Необходими продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон, нарязан на ленти
Начин на приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос.
След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене, пише flagman.bg.
Същото направете и с останалата част от месото.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 шеф партизанчев
16:13 03.03.2021
2 антрашпиц
16:16 03.03.2021
3 Не може ли
Коментиран от #4
17:40 03.03.2021
4 Цеко сифоня
До коментар #3 от "Не може ли":
Е, то може и без пилешко.Коментиран от #5
18:14 03.03.2021
5 А с, дърто котешко със зеле
До коментар #4 от "Цеко сифоня":
Може ли....?!18:38 03.03.2021
6 Този коментар е премахнат от модератор.