Last news in Fakti

23 Декември, 2012 16:27 3 687 0

Кои знаменитости си казаха "Да" през 2012?

  • знаменитости-
  • брак-
  • 2012 г.

Звездата от сериала „Сексът и градът” Крис Нот, който изигра ролята на любимия на Кари – Тузаря, се ожени за дългогодишната си годеница Тара Уилсън на 6 април. Двамата се венчаха на остров Мауи, а 4-годишният им син Орион Кристофър държеше възглавничката с пръстените им по време на церемонията, съобщи сайтът на списание "Блясък", който изготви и класацията.

Натали Портман и Бенджамин Милпие
Романтика на плажа
На 4-и август звездата от "Черен лебед" и хореографът се врекоха един на друг на романтична нощна церемония, на плажа в местността Биг Сур, Калифорния. На сватбата, на която присъстваха около стотина души, бяха спазени всички еврейски ритуали. Специално за големия си ден Натали носеше красива рокля на „Родарте”. Щастливите младоженци подариха на гостите си пакетчета със семена на диви цветя, украсени с надпис „Благодаря”.

Синтия Никсън и Кристин Маринони
Обявявам ви за съпруга и съпруга!
Звездата от „Сексът и градът” и половинката й чакаха повече от две години, за да се вземат законно. Двете са заедно от 2004-а година и се сгодиха през април 2009-а, но узакониха връзката си чак на 27 май 2012-а. Неразделна част от най-важния ден на Синтия и Кристин, разбира се, беше синът им Макс, който се роди на 7-ми февруари миналата година.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Ехо, оженихме се!
Двамата актьори се взеха на тайна церемония в покрайнините на Чарлстън на 9-ти септември. Звездата от сериала „Клюкарката” събрала очите на гостите си с разкошна рокля на „Маркеза“, обсипана с кристали, а обувките й били специално създадени за нея лично от Кристиан Лубутен. На празненството пяла и приятелката на Блейк - Флоранс Уелч, и групата й Florance and the Мachine, както и легендата Бет Мидлър. Сватбената торта пък пристигнала чак от Вирджиния!

Дрю Баримор и Уил Копелман

Третият път е на късмет
Дано поговорката да се окаже вярна за Дрю Баримор, която на 2 юни мина под венчило с любимия си - арт консултанта Уил Копелман. Двамата си казаха "Да" на церемония в имението на актрисата в Монтесито, Калифорния. Само 4 месеца по-късно Дрю роди първото си дете – момиченце, което кръсти Олив.

Ан Хатауей и Адам Шулман
Без излишна суета
Актрисата каза „Да” на приятеля си Адам Шулман на романтична вечерна церемония на 29 септември. На сватбата им в имение в Биг Сур, Калифорния, присъстваха около 150 гости. За големия ден Ан беше избрала романтична рокля на Валентино, която беше комбинирала с воал, прикрепен към старинна дантелена диадема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА