Last news in Fakti

8 Март, 2021 18:31 4 713 15

Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските скандали

  • принц хари и меган маркъл-
  • скандал-
  • британско кралско семейство-
  • принц хари-
  • опра уинфри

Принц Чарлз престанал да отговаря на обажданията на по-малкия си син

Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските скандали - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

В интервю пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би Ес, принц Хари сподели, че се е чувствал разочарован от баща си принц Чарлз, и че покойната му майка принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Принц Хари каза, че не би се отделил от кралското семейство, ако не е било заради Меган, защото, по думите му, е бил като заточеник, но не го е осъзнавал.

"Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка", каза принц Хари за баща си и добави: "Винаги ще го обичам, но преживях много болка".

"Семейството ми буквално ми спря финансирането", заяви принц Хари.

"Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да направим това", допълни той.

Принц Хари каза, че баща му, принц Чарлз, е престанал да отговаря на обажданията му. Внукът на кралица Елизабет Втора заяви, че не е искал да я изненада неприятно с решението си и още храни голямо уважение към нея.

Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските скандали
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

"Проведох три разговора с баба си и два с баща си преди той да спре да отговаря на обажданията ми. И тогава той ме попита, дали мога да изложа всичко това писмено", каза принц Хари.
Попитан защо принц Чарлз е престанал да отговаря на обажданията му, принц Хари заяви: "Тогава взех нещата в собствените си ръце, трябваше да го направя за семейството си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, но трябваше да направя нещо за собственото си душевно здраве, за доброто на съпругата си и Арчи".

Принц Хари каза, че той е бил "заточеник" на британската монархична система, също както брат си и баща си, и сподели, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е казал нищо за расистките вестникарски статии за Меган. Той заяви, че е напуснал кралското семейство, поради липса на подкрепа и разбиране, след като е помолил за помощ и не я е получил.

Принц Хари сподели, че двамата с Меган "са направили всичко по силите си", за да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес.

"Самият аз бях заточеник на системата, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси", каза той.

Меган опроверга твърденията, че тя е накарала принц Хари да напуснат кралското семейство.

"Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам", каза тя и допълни: "Планът ни бе да го направим завинаги".

Принц Хари добави: "Направихме всичко това за добро и никога нямаше да се отделим от кралското семейство, ако то подкрепяше Меган".

Двамата споделиха пред Опра Уинфри, че очакват да им се роди момиченце, а синът на двойката Арчи през май трябва да навърши две години, отбелязва АП.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    50 9 Отговор
    Кое е скандалното в това, че британското кралско семейство не искат сиганета за принцове и принцеси?

    Коментиран от #6

  • 2 Иван Грозни

    19 4 Отговор
    За нашите скандали след 04.04. ще се говори защото сега всички ги естрах от каскетурата и бухалките/МВР/.
  • 3 хъхъ

    32 2 Отговор
    Тия от много скандали и проговаряния, скоро ще приключат като Даяна.

    Коментиран от #8

  • 4 Врачка

    38 8 Отговор
    Принц Хари за пореден път доказа ,че е син на коняр и няма нищо общо с Кралското семейство.
  • 5 Шопо

    28 9 Отговор
    Хари няма нищо общо с кралското семейство! Той е дете на един коняр от конюшнята на кралицата...
  • 6 Behemoth

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Ами примерно,че тия си живеят в средновековието още ХАХАХА...рано или късно всяка династия деградира генетически....сбъркана е самата система на обмена на гени....
  • 7 Ела, в, БГ

    12 2 Отговор
    Хари, тук ще ти е по,, добре,, това, са най лошите,, твари,, на света... така, че са, казали на жена ти,, небесно кафява,, не е лъжа..... човек сам си прави в повечето случаи живота, никой не ти е виновен..... като кажете на света,, че сте бедни,, искате помощи ли, ако си силен, не занимавай света с вашите проблеми...сега с този ковид всички са в ,, криза,, почти....!
  • 8 Бай Урко

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    Просто трябва да избягват да се качват в Мерцедес,ХИХИХИХИ!!!!
  • 9 Чехлю

    16 5 Отговор
    Чехлю. Жена му го командва. Нашия Президент също. Да обменят опит.
  • 10 GTR

    16 1 Отговор
    Ау каква драма .....като някаква мексиканска сапунка. Много се развълнувах 🙄😃🙄....на кой му дреме за тия и за техните тъпотии
  • 11 Кралското семейство

    8 2 Отговор
    Са надути пуяци и сноби.
  • 12 Мечо Пух

    19 2 Отговор
    "Семейството ми буквално ми спря финансирането"???!!! Какво очаква това момченце? Да говорят глупотевени, да се правят на независими с парите на данъкоплатците докато са живи? Нали е женен за "голяма" артистка. Да работят и по-малко хленчат. Свободата иска жертви и работа, а не глупави интервюта за тъпи кравари, с които да увеличават рейтинга на Опра.
  • 13 ПитАли

    16 0 Отговор
    Къв ще е цветът на бебето.. Ми ще питат, да не сакат сигане, я?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЕРЕКТУС МАКСИМУС

    1 0 Отговор
    И мойто е кафеви , когато тропам.