразяващо е но тоая сайт всичко е с дни закъснение вчера същата статия я имаше във вести
 • 28 Гледах

  17 1 Отговор
  ...предаването. " Ничия земя" по Нова с водеща Даниела Тренчева. ОТЛИЧНО ПРЕДАВАНЕ. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТА ВАНГА!!!! КРАСИМИРА КАЗА, ЧЕ ЛЮДМИЛА Е ИМАЛА МНОГО ДНЕВНИЦИ С РАЗГОВОРИ С ВАНГА!!!! НО СЛЕД СМЪРТТА НА ЛЙДМИЛА ТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ. ПИТАМ - ЗАЩО ДС СКРИ ДНЕВНИЦИТЕ??? ЯВНО ИМА МНОГО ИНТЕРЕСНИ И ВАЖНИ НЕЩА ТАМ!!!ПОКАЖЕТЕ ГИ , ТОВА Е ВАЖНО ЗА БГ И СВЕТА!!
 • 29 bbbbb

  2 3 Отговор
  ще излезе че и на колко ще си отида да предскаже бре
 • 30 Требвало е и попа да е с нея😂😂😂

  4 2 Отговор

  До коментар #17 от "хъхъ":

  Че да прифане ама явно попа иска момчешко че инак не е способен😂😂😂
 • 31 А бе бащата

  6 6 Отговор
  Разправяше едно време,че с приятели са се събрали на ядене и пиене и са му откраднали парите,така и никой не признал от приятелите му,и бащата решил да ходи при Ванга,отишъл и разказал за случая,тя казала че до една седмица този,който е откраднал парите ще ги хвърли в двора ни,и до ден днешен чакаме да ги хвърли)))) баба Ванга дрънци прънци

  Коментиран от #39

 • 32 Почти гадател

  8 7 Отговор
  Тя гадаела , ама без да датира... Ми то всеки може така... Ето и аз мога да кажа: Ще има голямо земетресение! Ще има голямо наводнение! Ще има големи пожари... ...ама някога си! Айде идвайте да ви кажа бъдещето!

  Коментиран от #34

 • 33 Телепатка

  9 4 Отговор
  Затова врачките не печелят от тотото, бъркат тиража.

  Коментиран от #35

 • 34 БАЙ СТАВРЙ

  8 2 Отговор

  До коментар #32 от "Почти гадател":

  АЙД НЕМА НУЖДА , Я ЗНАМ ЩО ЧЕ СТАНЕ СЛЕД 4АПРИЛ , ЕДИН ОТ. БАНКЯ ЧЕ СЕ ПРЕСЕЛИ У МОЙТА КВАРТИРА
 • 35 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

  7 0 Отговор

  До коментар #33 от "Телепатка":

  ИМА ЕДНИ ДРУГИ ВРАЧКИ В ПАРЛАМЕНТА , КАТО ЕДИН МЙНИСТЪР НА СПОРТА , ТОЯ ВРАЧУВА ЯКО ДЖАКПОТА ДА ИДЕ ПРИ НЕГО,И ЕДНИ ДРУГИ ОКОЛО НЕГО , ДА ПОМОГНАТ СИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ,ПАРДОН СПОРТА , НАЛИ ИДВАТ ИЗБОРИ , ЗА ТОВА ДРУГИТЕ ВРАЧКИ НЕ МОГАТ ДА УЦЕЛЯТ ДЖАКПОТА, АКО СТЕ ЛУДИ ДАВАЙТЕ СИ ПАРИТЕ, ТОТАДЖИЙКЙТЕ ДА ВЗИМАТ ЯКО ПРЕМИИ, НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КОГАТО ГЕРБ СТЪПИХА НА ВЛАСТ ,ЗАЩО ПРЕМАХНАХА 2 ТЕГЛЕНИЯ ОТ 6/49 , ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ ,ЗАЩО? , ЗАЩО ПО БЪРЗ ДА СЕ НАТРУПА ДЖАКПОТА И ПОСЛЕ " ДА ПОДПОМОГНЕ МЕ СПОРТА"!!!!!!!!!!!!!!!.
 • 36 Тити Ревльов

  7 0 Отговор

  До коментар #24 от "Стойкас Стоилас":

  А Ле.ски ще стане шампион, когато смени името си и спре да се гаври с името на великия Апостол на свободата! Както и всички други спортни отбори, носещи имена на национални герои! Явно - за съжаление - ни чака дълга хегемония на Лудогорец, докато уврят главите на нашите управници да забранят тази дивотия - спортни отбори с имена национални герои!
 • 37 В статията трябваше

  3 3 Отговор
  непременно да се наблегне, че онази вечер Ванга е била с руски шал на врата, иначе нямаше да е никаква статия, а просто поредната измислица. Автора е пропуснал да сложи удивителна (!) в края на изречението, което е грубо погазване на заръките от руското посолство и заради този пропуск съответно рублите ще са и по-малко. Ами преглеждайте ги тия статии преди да ги пускате бе, драскачи. Срамота!
 • 38 Ванга

  4 4 Отговор
  След 5 милярда годин Слънцето че погълне Земята. Че се спасат само онея дека носат руски шал около врато.
 • 39 Звездите ми говорят

  7 4 Отговор

  До коментар #31 от "А бе бащата":

  Онзи, който е откраднал парите, наистина ги хвърли в двора ви, но зъл хакер го виде и прибра парите под прикритието на тъмната доба, а вие през това време сладко спяхте, за това и нищо не сте разбрали.
 • 40 Познавала е

  3 0 Отговор

  До коментар #16 от "хъхъ":

  Но не всеки я е разбирал разбираш след 40 г какво ти е предрекла и започваш да се плашиш от това че имаш дарба
 • 41 Ще дойде време колите ще летят

  2 0 Отговор
  Ще се движим във въздуха ще си четем мислите
 • 42 чекмедже 2

  2 3 Отговор
  Публикувано във факти.бг: „Ванга никога не датираше, защото не знаеше" ...Това си чисто признание на всички предсказания,същата работа и с Нострадамус..натъкмиха както им угодно и датите и фактите.Трябва да спрат вече с тези простотии,било каквото било..Все едно някой да каже ще има земен трус..ами да, все ще има някъде..

 • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 44 Приказки, след дъжд, качулка

  4 2 Отговор
  Сливи ли имахте в устата, та мълчахте до месец ноември 2018 година? Защо пелтечите глупости сега,постфактум? Твърди се, че баба Ванга никога, никога не е произнасяла заплаха, камо ли бедствие. Стига ни НОЩ и дуги. Мълчанието вслучая е злато.
 • 45 Ами ,

  6 0 Отговор
  Седерасти гербаджийски , ако Ванга беше говорила хубаво за САЩ и Западна Европа и против Русия , сега щяхте да се надпреварвате да пишете само хубави неща за нея , ама тя е казвала каквото е чувствала и е Пророчица , за ваше съжаление !
 • 46 незнайко

  3 0 Отговор
  Публикувано във факти.бг: „Тогава тя каза, че много и незнайни болести ще се появят, че хората ще падат по улиците без да са боледували“, добавя тя. Това е видяла след като бъдем ваксинирани и започне действието на ВАКСИНАТА !!! Това няма да се случи сега а след година !!!
 • 47 Бойко Б

  1 1 Отговор
  Баба Ванга е предсказала появата на Бойко Борисов. Описала го така: физически висок, як, строен и силен мъж; гологлав. Като човек – честен и почтен. Роден някъде в селата близо до София. Преди да започне да заема различни постове, щял да бъде милиционер. Ванга поръчала този човек да брани както себе си, така и страната – повече от българите, отколкото от чуждите хора. Тя видяла още, че той щял да се радва на голяма народна обич и на обичта на американците. Браво на мен.
 • 48 Стоянов

  2 0 Отговор
  Вече падат като круши от експерименталното генно инженерство, което погрешно наричате "ваксина". В Норвегия има, в Италия, в Обединеното Кралство, в Австралия. Бейзболистът Ханк Аарон (Hank Aaron) се "ваксинира" публично, за да даде пример на чернокожите в САЩ, че няма нищо страшно. В момента е под земята, след втората доза. Сигурно е бил добър човек и е имал добри намерения, но наивността вече струва много.
 • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 50 ха ха ха

  0 0 Отговор
  знаела ама си е мълчала, що тиквата нее бил на власт - бее я се ...............с тези глупости

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.