Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 15:24 4 889 7

Скалата е баща-мечта (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • дуейн джонсън-
  • дуейн джонсън скалата-
  • дъщети-
  • тиана-
  • баща-
  • баща-мечта

Актьорът жертва всичко за трите си дъщери

Скалата е баща-мечта (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Дуейн Джонсън - Скалата може да бъде описан по много начини, но едва ли са много онези, които първо се сещат за неговата “нежна страна”. Всъщност, този екшън герой, който е влизал в не една и две роли на грижовен и всеотдаен баща, е такъв и в действителност. Актьорът е баща-мечта и е готов да изпълни всяко желание на малката си дъщеря Тиана, по-голямата Джазмин и най-голямата - Симон.

Скалата е баща-мечта (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимка: shutterstock

Като доказателство Скалата привежда една от скорошните си публикации в Инстаграм, на която виждаме снимка как големият, мускулест човек помага на дъщеря си да се изпишка върху тревата. Нищо толкова странно, все пак, когато едно 2-годишно дете каже, че му се пишка, един родител трябва веднага да обърне внимание на нуждите му.

Това е направил и Дуейн Джонсън, който обрисува случката по следния начин:

"Когато им се ходи по нужда, това е! Малката Тиа каза, че трябва да се изпишка. Казах ѝ, че няма никакъв проблем, да пишка в памперса, а аз после ще го сменя. Тя отказа да го направи в памперса (за което не мога да я виня) и поиска да се изпишка на тревата. Разбира се, ние сме в нашия двор, няма проблеми, така че татко ще я заведе да пикае на тревата. Но тогава тя реши да промени условията (и за това не мога да я обвинявам) и да поиска да я държа през това време, за да не стъпи върху Лавено чудовище. Така... аз я държах, докато се изпишка... право върху белите ми кецове. И, ако някога намеря това Лава чудовище, здравата ще го сритам... (ще нося този скъп спомен върху кецовете си всеки ден)".

Последователите на Скалата в социалната мрежа са доста развеселени от публикацията му, а някои от тях коментират, че бащинството изглежда точно по този начин. Други пък го поздравяват, че е добър баща, което си личи от множеството му публикации, посветени на неговите малки момичета.

Скалата има общо три дъщери - Симон, която е плод на любовта му с първата му съпруга Дани Гарсия и малките Джазмин (на 5 години) и Тиана (на 2 години) от настоящата му съпруга Лорън Хашиян.

Актьорът и бивша звезда на кеча наистина десетки пъти е споделял снимки и видеа от времето, което прекарва с момичетата, докато играе на кукли с тях или им прави прически и се впуска във всякакви други забавни занимания с Джазмин и Тиана, докато са вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лора

    7 1 Отговор
    Скалата е богат баща мечта.....!
  • 5 Stéphanie 🎲

    9 5 Отговор
    Браво на човека от един палячо който бе в Кеч мания за щастие се пробва във Холивуд -направи много добри филми Къдревата Сю ако не лъжа още в България го гледах ,после San Andreas ,Skyscraper,Rampage : Hors de contrôle.А сега е на годинки 50 чукна ли не знам .Нормално е на тези години да е добър ,отговорен баща ,живи и здрави
  • 6 Хасан

    2 2 Отговор
    също е и мъж мечта
  • 7 Един

    1 2 Отговор
    От богаташите на света,,гледайте му големите стъпки...!